J
jovan88
Gost
INTERESUJE ME VASE MISLJENJE O OVOJ GIMNAZIJI.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da... 8) A ti idesh tu ...or what? :?K4lee:JaH_G|rl ti si na prirodnom smeru ili? A francuski ti predaje Sanja M...? :?
RESPECT ! 8)Studentkinja:grozna je
RESPECT = poshtujemStudentkinja:Molim???
e pa sad... :? :?Maloletnica:Ma odvratna je skola!!!
koje je to odeljenje...?No name:Ma Peta uopšte nije tako strašna kao što se govori... meni je baš potpuna opuštencija.Frajeri su mnogo mnogo slatki (posebno u neparnoj smeni), društvo je legendarno, a profesori su kao i svi drugi...ima ih svakakvih...Inače Sanja M (sada već S) mi je razredna! PPOZDRAV :wink: :wink: :wink:
Ja sam 1/3...Ti?bleach:koje je to odeljenje...?No name:Ma Peta uopšte nije tako strašna kao što se govori... meni je baš potpuna opuštencija.Frajeri su mnogo mnogo slatki (posebno u neparnoj smeni), društvo je legendarno, a profesori su kao i svi drugi...ima ih svakakvih...Inače Sanja M (sada već S) mi je razredna! PPOZDRAV :wink: :wink: :wink:
ja sam isto u neparnoj
Naravno da ih poznajem...!Lazar se bori...iskreno se nadam da nece pasti!Bas je lik od decka!Koje si odeljenje?Anonymous:da li ti iz 1/3 poznajes djukic lazara i tijanu cacic i tijanu stojanovic?
Kako ce proci laza?