Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 36.723
Каква простачка лаж.Preko milion ljudi u srbiji nema završenu ni osnovnu školu... I svi bi oni da ebu, jedu i uživaju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Каква простачка лаж.Preko milion ljudi u srbiji nema završenu ni osnovnu školu... I svi bi oni da ebu, jedu i uživaju
Imaš jedan zarez više, pogodi gde.ipak je to formalno i veoma ozbiljno, kulturno i uglađeno mesto, i uopšte bilo gde na internetu i društvenim mrežama.
Imaš jedan zarez manje, pogodi gde.Moramo biti pismeni i pristojni, jer ko nije pismen i pristojan taj je nepismen i nepristojan.
Muko moja pređi na žiranta.....ти незнаш да софтваре отоматски сва слова смањује кад се отвара тема осим кад ставис испред спејс мо мош да се пише шта соће
великим словом почетак сваке реченице
Čitala sam tvoje itekako pismene i smislene komentare... tako da - mojne da se lirašfo, hahahhaJa to tako pisem Al zato sto Sam u komunikaciju sa raznolikom rajom pa mi udje u uho plus slusam dosta I radia exyu sto mi ostalo navikom Jos dok Sam ucio srpskohrvatski vjerovatno ako se samo slusao I prica domacim lokalnom dijalektom se ostaje na toj razini
Ti si se već deklarisao, iako si "nov"...Koju?
Neću
Nema na čemu
Nelupetaj,tema je predebilna i zato zaslužuje i takav debilan tretman tj sprdnju
Šta je lebati "oDLiČnO" u temi koja se bavi tzv "pismenošću" (koja zapravo i nepostoji i jedna je od naj debilnijih stvari sama po sebi rofl) na hebenom INTERNETU,gde je to oči gledno sasvim nebitno alooo??
Ovo nije tačno...Razumes sta je napisano ali si toliko isfrustriran da je ispravljanje i spustenje osobe tek toliko da dokazes da je ispod tvog nivoa
neznam šta ti znači ta reč ''dekralisao'',mlogo je koplikovana i naučna.. da nema možda veze sas šatrovački,dekra znači krade,da neš možda da rekneš da sam lopov?! nazivaš me lopovem?!Ti si se već deklarisao, iako si "nov"...
Не исправљам, али ме нервира. Децу исправљам.U rl i ovde na forumu..a sve je vidljivija i u člancima internet medija
Novinari su sve nepismeniji ili više ne postoji kontrola tekstova pre nego se puste u štampu
Primetili ste da je u naslovu teme "dali" napisano zajedno..to sam namerno tako napisala , jer je da li jedno od najčešćih nepismenosti ovde na forumu
Da li ispravljate ljude ili vas je baš briga ?
To je tačno ,svi smo mi nekada nepismeni i retko ko perfektno poznaje maternji jezik,isti je slučaj i u inostranstvuI sama pravim greske. Nedavno sam pogresno konjugirala glagol "spasiti" u prezentu, npr.
A sta je u pitanju???Ovo nije tačno...
U rl i ovde na forumu..a sve je vidljivija i u člancima internet medija
Novinari su sve nepismeniji ili više ne postoji kontrola tekstova pre nego se puste u štampu
Primetili ste da je u naslovu teme "dali" napisano zajedno..to sam namerno tako napisala , jer je da li jedno od najčešćih nepismenosti ovde na forumu
Свако је направио неку граматичку грешку, али огромна је разлика ако то учиниш на форуму или на неком другом месту где ти нико неће скренути пажњу.U rl i ovde na forumu..a sve je vidljivija i u člancima internet medija
BukvZato što je pravopis nešto naj bitnije ikad
Образовање се наставља тек после школе, а школа и диплома нису нека гаранција успеха.Hoćeš reći da su svi srbi romi?
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-taj-broj-se-povecava-iz-godine-u-godinu.html
Pogledajte prilog 1635370
Hoćeš reći da su svi srbi romi?
Ниси далеко од истине. Богољуб Карић.Ja uopšte ne shvatam šta će vam pravopis, gramatika, od toga se ne živi. Naučite samo brojanje, čisto da umete novce pobrojati, a nepismenost je ionako postala popularna, što nepismeniji , to uspešniji
di me pogodi s temu?U rl i ovde na forumu..a sve je vidljivija i u člancima internet medija