The2ndSun
Zainteresovan član
- Poruka
- 380
d1:chitaj izmedju redova.... tapet je uglavnom na zidu... dupe na tapetu.... dupe na zidu
Hvala na iscrpnom objasnjenju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:chitaj izmedju redova.... tapet je uglavnom na zidu... dupe na tapetu.... dupe na zidu
Incognito:The2ndSun:Logika kaze da bi to bilo to) POla tebi pola gazdinka
)
ajde ajde ...mozda je ivise...Ma blonice znash ti svoje kvalitete))
Inco ovo je javno priznato da je ona tvoja curica..ako je tako dajte adresu da saljem poklon))
a neeeee... i blondika i gazdinka su zauzete, tako da ide jedno celo dejanu

(dejane, pamet u glavu i dupe uza zid
)
Inace, jeste javno priznato... poklone mozes slati negde u Banjaluku (to mu nekako dodje na sred puta izmedju Ljubljane i BG-a)

... ma sta ja lupam, salji poklone ovde, samo pozuri da blondika ne stigne pre njih
Inace, sad cu malko da likujem... Gazdinku znam licno (kao i retki srecnici ovde), a blondika mi devojcica... Dakle, ja znam dve najpozeljnije dame na forumu (koje su, da opet napomenem, ZAUZETE!)... Ma nema mi bre ravnog

The2ndSun:Ruka na srcu ako je tako onda ti zaista nema ravnog...a Banjaluci zanm odprilici gde je u decembru sam bio u taj dio sveta))
Nego poklone...daj bre adresu zaista cu da posaljem)
ps. Ima jedna mala plava na srcu ti spava)
ps2.Ima jaos jedna velika sada mozda opet plava sto ne znam dali ti na srcu spava))

Incognito:The2ndSun:Ruka na srcu ako je tako onda ti zaista nema ravnog...a Banjaluci zanm odprilici gde je u decembru sam bio u taj dio sveta))
Nego poklone...daj bre adresu zaista cu da posaljem)
ps. Ima jedna mala plava na srcu ti spava)
ps2.Ima jaos jedna velika sada mozda opet plava sto ne znam dali ti na srcu spava))
He he... hvala, hvala...
Za poklone... razmislicu... moram prvo da vidim da li radis za CIA, pa zelis na kvarnjaka da mi doznas adresu, pa da mi sutra ulete specijalci i zaplene svu ovu opremu... nikad se ne zna

P.S. Tu se slazemo
P.P.S. Ta druga je isto mala, i isto plava, ali nije moja blondi... Ona mi je samo draga, jer u mom srcu ima mesta samo za jednu
 ) ili ponekad (outsorsing) Bank of Michigan.....
) ili ponekad (outsorsing) Bank of Michigan..... )
) .S. tu se slazemo- MA sad se negde topi i smije dok ovo cita
.S. tu se slazemo- MA sad se negde topi i smije dok ovo cita ))
)) .P.S. Jos vishe se topi jer zan da je prava sretnica
.P.S. Jos vishe se topi jer zan da je prava sretnica )
) ))
)) 

Gazdarica:Vi se tu zezate, dok ja radim...Hmm...
Fakat, salji te poklone ovdje u BL...
A, ne treba niko ovdje da se pali na mene...
Ima moj dragi za to... :wink:
 ))
)) )
) ))
)) ))
)) Ovde moze samo kontakt, kratka razmena informacija, a onda se dozivljaj prebacuje na realan teren.
 Ovde moze samo kontakt, kratka razmena informacija, a onda se dozivljaj prebacuje na realan teren.na web cam?Vesela_zena_beogradska:Ma kakav virtuelni seksOvde moze samo kontakt, kratka razmena informacija, a onda se dozivljaj prebacuje na realan teren.

...i brkata,debela i rosavaGoran___:.Ako dodjes sa namerom da bas juris da upoznas nekog,naci ces ili sex kombinaciju ili devojku koja je zavisnik od neta i nece s tobom umeti da progovori uzivo,bice dosadna i neces moci da verujes koliko je drugacija nego sto si mislio

na web cam?

Moja bivsa ima nekog frajera,koji zivi u Americi,kaze da ce da se uda za njega,upoznala ga isto tako preko chata,i nikako mi nije jasno kad vidim kako jedno drugom pisu ,,VOLIM TE",to je tako strasno,meni smesno, A znaju se tek mesec dana... :???:aphosphoros:Interesuje me jedna naizgled banalna stvar: šta mislite o upoznavanju preko interneta. Moja prijateljica je dugo chatovala sa nekim tipom Lakijem, na kraju se udala za njega i otišla da živi u Beč (pogadjate on je svo vreme bio u Vieni a ona u Beogradu). Nešto se mislim, kako se tu može razviti ljubav, ili je to virtuelna ljubav i virtuelan seks. Ma šalim se. Prosto me interesuje šta vi mislite o takvom načinu uspostavljanja kontakta, i kakva je budućnost takvih veza.