Verenička i Partner viza - Australija

Hahaha, i ja sam takva...kroz sve sam prosla sto puta, i pre, i posle stampanja...pa kad sam spakovala papire, za svaki slucaj sve povadila i ponovo proveravala...odlepicemo od ovoga :D
Ali zato ovde stvarno treba da smo svi pozitivni, bude nekako lakse :)

Obzirom da radim do 24.11. (nije baš sam kraj meseca) nisam baš sigurna da će tako brzo odobriti. U svakom slučaju neću se opterećivati, šta bude biće. Lakše je kada su ljudi pozitivni, to si upravu. Thanks! :-)

Meni su postom poslali HAP broj....Inace nosis pasos i traze ti tah HAP broj i to je sve.... Umalo da zaboravim, ako bolujes od neke hronicne bolesti kao na primer ja od hipotireoze, traze i najnoviji nalaz, jer nece doktorka da daje svoje misljenje bez toga. To je sve!

Hvala Bibi 28:)..zakazala sam danas za sledecu nedelju lekarski....nemam nista hronicno tako da ce biti krajnje jednostavno

Imali jos nekog osim mene da je krenuo u proceduru odlaska za AU prvo sa Verenickom Prospective Marriage a kasnije po vencanju u Partner? Ako neko jeste ,molila bih ga da mi kaze da li je morao/morala da ponovo (posto je to trebalo za verenicku i to uradila) da dostavlja ambasadi pisma svedoka njihove veze tj. sada braka i ponovo gomilu korespodencije (vec slala za verenicku):mrgreen:.Traze od mene da ponovo opisem nasu vezu,nase planove za buducnost ,o finansijama itd.ali nigde ne stoji da treba da angazujem ponovo nase svedoke da pisu ponovo o nama. Trebali oni to da urade ponovo..kako ste vi to uradili.?

ps

Da li treba i moj muz da pise o nama i da angazuje ponovo svoje svedoke ,za isto?

Poslednja izmena:
Imali jos nekog osim mene da je krenuo u proceduru odlaska za AU prvo sa Verenickom Prospective Marriage a kasnije po vencanju u Partner? Ako neko jeste ,molila bih ga da mi kaze da li je morao/morala da ponovo (posto je to trebalo za verenicku i to uradila) da dostavlja ambasadi pisma svedoka njihove veze tj. sada braka i ponovo gomilu korespodencije (vec slala za verenicku):mrgreen:.Traze od mene da ponovo opisem nasu vezu,nase planove za buducnost ,o finansijama itd.ali nigde ne stoji da treba da angazujem ponovo nase svedoke da pisu ponovo o nama. Trebali oni to da urade ponovo..kako ste vi to uradili.?

ps

Da li treba i moj muz da pise o nama i da angazuje ponovo svoje svedoke ,za isto?

Ne bi trebalo da ti ponovo traze posla drugih,nema nikakve promjene osim da vam je cvrsca veza. U onom pismu,gdje pises o vama,jesi li ti napisala ili muz? Treba li da se potpise oboje?

A uzela sam bas slatke kofere :D Da se vide s kilometra :D
((jos uvek ne znam da li su mi dokumenta stigla u ambasadu, pa da ne poludim skrecem s teme)) :besna:

lanza_voyager_xlite_3pc_set_8900040.jpg

Uzela sam samo srednji i rucni..u ovaj najveci bih i ja stala :D
Moj muz je uvek dolazio Lufthans-om: Singapur - Frankfurt - Beograd, tako da bi verovatno i ovog puta bila ista ruta.
Tu idde do 23kg i 8-9kg rucni.
Meni svejedno, prvi put letim avionom :klap:
((al pricamo, kao da vec sledece nedelje letimo, hihihi))

Back