Vojna gimnazija u Beogradu...

Бог Вам помог'о Оче :) није лоше...не могу да се пожалим...школа одлично,друштво супер...:) али ипак се често сетим ВОГИ -ја,понекад се мало растужим али се трудим да терам даље и да ме то не омета...шта је било-било је...трудим се да овде остварим што бољи успех,и да упишем академију...циљ се није променио,и не верујем да хоће :) Како сте ви? како је са новом класом? :) ПОЗДРАВ ИЗ ПОЖАРЕВЦА!!! :)

Само напред! У животу није увек све како би по правди требало да буде, јер овде ми, људи, стварамо правду а она је пуна мана као што смо и ми. Дивим се томе што ти није сломило дух и што и даље волиш војни позив, тај заиста дивљења достојан позив ако се озбиљно и предано схвати. За тебе се ја не бринем јер сам видео колико си јак и колико желиш да будеш јак! А када постојано желимо да будемо јаки ствари ће доћи на своје место кад тад. 38. класа је сјајна. Момци су прва лига. Вредни, боре се. Уживање је радити и дружити се са њима. Обећавају. ПУНО ПОЗДРАВА!!!

Само напред! У животу није увек све како би по правди требало да буде, јер овде ми, људи, стварамо правду а она је пуна мана као што смо и ми. Дивим се томе што ти није сломило дух и што и даље волиш војни позив, тај заиста дивљења достојан позив ако се озбиљно и предано схвати. За тебе се ја не бринем јер сам видео колико си јак и колико желиш да будеш јак! А када постојано желимо да будемо јаки ствари ће доћи на своје место кад тад. 38. класа је сјајна. Момци су прва лига. Вредни, боре се. Уживање је радити и дружити се са њима. Обећавају. ПУНО ПОЗДРАВА!!!

Хвала Вам...надам се да ће на крају све бити у реду...:) Ако се сетите,поздравите ми Жарка..:D

Хвала Вам...надам се да ће на крају све бити у реду...:) Ако се сетите,поздравите ми Жарка..:D

А, па Жарко је постао власт у 38. класи, ха ха ха. Постао је референт за веру и традицију 38. класе и могу ти рећи да то одличчно и врло одговорно и озбиљно обавља...

Teofilose, imam 61 kg i visok sam 173 cm, iz skole izvlacim (ako se bodovi mere na osnovu VI, VII i polugodista VIII razreda) 58.64, stvarno znam srpski i matematiku, presao sam vise puta ove nove, a i stare zbirke, kolike su realne sanse da upadnem, a i koliko je taj zdravstveni test rigorozan, on me, u stvari, najvise i plasi... Ako neko uradi odlicno prijemni, a ako mu je kilaza problem, kao meni, da li progledaju kroz prste ili ne... Hvala unapred.

Teofilose, imam 61 kg i visok sam 173 cm, iz skole izvlacim (ako se bodovi mere na osnovu VI, VII i polugodista VIII razreda) 58.64, stvarno znam srpski i matematiku, presao sam vise puta ove nove, a i stare zbirke, kolike su realne sanse da upadnem, a i koliko je taj zdravstveni test rigorozan, on me, u stvari, najvise i plasi... Ako neko uradi odlicno prijemni, a ako mu je kilaza problem, kao meni, da li progledaju kroz prste ili ne... Hvala unapred.

Брате,

ти немаш никакав проблем са килажом, напротив ти готово имаш савршен однос висине и тежине...тек ћеш да се развијаш наредних година...полако...имаш велике шансе...само напреед!!!

ovako kao prvo izvinite sto postavljam 3 post u ovako kratko vreme :D
e sad
kad radis zgibove jel postavis ruke kako oces(da se ne spustis skroz do kraja :P),ili radis kako oni kazu tj. da se skroz pusti ruka http://forum.krstarica.com/images/smilies/dontunderstand.gif

e brate da ja tebi nes. kazem imam prijatelja 94 upisan je u VOG fizicko ti je najmanje bitno rekao mi je da su pustali ko uradi 5 sklekova i 3 :rtfm: zgiba ne lozimte veruj... naj bitnije je da si zdrav kao dren iii da matis uradis super matis!! toliko od mene imam istu zelju kao i ti i nadam se iskreno da cemo se videti u septembru u VOG aj cao:super:

poz :D
evo ako nekoga interesuje ja sam konkurisao :P
evo sta su meni trazili pored onog standardnog na sajtu:
lekarsko uverenje da nisam bolovao teze bolesti
i 2 broja ljudi koji ce oni pozvati i raspitivati se o tebi

:D

Zvao sam danas VOGI, cisto malo da se raspitam kako, sta i nista mi dodatno nisu trazili.. Prikupio sam sva dokumenta i planiram da konkurisem za 2-3 dana...

e brate da ja tebi nes. kazem imam prijatelja 94 upisan je u VOG fizicko ti je najmanje bitno rekao mi je da su pustali ko uradi 5 sklekova i 3 :rtfm: zgiba ne lozimte veruj... naj bitnije je da si zdrav kao dren iii da matis uradis super matis!! toliko od mene imam istu zelju kao i ti i nadam se iskreno da cemo se videti u septembru u VOG aj cao:super:

fala na informaciji :D
nadam se da ces i ti proci
a zdrav sam prav sam :D

pfffffff
:D
ja ih zvao i rekose mi treba ti nalaz od lekara :D
ko ce ga znati,negde ovako negde onako :D
Stvarno bre, to me najvise nervira, ta neobavestenost i nestrucnost, o vojnom odseku u Boru, onaj konj sto tamo radi pojma nema o zivotu, kad sam otisao da vadim dokumenta 20 i nekog februara on jos nije ni znao da je konkurs otvoren... Toga se najvise i plasim, da ne padnem na takve gluposti, tipa, losi dokumenti, pokvaren zub o.O(nzm koliko su rigorozni na zdravstvenom testu), ako padnem na prijemnom, znam da je moja greska i da trebam bolje da se pripremim za sledecu godinu...

Back