javice nam oko 20 maja...XD
kakav si djak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javice nam oko 20 maja...XD
Kazi sta te zanima,od nas 27., 8 je otpalo (6 na psihotestu,1 zbog sociva, i jedan zbog EKG), inace ja sam sve proso i bio sam najbolji u grupi, imao sam 96 poena od 100.
Бог Вам помог'о Оченије лоше...не могу да се пожалим...школа одлично,друштво супер...
али ипак се често сетим ВОГИ -ја,понекад се мало растужим али се трудим да терам даље и да ме то не омета...шта је било-било је...трудим се да овде остварим што бољи успех,и да упишем академију...циљ се није променио,и не верујем да хоће
Како сте ви? како је са новом класом?
ПОЗДРАВ ИЗ ПОЖАРЕВЦА!!!
![]()
Само напред! У животу није увек све како би по правди требало да буде, јер овде ми, људи, стварамо правду а она је пуна мана као што смо и ми. Дивим се томе што ти није сломило дух и што и даље волиш војни позив, тај заиста дивљења достојан позив ако се озбиљно и предано схвати. За тебе се ја не бринем јер сам видео колико си јак и колико желиш да будеш јак! А када постојано желимо да будемо јаки ствари ће доћи на своје место кад тад. 38. класа је сјајна. Момци су прва лига. Вредни, боре се. Уживање је радити и дружити се са њима. Обећавају. ПУНО ПОЗДРАВА!!!
au zao mi je a kako si pao
Хвала Вам...надам се да ће на крају све бити у реду...Ако се сетите,поздравите ми Жарка..
![]()
А, па Жарко је постао власт у 38. класи, ха ха ха. Постао је референт за веру и традицију 38. класе и могу ти рећи да то одличчно и врло одговорно и озбиљно обавља...
samo sto sam krenuo da vadim sve potrebne papire za VOGI shvatim kolko toga cu se morati odreci pa sam resio da ipak ne upisem VOGI ali zato cu mozda upisati akademiju....Srecno svima koji konkurisu za VOGI!!!
poz![]()
evo ako nekoga interesuje ja sam konkurisao
evo sta su meni trazili pored onog standardnog na sajtu:
lekarsko uverenje da nisam bolovao teze bolesti
i 2 broja ljudi koji ce oni pozvati i raspitivati se o tebi
![]()
Teofilose, imam 61 kg i visok sam 173 cm, iz skole izvlacim (ako se bodovi mere na osnovu VI, VII i polugodista VIII razreda) 58.64, stvarno znam srpski i matematiku, presao sam vise puta ove nove, a i stare zbirke, kolike su realne sanse da upadnem, a i koliko je taj zdravstveni test rigorozan, on me, u stvari, najvise i plasi... Ako neko uradi odlicno prijemni, a ako mu je kilaza problem, kao meni, da li progledaju kroz prste ili ne... Hvala unapred.
ovako kao prvo izvinite sto postavljam 3 post u ovako kratko vreme
e sad
kad radis zgibove jel postavis ruke kako oces(da se ne spustis skroz do kraja),ili radis kako oni kazu tj. da se skroz pusti ruka http://forum.krstarica.com/images/smilies/dontunderstand.gif
poz![]()
evo ako nekoga interesuje ja sam konkurisao
evo sta su meni trazili pored onog standardnog na sajtu:
lekarsko uverenje da nisam bolovao teze bolesti
i 2 broja ljudi koji ce oni pozvati i raspitivati se o tebi
![]()
e brate da ja tebi nes. kazem imam prijatelja 94 upisan je u VOG fizicko ti je najmanje bitno rekao mi je da su pustali ko uradi 5 sklekova i 3zgiba ne lozimte veruj... naj bitnije je da si zdrav kao dren iii da matis uradis super matis!! toliko od mene imam istu zelju kao i ti i nadam se iskreno da cemo se videti u septembru u VOG aj cao
![]()
Stvarno bre, to me najvise nervira, ta neobavestenost i nestrucnost, o vojnom odseku u Boru, onaj konj sto tamo radi pojma nema o zivotu, kad sam otisao da vadim dokumenta 20 i nekog februara on jos nije ni znao da je konkurs otvoren... Toga se najvise i plasim, da ne padnem na takve gluposti, tipa, losi dokumenti, pokvaren zub o.O(nzm koliko su rigorozni na zdravstvenom testu), ako padnem na prijemnom, znam da je moja greska i da trebam bolje da se pripremim za sledecu godinu...pfffffff
ja ih zvao i rekose mi treba ti nalaz od lekara![]()
ko ce ga znati,negde ovako negde onako![]()