Vojna gimnazija u Beogradu...

uh dobro je ja se utripovo da nece da me prime zbog toka....koje si godiste...pozz:D

i gde mozemo da nabavimo te zbirke....na sajtu vojne gimnazije pised da ce 50% zadataka biti isti ko iz zbirke 25% sa promenjenim brojkama i 25% slicni kao i u zbirci pa me interesuje gde moze da se nabavi zbirka i koja je to zbirka....pozz

Poslednja izmena:
uh dobro je ja se utripovo da nece da me prime zbog toka....koje si godiste...pozz:D

i gde mozemo da nabavimo te zbirke....na sajtu vojne gimnazije pised da ce 50% zadataka biti isti ko iz zbirke 25% sa promenjenim brojkama i 25% slicni kao i u zbirci pa me interesuje gde moze da se nabavi zbirka i koja je to zbirka....pozz

ta zbirka ti je obicna zbirka koju kupuju osmi razredi za polaganje prijemnog

Imas na sajtu Ministarstva prosvete u pdf formato, evo ti linkovi:
http://www.mp.gov.rs/userfiles/dokumenti/zbirke-zavrsni-ispit/ZBIRKA%20SRPSKI%20JEZIK%20novo.pdf
http://www.mp.gov.rs/userfiles/dokumenti/zbirke-zavrsni-ispit/Zbirka_matematika_na_srpskom.pdf

Pozdrav ljudi...nisam dugo pisao posto mi je pokvaren komp(i dalje je pisem sa sestrinog..)
idem 17.marta u vojnu gimnaziju da polazem prijemni..
btw. ako nekog interesuje na face/u je jedna gospodja napisala sta ce biti na fizickom testu
bice 3 zgiba,5 sklekova,hodanje po gredi,vodjenje lopte(kosarka),vodjenje lopte izmedju cunjeva(fudbal),u trku salto napred,udaranje izpumpane lopte o zid

AKo treba dacu citat sta je ona napisala

"Za sve one koji zele da upisu VG

Kada se zatvori konkurs,slede lekarski pregledi koji se obavljaju u Vojnoj Bolnici,onoj koja ti je najbliza.Pregledaju sve,znaci ides kod:zubara,hirurga,ortopeda,psihijatra,kardiologa,snimaju pluca,vade krv(da naglasim da se nekoliko dana pre pregleda ne konzumiraju gazirana pica,jaja i ...jela od jaja,cips,slatkisi u nenormalnim kol. jer nalaz krvi nece biti dobar i onda izvisis),uho-grlo-nos,kozno....nadam se da nesto nisam zaboravila.Ako je sve ok,odmah ti kazu da si prosao i cekas da te pozovu na prijemni.On se radi u internatu VG u Bgd-u i traje 2 dana.Prvi dan je srpski i neki testovi skoncentrisanosti sa psiholozima.Drugi dan je matematika,provera fiz. sposobnosti(3 zgiba,5 sklekova,hodanje po gredi,vodjenje lopte(kosarka),vodjenje lopte izmedju cunjeva(fudbal),u trku salto napred,udaranje izpumpane lopte o zid.
atim idu testovi kod psihologa i to:test inteligencije,test licnosti,test egopercepcije i test opste kulture,na kraju je intervju sa psihologo.Tu ti odmah i kazu bodove iz mat. i srp. ,ali ti ne kazu kako si prosao kod psihologa.To je ono sto cekas,a javljaju samo onima koji su prosli,odnosno koji su primljeni.Od pros...le godine insistiraju da se polaze i prijemni u civilstvu i moras im doneti potvrdu,kad dodjes na period privikavanja(za 38.klasu je to bilo 25.08.2010.),sto znaci potvrdu da si upisan i u neku civilnu skolu.To je zbog toga sto neki odustanu pre stupanja ugovora na snagu,pa da imaju gde da odu,odnosno da ne ostanu ne upisani"

Pozelite mi srecu u cetvrtak idem na prijemni \o/, takodje srecno svima. \o/ :D

Back