mukimaja1
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
poz jer mozes molim te da mi das taj broj telefona imigraciono u australiji ako si zvala u kamberi jer moj suprug je u australiju pa nikako ne moze da dodje do njihovog broja hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ohoooo znaci da pratim milenija i tebe taraberos kad budem videla VATROMET KOD TEBE I KOD NJE ONDA DA SE NADAM I JA ZA VARTOMET JER I JA SAM PREDALA ZA VIZU 19 FEBRUARA 2013 NADAM SE DA SMO BLIZUUU

Skoro 2 godine čekanja??? Kuku! Jesi li išla kod muža?
Zovite ih svaki dan, dok vam ne daju vizu. Sto je mnogo, mnogo je. Za 2 godine čovek može da stane na noge i šta ne sve. Neću da čekam toliko! Nećuuuuuu :-(

Nadam se Medo, demoralisala me totalno :-)

Vidim,odmah si se prepala![]()

A Pakistan čeka do 8meseci, reče mi suprug. Ima nekog druga pakistanca. Da li je moguće da smo gori od njih?
A Pakistan čeka do 8meseci, reče mi suprug. Ima nekog druga pakistanca. Da li je moguće da smo gori od njih?
nisam pogresila stvarno sam tad predala za vizu

A ono sto je skroz bezveze, je da je Srbija zemlja srednjeg rizika, a Pakistan veceg rizika...nista nema logike![]()
Gledala sam neki forum gde su oni i cekaju skoro isto kao i mi.
To sto je jedan dobio za 8 meseci ne znaci da su svi :-)
Moja rodjaka je za 5 meseci odvela svog muza i to iz Bosne
Prema tome, nema pravila :-)

Broj centrale je 02 6264 1111. Moj suprug je zvao ovaj, ali zaboravih da ga pitam gde se nalaze. Nek pozove ovaj u svakom slučaju.
ja ipak mislim da tu ima neka caka...mozda neki ljudi navedu neke razloge da ih ranije puste (npr lose zdravlje nekog u porodici...i sl) onda, znam da zene koje su trudne bas brzo dobiju vizu...a moyda su odredjena zanimanja pozeljnija tamo...ko ce im znati...![]()
Dvoumila sam se da li da napisem ovo ili ne ali sam ipak odlucila da da...jel ovo ipak najteze pada meni..Jedna moja poznanica koju znam par godina jos prosle god mi je rekla da se jedna njena rodjaka udala za coveka iz Ar za koga je rekla da ce ubrzo otici ..u tom je proslo 7 meseci i ja je pitam da li je otisao..ona mi je rekla nije jos..oni su se vencali pocetkom Septembra 2013...ja se umalo nisam srusila kada sam cula ..to je znaci 14 meseci..uzas...pitam se imali li uopste svetlih primera ovde..i van foruma?

Dvoumila sam se da li da napisem ovo ili ne ali sam ipak odlucila da da...jel ovo ipak najteze pada meni..Jedna moja poznanica koju znam par godina jos prosle god mi je rekla da se jedna njena rodjaka udala za coveka iz Ar za koga je rekla da ce ubrzo otici ..u tom je proslo 7 meseci i ja je pitam da li je otisao..ona mi je rekla nije jos..oni su se vencali pocetkom Septembra 2013...ja se umalo nisam srusila kada sam cula ..to je znaci 14 meseci..uzas...pitam se imali li uopste svetlih primera ovde..i van foruma?