opanak
Domaćin
- Poruka
- 3.447
Kada čovek ili Čovek ovo sve do sada pročita, jednostavnom jednostavnošću uočava grupno pojedinačne ili jedinačne unutrašnje misaono bez smislene, mentorisano novokomponovane probleme, stresove,traume ili podsmehe a da nisu *svesni*, -(ako su SREBI....što baš ne navodi na to)-da ako jesu SRBI onda se smeju KOSTIMA i GROBOVIMA onih prije njih, koji ako im ne dadoše ceo dan već darivaše im bar svitanje i jutro..........dok se za sumrak i zalazak sopstvenog osmišljavanja dana, podsmešljive *grupne jedinke ili samo jedinke* sami pobrinjavaju sa unapred učipovanim *programom* ANACIONALNOG *ponosa* dok im je NACIO -teška anemična upala NASLEDJA- u nemogućnosti da NASLEDJE uspravno NOSE i PREDAJU.......................za one što nisu SRBI a pripadaju svom narodu koji god da je , neka se upitaju -KAKO ĆE VOLETI SVOJA NACIONALNA NASLEDJA kad *TUDJA* i ne primećuju a kamoli POŠTUJU dalje OD ZIDA OČINJEG VIDA........... TE STALNO UDARAJU GLAVOM O ISTI.............bar da zid promene..........
Ako je ovo od mene napisano *LIČNA ZABLUDA*.......JA nastavljam sa svojim PUTEM VODOVDANSKOM SUZOM i POSLE PUTA................dovoljno.............ne treba se podsmevati jer kako god da se razmišlja podsmehom - PODSMEH NEĆE OTIĆI DALJE OD ONOG KO GA ŠALJE-..............:nono:
Ako je ovo od mene napisano *LIČNA ZABLUDA*.......JA nastavljam sa svojim PUTEM VODOVDANSKOM SUZOM i POSLE PUTA................dovoljno.............ne treba se podsmevati jer kako god da se razmišlja podsmehom - PODSMEH NEĆE OTIĆI DALJE OD ONOG KO GA ŠALJE-..............:nono:

Poslednja izmena: