Verujete li u virtualna poznanstva?

Bivšeg i sadašnjeg dečka sam upoznala preko neta. Zapravo super stvar umesto da trošim pare na izlaske da bih posle nekog vremena shvatila da dotični nije za mene, još mu dam mob pa me smara i davi ovako ga pisanim putem mnogo bolje upoznam i procenim.
Neki tvrde da je pisano nemoguće dobro proceniti osobu. Greška i to obično kažu oni koji ni uživo ne umeju da procene.
I da kad se uživo upoznate hemija može ili ne mora da se rodi ali izlazak s budalom sigurno ne.

Shto ne bih verovao...?Par stvari-pod 1 za mene je malo chudno da neko ko provodi puno vremena na forumima prichajuci sa ljudima a da ne pozeli da upozna bar nekog(ku)od tih...osoba....Pod 2-i u stvarnom zivotu kao i na NETu mozesh upoznati i idiota i normalnu osobu...shta Ti znash o nekopme ko Te je startovao ukaficu,verovatno polupijan?Moze da Ti napricha shta god hopce ko je i shta je a Ti znaj...Dok s nekim kilu soli ne pojedesh ne znash ga u dushu,tako kazu,a tako i jeste,i stim se i pomirish i lepshe zivish...Inache slazem se da i ovde ima i likova koji se foliraju i glume a i onih OK,normalnih...
P.C.Ljudi 21 vek je NET polako postaje SVE-chitate online novine,red voznje,informacije bilo kog tipa,trazite posao,putovanja,online kupovina je sve rasprostranjenija i bice sve vishe i vishe...Znachi sve vishe i vishe vremena provodimo ONLINE pa je i najnormalnije da tamo gde provodish najvoshe vremena,upzonajesh i mnogo-ili neki izvestan broj ljudi....Jedino shto je tuga shto se dosta veliki broj-i to mladih,relativno-ljudi-plashi NETa...ima(neosnovane)predrasude...OVO GOVORIM IZ LICHNOG ISKUSTVA

Back