ВИДОВДАНСКИ МАРШ 2008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada čovek ili Čovek ovo sve do sada pročita, jednostavnom jednostavnošću uočava grupno pojedinačne ili jedinačne unutrašnje misaono bez smislene, mentorisano novokomponovane probleme, stresove,traume ili podsmehe a da nisu *svesni*, -(ako su SREBI....što baš ne navodi na to)-da ako jesu SRBI onda se smeju KOSTIMA i GROBOVIMA onih prije njih, koji ako im ne dadoše ceo dan već darivaše im bar svitanje i jutro..........dok se za sumrak i zalazak sopstvenog osmišljavanja dana, podsmešljive *grupne jedinke ili samo jedinke* sami pobrinjavaju sa unapred učipovanim *programom* ANACIONALNOG *ponosa* dok im je NACIO -teška anemična upala NASLEDJA- u nemogućnosti da NASLEDJE uspravno NOSE i PREDAJU.......................za one što nisu SRBI a pripadaju svom narodu koji god da je , neka se upitaju -KAKO ĆE VOLETI SVOJA NACIONALNA NASLEDJA kad *TUDJA* i ne primećuju a kamoli POŠTUJU dalje OD ZIDA OČINJEG VIDA........... TE STALNO UDARAJU GLAVOM O ISTI.............bar da zid promene..........

Ako je ovo od mene napisano *LIČNA ZABLUDA*.......JA nastavljam sa svojim PUTEM VODOVDANSKOM SUZOM i POSLE PUTA................dovoljno.............ne treba se podsmevati jer kako god da se razmišlja podsmehom - PODSMEH NEĆE OTIĆI DALJE OD ONOG KO GA ŠALJE-..............:nono: :think:

Poslednja izmena:
Sumnjivo lice ti je odlicno odgovorio.
Srpstvo o kom se ovde prica nije zdranje praseta, srpstvo nije stajanje u crkvi, srpstvo nije izlazenje na mitinge.
Takvo srpstvo je kada se prijavis u vojsku/policiju, pa odes malo u KZB, pa se spremas za sukob, pa treniras, pa ti puknu ledja od nosenja vojne opreme od 50kg, pa kad se useres u gace kod padobranskih skokova.
Nosenje zastava i izvikivanje parola po forumima je pederska rabota.

I radis da imas sto vecu platu, da bi sto veci porez placao Srbiji :)

Poslednja izmena:
Pošto sam već na ovoj temi a uočih prilikom pretrage mog profila da su sve poruke od 20 i nekog februara ili marta 2007.god pa do ove zadnje, sve poruke izbrisane, još sam kod nekih korisnika to isto primetio a kod nekih ili većine ne...................u čemu je problem u softveru ili ko dira po njemu ili u *meni*..................

G-dine Mod.LACI,
da li bi Ti mogao na ovo da odgovoriš i ujedno proveri na više korisnika pa ćeš zaključiti kod kojih je obrisano skoro godinu dana zadnjih poruka a kod kojih nije............i ZAŠTO....

P.S.
MARŠA VIDOVDANSKOG ĆE BITI i to uz veliki broj učesnika....bar koji se nasledja i istorije ne stide već je nadogradjuju.

LACI....... što brže otkriješ problem koji navedoh gore, Krsta dobija na *ekspeditivnosti*.................

Da dodam poruka od datuma mog učlanjenja ili registracije uošte nema a stanje sa porukama u pregledu istih menja se iz minut u minut........KO TO TAMO BRKA.......................:twisted:

Poslednja izmena:
I dete zna čime se pune kroasani ili sadržaj istih.......znaš li Ti svoj sadržaj-ukus ili ne ukus- ili čime si napunjen ili te još pune.......reč je o ukusu ili okusu.......ništa lično već uopšteno................ja ti se ne potsmevam ja se samo pitam...............možeš i da me vredjaš i nazivati čime hoćeš jer sa time ćeš pretpostavku sadržaja punjenja ličnog kroasana samo potvrdidti.......................:think:
Budi pozdravljen i razdvoj emocije od umnosti......ili budi bar duhovito uman........:)

Poslednja izmena:
MODERATOR LACI opet ti se javno obracam
Reci da nemas ili imas odgovor na moje postavljeno pitanje oko brisanja postova.................
Zasto su postovi MENI i jos masi drugih OBRISANI i po kom kriterijumu i to u ukupnom zbiru od godinu dana pa i vise..............
Ako nemas odgovor bar imaj ono drugo i reci da nemas ono prvo ODGOVOR..................................

Do početka marša ima još pet dana. Da li neko zna koliko se patriota do sada prijavilo? Isto tako me zanima šta će se desiti ako Šiptari na granici sa Kosovom ocene da marš nije poželjan u njihovoj državi. Da li će se ekipa okrenuti na levo krug, i time priznati da granice Kosova postoje, ili će se obratiti "Gardi cara Lazara" da pruzme stvar u svoje ruke?

Još tri dana.......ne priznavaj *državu* koja nije priznata i ne može biti .............do STVORENA uz OTETO PROKLETA.................a ako se na dan VIDOVDANSKE SUZE MARŠUJE I ODAJE POČAST pretcima nasledja istorijskog SRBIJE i svakog SRBINA isto se radi u SVOJOJ DRŽAVI............

P.S.
Da NAPOMENEM g-dina Moda LACIJA........ il si *ZANEMEO ili NE SMEŠ* odgovor da daš na napred postavljeno pitanje............a prosto je i jednostavno........................možda je i KOMPLIKOVANO.................u zavisnosti sa koje se strane gleda...........:think:

Poslednja izmena:
P.S.
Da NAPOMENEM g-dina Moda LACIJA........ il si *ZANEMEO ili NE SMEŠ* odgovor da daš na napred postavljeno pitanje............a prosto je i jednostavno........................možda je i KOMPLIKOVANO.................u zavisnosti sa koje se strane gleda...........:think:
nista nije brisano nego pretraga nije radila,ne samo na tvom nego ni na mom i mnogim drugim profilima.trebalo je da je to popravljeno do sada a ti proveri.
stvar je do foruma a ne do toga da je neko isao i brisao ti poruke.

Do početka marša ima još pet dana. Da li neko zna koliko se patriota do sada prijavilo? Isto tako me zanima šta će se desiti ako Šiptari na granici sa Kosovom ocene da marš nije poželjan u njihovoj državi. Da li će se ekipa okrenuti na levo krug, i time priznati da granice Kosova postoje, ili će se obratiti "Gardi cara Lazara" da pruzme stvar u svoje ruke?
To je Marš koji je apolitičan i nikakve veze nema sa bilo kojim organizacijama i partijama.
To je Srpsko rodoljubivi marš, marš običnih ljudi koji idu na poklonjenje stradalim Srpskim vitezovima, bez ikakvih znamenja i parola, kao i provokacija. Takvi će biti odmah udaljeni.
I o kakvoj NJIHOVOJ (arnautskoj)DRŽAVI TI GOVORIŠ? Ona za Srpske patriote NE POSTOJI I NIKADA NEĆE, ma šta ovi žuti k****li, potpisivali itd.
AMIN!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back