Verenička i Partner viza - Australija

hvala ti za broj da izvinite pogresila sAM JA SAM PREDALA 19 FEBRUAR 2014 NEMOJTE DA MI ZAMERITE NIJE MI LAKO KAO NI VAMA MISLIM DA NIJE NI CUDO STO GRESIMO JER OVO JE STRASNO A NISAM BILA KOD SUPRUGA NADAM SE DA CU USKORO AKO SE SMILUJU

- - - - - - - - - -

JA SAM IZ KRAGUJEVCA A PREDALA SAM U BEOGRAD

Gledala sam neki forum gde su oni i cekaju skoro isto kao i mi.
To sto je jedan dobio za 8 meseci ne znaci da su svi :-)
Moja rodjaka je za 5 meseci odvela svog muza i to iz Bosne
Prema tome, nema pravila :-)

ja ipak mislim da tu ima neka caka...mozda neki ljudi navedu neke razloge da ih ranije puste (npr lose zdravlje nekog u porodici...i sl) onda, znam da zene koje su trudne bas brzo dobiju vizu...a moyda su odredjena zanimanja pozeljnija tamo...ko ce im znati...:besna:

ja ipak mislim da tu ima neka caka...mozda neki ljudi navedu neke razloge da ih ranije puste (npr lose zdravlje nekog u porodici...i sl) onda, znam da zene koje su trudne bas brzo dobiju vizu...a moyda su odredjena zanimanja pozeljnija tamo...ko ce im znati...:besna:

I ja mislim da ima neki sablon po kome ustaljeno rade A i neka caka na koju mozda moze da se ubrza proces..sta se desava ako navedes tj ako navede muz /zena koji zivi u Au(pogotovo ako zivi sam i nema nikoga u blizini svog od familije) da mu je potrebna nega iz nekog razloga ili sl...

Dvoumila sam se da li da napisem ovo ili ne ali sam ipak odlucila da da...jel ovo ipak najteze pada meni..Jedna moja poznanica koju znam par godina jos prosle god mi je rekla da se jedna njena rodjaka udala za coveka iz Ar za koga je rekla da ce ubrzo otici ..u tom je proslo 7 meseci i ja je pitam da li je otisao..ona mi je rekla nije jos..oni su se vencali pocetkom Septembra 2013...ja se umalo nisam srusila kada sam cula ..to je znaci 14 meseci..uzas...pitam se imali li uopste svetlih primera ovde..i van foruma?

Dvoumila sam se da li da napisem ovo ili ne ali sam ipak odlucila da da...jel ovo ipak najteze pada meni..Jedna moja poznanica koju znam par godina jos prosle god mi je rekla da se jedna njena rodjaka udala za coveka iz Ar za koga je rekla da ce ubrzo otici ..u tom je proslo 7 meseci i ja je pitam da li je otisao..ona mi je rekla nije jos..oni su se vencali pocetkom Septembra 2013...ja se umalo nisam srusila kada sam cula ..to je znaci 14 meseci..uzas...pitam se imali li uopste svetlih primera ovde..i van foruma?

19.11. ce biti tacno 15 mjeseci od kad ja cekam...tako da me nista ne iznenadjuje, ne preostaje nam nista drugo nego da se strpimo i ne gubimo zivce, inace cemo svi izluditi..:(

e,da, cula sam da je jedan momak iz Bilece (RS) nekad u julu dobio vizu nakon 10 mjeseci i 7 dana...eto pozitivan primjer..:)

Back