MaliZen
Zainteresovan član
- Poruka
- 255
@tema: uuu je, ja nisam neki ultra iskusni lik i slicno... ali da se postavlja pitanje o postojanju visestrukog orgazma uopste? to je bas surov bedak. Cak i za muski deo populacije.
Evo razmisli, imas nekoga ko te pali fizicki. To ti je 50%. Ostalo je mentalni sklop (od kojeg zavisi hoces li da svrsis uopste)
Sad reci iskreno sta te vise pali, lik koji te juri ili lik kojeg ti juris?
To sto ti predstavljas je definicija nekoga ko nema kicmu uopste, kako mozes da se napalis na tako nesto? Ljudi se pale na ono sto ne mogu da imaju, ne na ono sto mogu da dobiju kako hoce.Koliko ja razumem pojam jebačice, a ne tvrdim da ga razumem ispravno, to je žena koja muškarcu pruža izuzetno zadovoljstvo, ne ona koja brine o svom..
Evo razmisli, imas nekoga ko te pali fizicki. To ti je 50%. Ostalo je mentalni sklop (od kojeg zavisi hoces li da svrsis uopste)
Sad reci iskreno sta te vise pali, lik koji te juri ili lik kojeg ti juris?
hehe, ne treba ti peskir uopste... samo kada imas erekciju stegni one misice pomocu kojih podizes penis ka gore i pokusaj da zadrzis sto duze. Posle odredjenog vremena mozes da steknes kontrolu nad dosta stvari, a i plus je opako zanimljiv proces :]]]ako radis kigel vezbe mozes i ti kao muskarac doziveti visestruke orgazme, naravno bez ejakulacije...jos jedna vezba za to, u erekciji stavis peskir na penis i pomeras ga na gore
Koga pomeras peskira ili penis?
Nego,skontala ja da mushkarcima to i nije bash normalno??!!!

nekom drugom je to ipak malo teze...
....nista spektakularno u tome...bar meni....bolje jedan ali redovan...