Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Thanks SundayMorning
..hocu zvacu ih ..to sam i predpostavila da treba da se istamba jer vidim neki kod tamo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala oS89 na odgovoru..jos uvek ne znam ko je ta osoba koja obradjuje moju vizu..nisam imala intervju jos
To bi trebalo da istampas, najpametnije da pitas sve sta treba kada pozoves da zakazes... Meni su tada sve rekli.. Takodje bitna stvar, ne primaju kartice, tako da ponesi kes za placanje...
Health Examinations List.sa HAP ID..jel im to treba na uvid?
- - - - - - - - - -
Moji podaci jesu ali samo su mi ubacili link da pronadjem sama na sajtu koja je ta klinika za Srbiju
Health Examinations List.sa HAP ID..jel im to treba na uvid?
- - - - - - - - - -
Moji podaci jesu ali samo su mi ubacili link da pronadjem sama na sajtu koja je ta klinika za Srbiju
Sutra planiram da posaljem dokumenta za turisticku vizu.
Da li treba da ih obavestim o tome ili samo da cekam da oni prime, pa da me kontaktiraju?
Hvala zizi.ba
Aplicirala sam online za partner, pre 3 nedelje i sad saljem papire za turisticku.
Saljem im i dokaz da je placeno za partner, pa bi to trebalo da bude ok.
Nisam jos uvek. Kazu da moze i tamo da se obavi lekarski (ovde je neko pisao).
Trazila sam na 12 meseci, a idem na koliko mi daju![]()
Veruj mi, ja nemam blage veze
Mi smo uzeli agenta, i ona je napisala kao neko pismo gde pise da bismo mi zeleli lekarski tamo da se obavi.
To sutra saljem sa svom ostalom dokumentacijom.
A za intervju zaista nemam pojma.
Pretpostavljam da to moze telefonom, tako da ce verovatno biti pre puta.
Haha...ma jok...online je islo za partner, ali taj njihov sistem stalno nesto zeza, pa sam za turisticku sve stampala i sutra saljem postom
Znam da svi dugo cekate i cekanje je uzas.
Meni je sve ovo izuzetno stresno.
I daj Boze svima da sve bude odobreno![]()
Nisam nikad isla tamo
Da, poslacu i dokaz da je uplaceno za partner vizu, i ono kao pismo sto stigne kad je aplikacija prihvacena.
Niko ne voli cekanje, al mora se, nema nam druge.
stvarno jedva cekam...hvala ti puno, srecno i tebi
15 dana je stvarno super...javicu sta se desava kod mene![]()
stvarno jedva cekam...hvala ti puno, srecno i tebi
15 dana je stvarno super...javicu sta se desava kod mene![]()
Hvala zizi.ba
Aplicirala sam online za partner, pre 3 nedelje i sad saljem papire za turisticku.
Saljem im i dokaz da je placeno za partner, pa bi to trebalo da bude ok.
Moras uplatiti i za turisticku
Sviđa mi se tvoj optimizam :-) Ja samo paničim, kada popunjavam aplikaciju svako pitanje tumačim kao da će me neko obesiti ako nešto pogrešno razumem. :-D