Vishestruki orgazmi (multiple orgasm), mit ili stvarnost?

@tema: uuu je, ja nisam neki ultra iskusni lik i slicno... ali da se postavlja pitanje o postojanju visestrukog orgazma uopste? to je bas surov bedak. Cak i za muski deo populacije.

Koliko ja razumem pojam jebačice, a ne tvrdim da ga razumem ispravno, to je žena koja muškarcu pruža izuzetno zadovoljstvo, ne ona koja brine o svom..
To sto ti predstavljas je definicija nekoga ko nema kicmu uopste, kako mozes da se napalis na tako nesto? Ljudi se pale na ono sto ne mogu da imaju, ne na ono sto mogu da dobiju kako hoce.
Evo razmisli, imas nekoga ko te pali fizicki. To ti je 50%. Ostalo je mentalni sklop (od kojeg zavisi hoces li da svrsis uopste)
Sad reci iskreno sta te vise pali, lik koji te juri ili lik kojeg ti juris?

ako radis kigel vezbe mozes i ti kao muskarac doziveti visestruke orgazme, naravno bez ejakulacije...jos jedna vezba za to, u erekciji stavis peskir na penis i pomeras ga na gore
Koga pomeras peskira ili penis?
hehe, ne treba ti peskir uopste... samo kada imas erekciju stegni one misice pomocu kojih podizes penis ka gore i pokusaj da zadrzis sto duze. Posle odredjenog vremena mozes da steknes kontrolu nad dosta stvari, a i plus je opako zanimljiv proces :]]]

malo me smaraju ovakve teme....ali da, s vremena na vreme dozivim dupli i to kad se samozadovoljavam a duze sam pauzirala...i nista mi extra nema u tome...nije mi orgazam a pogotovu njegov broj merilo kvaliteta sexa....najcesce je bas obrnuto...kad sam uzasno napaljena i kad sam u agresivnoj fazi i ne dozivim orgazam jer ga suvise jako osetim, cak se osecaj nekad granichi i sa bolom..a za orgazam osecaj mora da bude blag.....

stimulacija klitorisa i g tacke u isto vreme...i naravno da mi se nije desilo odmah cim sam pocela da masturbiram, vec vremenom dok otkrivas svoje telo...u stvari desilo se sasvim slucajno prvi put i ja ostala u cudu...g tacku jedino saaama mozes olako da ubodes :) nekom drugom je to ipak malo teze...
nema tu sta puno bravo...malo se igrala...malo sam osetljivija..i mozda malo srece..i eto

Ja trazio i trazio al' ona me uvek prekine sa...'oces li ti da udjes vec jednom', i tako....nisam nista nasao :???:

koje smo paćenice mi bez G tačke. što neke ljankese mogu da uživaju više nego mi? ma ta G tačka je valjda u mozgu, jer ja dole ne mogu da je nađem.

Nije fer i to sto ja nemam G tacku....zenske te imaju klicu, te erogene zone, te tacke, pa se kao loze na kolena, pa im prija kada ih mazis po grudima, a sta je sa nama muskima...po jedna kitica, i to kako kome, a sa tackom mozes da se slikas :cry:

Ovaj tekst je podrzan od strane 'Muskaraca za tacku'

naci cu ti je ja :heart:

Neko će valjda naći, a možda i neće pošto ja nisam uspela sama. Malo mi je krivo zbog toga što druge to imaju a ja nemam. Nije da ne uživam ovako u celoj toj prči ljubavnih igraluka ali... Ma, ponekad pomislim da me dušmanke samo pale da imaju te tačke. Ili sam mnogo velika perverznjakuša pa neke klasične stvarčice ne mogu da stimulišu tu moju imaginarnu tačku da se pojavi na površini. U svakom slučaju se nismo srele, za sve ove godine.

meni je orgazam toliko intenzivan da se plasim da cu da umrem usred svrsavanja. jos jedan za redom ne da bi bio previse, bio bi poguban.

zato je moja teorija (izvinite sve visesvrsavajuce) da taj kao visestruki, ustvari nije orgazam uopste, vec gore-dole osecaj koji nikako da s epretvori u orgazam. opet, ne znam...

imas pravo pilence :ok:....nista spektakularno u tome...bar meni....bolje jedan ali redovan...:worth:

http://majalahdewadewi.files.wordpress.com/2007/07/gspot.jpg

Evo slike ako nije previse eksplicitna... mada ne vidim razlog zasto bi bila, klasicna anatomija.
G tacku nemaju sve dame nazalost, ili tako kazu ljudi koji vrse istrazivanja na tom polju. Ja bih rekao da kod nas u balkanaca ima velika vecina G zenki :]]
Tacka je mekana i sundjerasta, velicine metalnih 5 din :D nije je lako pronaci ako covek nema istreniran osecaj u prstima. E da, nadrazi se prilikom pojacane zelje ili stimulacije klitorisa... Znaci sasvim suprotno od onoga sto kazu babe.... "sine, ne guraj prste u vrelu pitu..." lol

Pa ovo mu dodje kao cas seksulne edukacije......nego.....posto ne poznajemo dobro anatomiju......gde se tačno nalazi G tačka.....molio bi dark lady ....da nam kaze.....posto je ona ekspert....za te stvari.....

sad sam ja ekspert sto poznajem svoje telo? :lol:
i izmisljam zato sto ga drugi ne poznaju :lol:
e jeste smesni

stavis srednji prst sakom okrenut prema gore (logicno :lol: )...g tacka bi trebalo da se napipa tacno jagodicom prsta...oseca se onda kada je zena vec napaljena
naucnici nesto proucavali pa rekli da nisu sigurni da je bas svaka zena ima

again ponavljam se, curke se cude sto im muskarci jos nisu nasli istu, a ne kontaju da prvo onee moraju da znaju gde je, kako bi usmerile muskarca...on covek nit to ima nit moze da ima osecaj za to...sto je i normalno svako bi svoje telo trebao da poznaje najbolje

kod multiorgazma nije car u broju orgazama, vec u jacini istih kojih kad se s p a j a j u nemaju isti efekat kao vise posebnih orgazama...hocu da kazem mnooogo je jaci u tome i jeste poenta....svi bi voleli vatromet da se ne lazemo, samo se neki zadovoljavaju i sa petardama

i jos nesto nema to veze sa ekspertstvom mene je zanimalo da proucavam seks kao takav i teorijski ...i prakticno naravno :rumenko: :lol: sto bi valjda sve trebalo da zanima....mada ako je nekima dovoljno rasiri noge i turni ok...njihova stvar

Back