destiny86
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Može sigurno, nisu to charter linije. Za 16.12. je karta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da. 30kg :-) Samo ne znam koliko je ručni?
Za kad ti je karta?
E, rucni prtljag za Emirate je 7kg, sad nasla.
A jel moze i obicna zenska torba da se unese?
Ne, ne vatromet za partner.. a za turističku petarde :-D
milenaja, ti ces sigurno otici do Nove godine. Srecno, ocekujem vatromet za mesec dana od tebe!!!!Dosta si cekala!!!
![]()
Vala bas je bilo dosta!
samo da se nadovezem za kofere)
mozete proveriti na sajtu avio kompanije kojom putujete koliko je dozvoljeno prtljaga
da napomenem da je i dalje Turkish hit sa dva kofera), jes da je malo tri dana jahanja ali ipak je to zivot strpan u kofere, racunam isplati se da bar ponesem dva odavde
)))
da kazem da Singapore Airlines ima mnogo dobre kombinacije sa stopom u Singapuru. Nude jako dobre fore da se obidje grad dok ste u pauzi
#pitajtesvogagentazakarte
#ilimiposaljitezahtevuprivatemsg
potpuno se slazem da za turisticku idu petarde))
ipak je ovo forum za partner
fireworks for partner only, pls)
Ja sam planirala da kupim one vakum kese... U suprotnom ni tri kofera mi ne pomognu!![]()
ima kod Kineza))
Aplicirala sam i ja sinoć za turističku online. Želim nam sreću. :-) Mom mužu su rekli kada je zvao imigraciono da lekarski može da se uradi u Australiji. Samo je potrebno da obavestimo ambasadu o putu i ostavimo kontakt telefon.
ooo blago tebi, i ja bih tako rado predala za turisticku al nekako mi nema smisla da predajem sad a izdrzali smo skoro 15 mjeseci.... puno srece zelim...![]()
Ima daaa i nisu skupe... Samo nesto se mislim ... Valjda su dozvoljene O.o
Tako sam i ja.dozvoljene su..samo ako te budu pretresali na aerodromu moraces otvoriti,a kako ces zatvoriti ne znamja sam imala srecu sa sam svaki put prosla bez pretresanja
![]()
Ko je čekao 15meseci, može i još koji dan. ;-) Nema razloga da se čeka duže. Biće tako, videćete! Sada pred praznike će sve da vas pošalju.
Svuda neko pretresanje
Kakva je doktorica na lekarskom, jel ok, il nadrndana kao vecina doktora?![]()
Svuda neko pretresanje
Kakva je doktorica na lekarskom, jel ok, il nadrndana kao vecina doktora?![]()