light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
ma vazi bezimeni al kakve sad veze lajne imaju sa temom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma vazi bezimeni al kakve sad veze lajne imaju sa temom![]()
Znaci ovde sve vrhunske jebachice.. Ja koliko znam, neke devojke, jedva ikad orgazam da su dozivele, po statistici, znam da je manje od 11 posto..![]()

Zar ženskom???Pitanje upuceno prevashodno zenskom delu....iskustva, mishljenja...

i te procente mozte da prostite sebi negde
sto rece moj profesor, ako 5% ljudi uspe, trudite se da budete u tih 5%![]()
))))
Koliko ja razumem pojam jebačice, a ne tvrdim da ga razumem ispravno, to je žena koja muškarcu pruža izuzetno zadovoljstvo, ne ona koja brine o svom...Znaci ovde sve vrhunske jebachice.. Ja koliko znam, neke devojke, jedva ikad orgazam da su dozivele, po statistici, znam da je manje od 11 posto..![]()
Koliko ja razumem pojam jebačice, a ne tvrdim da ga razumem ispravno, to je žena koja muškarcu pruža izuzetno zadovoljstvo, ne ona koja brine o svom...

A šta bih trebala da kažem?I to je sve shto imash da kazesh o temi?![]()

Da li ja pišem na kineskom?Pa koj ce joj onda sex?
Valjda treba i njoj da bude lepo.![]()

ja rekoh da jesam ali ne sa muskarcem...a ovaj...sebe ipak covek najbolje poznaje, svoja ruka ipak najbolje pocese i to
vezani orgazmi koji se nastavljaju jedni na druge....ide grc buuum pa kao kad se zavrsava pa opet grc bumm i tako u krug
e ne vidim sto je to sad naucna fantastika...mada u doba kad dobar deo zena nije doziveo orgazam uopste![]()
Dobar yebač je onaj koji dobro yebe. Isto važi i za dobru yebačicu. Šta je nejasno?

ja rekoh da jesam ali ne sa muskarcem...a ovaj...sebe ipak covek najbolje poznaje, svoja ruka ipak najbolje pocese i to
vezani orgazmi koji se nastavljaju jedni na druge....ide grc buuum pa kao kad se zavrsava pa opet grc bumm i tako u krug
e ne vidim sto je to sad naucna fantastika...mada u doba kad dobar deo zena nije doziveo orgazam uopste![]()

Znaci ovde sve vrhunske jebachice.. Ja koliko znam, neke devojke, jedva ikad orgazam da su dozivele, po statistici, znam da je manje od 11 posto..![]()
)Skrenula samSkrenula si levo od Albukerkija.![]()

Joj ja sam se izjasnila po tom pitanju i više nemam šta da kažem, od koga je dobro jejoj lekso ljubim te tako multiorgazmicnu![]()