Verenička i Partner viza - Australija

Hvala oS89 na odgovoru..jos uvek ne znam ko je ta osoba koja obradjuje moju vizu..nisam imala intervju jos

a i kad budes znala ne znaci ti to puno...posto nema mogucnost da kontaktiras tu osobu (bar je kod mene tako)...oni te kontaktiraju ako im nesto treba i to je to... nekad mi se cini da imam posla sa nekom tajnom organizacijom, tako malo innformacija dobijamo...:(

To bi trebalo da istampas, najpametnije da pitas sve sta treba kada pozoves da zakazes... Meni su tada sve rekli.. Takodje bitna stvar, ne primaju kartice, tako da ponesi kes za placanje...

Kad ih pozoves, prilikom zakazivanja ti i traze da im izdiktiras HAP broj koji su ti poslali. Ona proveri da li si vec unesena u kompjuter, ako nisi, kazu da se javis malo kasnije, dok ne unesu podatke, jer kad odes da radis lekarski traze ti papir koji si spomenula Health Examinations List.sa HAP ID, ako nisi dobila postom, odstampaj. Mada sam videla kada sam ja bila, da je jedan deda koji je dosao na lekarski imao HAP broj na malom papiricu. :)

- - - - - - - - - -

Health Examinations List.sa HAP ID..jel im to treba na uvid?

- - - - - - - - - -

Moji podaci jesu ali samo su mi ubacili link da pronadjem sama na sajtu koja je ta klinika za Srbiju

Kad ih pozoves, prilikom zakazivanja ti i traze da im izdiktiras HAP broj koji su ti poslali. Ona proveri da li si vec unesena u kompjuter, ako nisi, kazu da se javis malo kasnije, dok ne unesu podatke, jer kad odes da radis lekarski traze ti papir koji si spomenula Health Examinations List.sa HAP ID, ako nisi dobila postom, odstampaj. Mada sam videla kada sam ja bila, da je jedan deda koji je dosao na lekarski imao HAP broj na malom papiricu.

Health Examinations List.sa HAP ID..jel im to treba na uvid?

- - - - - - - - - -

Moji podaci jesu ali samo su mi ubacili link da pronadjem sama na sajtu koja je ta klinika za Srbiju

Meni su postom poslali HAP broj....Inace nosis pasos i traze ti tah HAP broj i to je sve.... Umalo da zaboravim, ako bolujes od neke hronicne bolesti kao na primer ja od hipotireoze, traze i najnoviji nalaz, jer nece doktorka da daje svoje misljenje bez toga. To je sve!

Veruj mi, ja nemam blage veze :(
Mi smo uzeli agenta, i ona je napisala kao neko pismo gde pise da bismo mi zeleli lekarski tamo da se obavi.
To sutra saljem sa svom ostalom dokumentacijom.
A za intervju zaista nemam pojma.
Pretpostavljam da to moze telefonom, tako da ce verovatno biti pre puta.

Jesi li aplicirala online,sva ona dokumenta sto treba za turisticku vizu? Odobrice ti sigurno :)

Haha...ma jok...online je islo za partner, ali taj njihov sistem stalno nesto zeza, pa sam za turisticku sve stampala i sutra saljem postom :roll:
Znam da svi dugo cekate i cekanje je uzas.
Meni je sve ovo izuzetno stresno.
I daj Boze svima da sve bude odobreno :D

Lakse ce biti kad se ode turisticki,jos ovo ,jesi li im rekla da si u procesu partner vize? Jesi li vec isla ranije tamo? Dugo se ceka,ali sta da se radi :(

Sviđa mi se tvoj optimizam :-) Ja samo paničim, kada popunjavam aplikaciju svako pitanje tumačim kao da će me neko obesiti ako nešto pogrešno razumem. :-D

Hahaha, i ja sam takva...kroz sve sam prosla sto puta, i pre, i posle stampanja...pa kad sam spakovala papire, za svaki slucaj sve povadila i ponovo proveravala...odlepicemo od ovoga :D
Ali zato ovde stvarno treba da smo svi pozitivni, bude nekako lakse :)

Back