ВИДОВДАНСКИ МАРШ 2008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да одговарањем на то питање могу довести неке друге ствари у питање, а пошто ти вређаш српски народ и српску нацију, нећу ти одговорити.

Dokazi......ako dokazes ici cu stobom pesaciti do kolevke i nazad bez rezervnih patika u rancu.
kupicu isposnicke sandale....one sta nose isposnici u celijama.

Ја нећу отићи чак ни испред Храма јер је то за мене срамота. Постоји више разлога, не бих сада о томе. Сачекајмо недељу, па ћемо можда причати мало и о томе зашто је срамота.

Zvanično :
Problem o kojem govoriš je bio verovatno softverski i u međuvremenu otklonjen, i mnogo se korisnika uplašilo da su im postovi obrisani. Administracija je nama gospodi moderatorima odgovorila da "pretraživač nije radio korektno i da se užurbano radi na otklonu bagova".

Nezvanično:
To je bio moj pokušaj da sve patriote obrišem s krstarice, jer takav sam ja. Zoro - osvetnik. :dash:

Ne znam da li ti prost odgovor na prosto pitanje izgleda prosto. Sve zapravo zavisi od pojedinca i koliko "bagova" ima međ' svim ćelijama ...

Ako Ti *veruješ* dobijenom ili serviranom objašnjenju-ne verujem da je bio naklon pri prijemu istog-, mada si naveo reč *verovatno*.......... to *verovanje* već spada možda u lični opis *radnog zadovoljstva*.....................a *bagovi* su prolazni...trombovi su zeznuti.....tu je već začepljenje, ali gde..............da li u davanju ili primanju *objašnjenja*................ i ako je ovo virtuelni *svet* ne treba one sa prve a ni sa druge strane *držati ni nisko ni visoko* već na napisano pokazanom intelektu......jedino ako ne *prepisuje*.....................:thumbdown:

P.S.
Ako si Ti lično *ubedjen* od ubeđivača..........to ne povlači mogućnost da umeš da ubediš....zavisi...............:think:
Lično mom NIK-u nedostaje još oko godinu dana posta....nemoguće ili jeste da su svi baš iritabilni i degutantni pa obrisani.

Javno sam postavio pitanje uz *radjanje mečke* da se odgovor da i primi...............i javno Ti odgovaram...........ne spamujem i izvinjenje ostalima koji ga zavrednjuju............:!:

Na temu...................Oko VIDOVDANSKE SUZE u maršu onih koji poštuju nasledje i koji isto nadogradjuju istinom a ne zabludom....................KOLONA ĆE BITI PODUGAČKA.................KOSOVO JE SRBIJA............

Poslednja izmena:
Ја нећу отићи чак ни испред Храма јер је то за мене срамота. Постоји више разлога, не бих сада о томе. Сачекајмо недељу, па ћемо можда причати мало и о томе зашто је срамота.

Срамота је да не идеш, ако си у могућности да идеш!:eek::thumbdown:

...а, колико сам те разумео, срамота је што долазиш да испратиш људе, а ти сам не идеш...?! јел тако некако?:neutral:

Poslednja izmena:
Ниси ме добро разумео. Срамота је да идеш, јер то је марш који ће се искористити у медијске сврхе, а ништа се неће тиме постићи.

Лаци, шта је са мојим примедбама око вређања на форуму?

Sve najbolje na putovanju želim svesnoj srpskoj mladeži koja se iskazuje u besmislenim poduhvatima i beskorisnim poslovima. Ali, sve mi se čini da će naleteti glavom na granicu nove države Kosovo, i da ih neće ni primiti da marširaju po njoj. Ako se to desi, mogu samo da izvikuju: "Kosovo je Srbija" dok im se šiptarski carinici smeju u lice. Eto, tako će izgledati ovaj poduhvat, i zanima me šta će organizatori preduzeti ako ih jednostavno ne puste na teritoriju Kosova?

Ja samo pitam kakav je scenario marša ako ih ne puste na Kosovo. Ti si klasični demagog koji kada nema odgovor na postavljeno pitanje pitanje prelazi u sferu gde se najbolje snalazi. Provokatori, izdajnici, petokolonaši i ostali unutrašnji neprijatelji su kategorije u koje svrstavaš sve one koji ne misle kao ti. Tako da ja mislim i da ti mene provociraš. Ponavljam još jednom da nisi odgovorio na pitanje. Ako ne znaš, pusti da se jave oni koji možda znaju.

Не. Не спадам у ту категорију коју ти наводиш, али када кажеш КОСОВСКИ ЦАРИНИЦИ, то је провокација и то жешћа.

???????? O gospode boze....a kako bi ti nazvao carinika na bugarskoj granici...
Tako je isto i sa kosovskom policijom,kosovskom carinom.....
Ja tebe razumem da tebi ovo para uvce ali naviknuces se vec....videces nije strasno.
I kada se naviknes neces imati potrebe da marsujes na Gazimestan ili Pecku Patrijarsiju....lepo ces moci da odes ko gospodin covek....ali prethodno ces lepo uljudno pozdraviti kosovskog policajca i carinika obvezatno....ne znam da li je na Kosovo dozvoljen uvoz kandila bez carine....

Ниси ме добро разумео. Срамота је да идеш, јер то је марш који ће се искористити у медијске сврхе, а ништа се неће тиме постићи.

Лаци, шта је са мојим примедбама око вређања на форуму?

