Verenička i Partner viza - Australija

Vala bas je bilo dosta!

samo da se nadovezem za kofere :))
mozete proveriti na sajtu avio kompanije kojom putujete koliko je dozvoljeno prtljaga
da napomenem da je i dalje Turkish hit sa dva kofera :)), jes da je malo tri dana jahanja ali ipak je to zivot strpan u kofere, racunam isplati se da bar ponesem dva odavde :))))

da kazem da Singapore Airlines ima mnogo dobre kombinacije sa stopom u Singapuru. Nude jako dobre fore da se obidje grad dok ste u pauzi
#pitajtesvogagentazakarte
#ilimiposaljitezahtevuprivatemsg :)

potpuno se slazem da za turisticku idu petarde :)))
ipak je ovo forum za partner
fireworks for partner only, pls :))

Poslednja izmena:
samo da se nadovezem za kofere :))
mozete proveriti na sajtu avio kompanije kojom putujete koliko je dozvoljeno prtljaga
da napomenem da je i dalje Turkish hit sa dva kofera :)), jes da je malo tri dana jahanja ali ipak je to zivot strpan u kofere, racunam isplati se da bar ponesem dva odavde :))))

da kazem da Singapore Airlines ima mnogo dobre kombinacije sa stopom u Singapuru. Nude jako dobre fore da se obidje grad dok ste u pauzi
#pitajtesvogagentazakarte
#ilimiposaljitezahtevuprivatemsg :)

potpuno se slazem da za turisticku idu petarde :)))
ipak je ovo forum za partner
fireworks for partner only, pls :))

Ja sam planirala da kupim one vakum kese... U suprotnom ni tri kofera mi ne pomognu! :)

Aplicirala sam i ja sinoć za turističku online. Želim nam sreću. :-) Mom mužu su rekli kada je zvao imigraciono da lekarski može da se uradi u Australiji. Samo je potrebno da obavestimo ambasadu o putu i ostavimo kontakt telefon.

ooo blago tebi, i ja bih tako rado predala za turisticku al nekako mi nema smisla da predajem sad a izdrzali smo skoro 15 mjeseci.... puno srece zelim...:)

Back