Kakvi bre mediji o čemu ti pričaš ? Da li je do sada, (a evo do 14 Juna kada se i polazi) iko spomenuo u medijima VIDOVDANSKI MARŠ? BIli su SVI obavešteni ali niko nije SMEO da se oglasi u ovoj Demon-kratskoj zemlji!
To je apolitično hodočašće, pa nije zabranjeno nikome da se priključi čak ni "liderima stranaka" (bez stranačkih obeležja) koji cene i ne prodaju Srbiju. Ali niko se nije ni oglasio, a ako i jeste verovatno je to bilo nešto "uzgred".
E TO JE SRAMOTA!
Mediji su korumpirani od strane trenutne vlasti i rade šta im diktatori narede sa zapada. A ostali nemaju m****da da im se suprotstave bilo kakvom većom organizacijom.
Pa šta ako i bude snimanja, jer se ti to plašiš da te ne snime, pa da te sutra protivnici iz drugog tabora neke stranke ne prepoznaju i premlate a?
I reče "...ništa se neće time postići", a je li a šta podrazumevaš pod tim ajde leba ti objasni?
Ne radi se o odlasku u rat aloooo, već u SRPSKU ZEMLJU na poklon i parastos palim Srpskim vitezovima.
Ehhh, da mi je sad ono što Miloš Obilić izvadi iza pojasa pred Muratom, pa da sve koji tako misle "prekrstim":twisted::twisted::twisted:

Poslednja izmena:
Ja samo pitam kakav je scenario marša ako ih ne puste na Kosovo. Ti si klasični demagog koji kada nema odgovor na postavljeno pitanje pitanje prelazi u sferu gde se najbolje snalazi. Provokatori, izdajnici, petokolonaši i ostali unutrašnji neprijatelji su kategorije u koje svrstavaš sve one koji ne misle kao ti. Tako da ja mislim i da ti mene provociraš. Ponavljam još jednom da nisi odgovorio na pitanje. Ako ne znaš, pusti da se jave oni koji možda znaju.

Brate evo ti sajta i maršute:
http://www.1389.org.yu/vidovdanskimars2008.html

ВИДОВДАНСКИ МАРШ 2008

Српски народни покрет 1389 је иницијатор православно-родољубивог пројекта Видовдански марш који је заживео 2007. године. Данас 2008. године планирамо да спроведемо у дело други по реду марш од Београда до Газиместана (Косовске Митровице). По свом карактеру реч је о подухвату који је покајнички, ходочасни и хуманитарни марш вере и воље . Видовдански марш је спровела и организовала група српских патриотских удружења која су се сабрала у сабор "Србска Слога".
Ове године је планирано да се марш подигне на пансловенски, међународни ниво руско-српске православне сарадње и у организација ће учествовати и руска родољубна организација НАШИ. У духу хришћанства и хуманости циљ је прећи 360 км пешице за 14 дана. Рута кретања је :
14. јун: Младеновац,
15. јун: Топола;
16. јун: Крагујевац;
17. јун: Кнић;
18. јун: Краљево;
19. јун: Маглич;
20. јун: манастир Студеница;
21. јун: Ушће;
22. јун: Рашка;
23. јун: улазак на Косово и Метохију, Лепосавић;
24. јун: манастир Бањска;
25. јун: Звечан;
26. и 27. јун: Косовска Митровица;
28. јун: Грачаница и Газиместан.
Током марша и пре се прикупља хуманитарна помоћ која ће се на српском Косову и Метохији уручити егзистенционално најугроженијим заједницама Срба.
Марш креће од највећег православног храма на Балкану ,храма Светог Саве и током марша ће се обићи највеће и најстарије српске духовне светиње,православни манастири из средњег века,задужбине српских светородних владара из лозе Немањића. За Видовдански марш 2008. ,као и за марш 2007. смо добили благослов Српске Православне Цркве. Добијена је и дозвола министарства унутрашњих послова Србије. О безбедности учесника се брину припадници МУПа и редарска служба организатора.
Марш ће бити медијски пропраћен и надамо се постаће врло значајан културно-политички догађај у Србији.
Сви учесници марша од организатора марша имају обезбеђену храну(посну и мрсну),воду,вреће за спавање и прву медицинску помоћ. Марш окупља људе из свих краје ва Србије,српских земаља и диаспоре. Свих узраста и најразноразнијих профила. Од академских сликара,писаца,радника,професора,навијача,до војних активних и пензионисаних лица,студената,средњошколаца,уметника,домаћина,сељака.
Марш је опште народни подухват,који сем едукативног садржи и спортски карактер, мада поврх свега религиозно буђење и правоверни повратак светосавским православним вредностима традиције. Марш је нестраначки и у потпуности изузет из дневно политичких страначких збивања и основни садржај му је уједињујућа борба на хришћански начин за очување целовитости републике Србије.
У току марша се пешице пролази кроз готово целу Србију и у директном контакту са народом и земљом у потпуности упознаје држава Србија и њене природне лепоте , снага и врлине српског народа.

Poslednja izmena:
Што се тиче Видовданског марша, не знам које ти информације имаш, али ценим да имам боље информације од тебе. Не желим да будем број тамо неком који ће се појавити пред камерама и кукати. Не желим да се на томе заснива борба за очување Косова и Метохије у саставу Србије. Тог 14. јуна, Словенци ће славити убијање Срба у Словенији.

Што се тиче Видовданског марша, не знам које ти информације имаш, али ценим да имам боље информације од тебе. Не желим да будем број тамо неком који ће се појавити пред камерама и кукати. Не желим да се на томе заснива борба за очување Косова и Метохије у саставу Србије. Тог 14. јуна, Словенци ће славити убијање Срба у Словенији.

Ako te dobro razumem...ti nalazis opravdanje u svom odustajanju od marsa,u proslavi slovenacke drzavnosti u Beogradu.....pa da srbijanci su uvek bili prvaci sveta u bolesnom kosmopolitizmu i umobolnom mondijalizmu.....mislim da vam je jedan pokojnik natakario i makijavelizam....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back