- Poruka
- 21.873
Mozda hoce da ceo narod preseli ispod zemlje,da zivi kao Snezana i sedam patuljaka
Па то је онда потпуно романтичнооО..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda hoce da ceo narod preseli ispod zemlje,da zivi kao Snezana i sedam patuljaka
Zar si ocekivala da rezimski mediji pisu o tome?
I sta, dobili ste 12%, i opet ste ispod republickog proseka
Izvini sto se smejem, tragikomicno mi je.
Treba da zakljucate skole i zdravo.
S obzirom da su nastavnici fakultetski obrazovani (dakle oko 16%), a da je obrazovanje kljucna strateska grana drzave, nastavnici treba da imaju plate medju 16% najboljih u drzavi.
Dok to ne ispune - nema skole.
Bilo je jutros i na NAXI radiju, ali stvarno ako je neko očekivao da se o bilo kom štrajku priča na nacionalnim TV ili novinama njihovim, onda stvarno...
Pa očito ćete svi uskoro vežbati za skupljanje kake medveda, jer neće biti mnogo obrazovanih u ovoj zemlji
A znate koja će biti prva vest u ovim ''finim medijima''? Nije štrajkovala ni jedna četvrtina svih škola u Srbiji mogu se kladiti u ovo odmah
Zato ja redovno otvaram stranicu najvećeg novosadskog portala - Radio 021 i tamo je itekao pisano o protestu i još je rečeno da je najveći do sada.Ako otvorite kurir, blic o informeeru neću ni da govorim, ne možete pročitati ni slovce o velikom štrajku koji se upravo događa u Srbiji. Nastavnici i vaspitači su odlučili da obustave rad, pre toga su održali ko zna koliko konferencija za štampu, obrazlažući protest ali nijedan medij nije to preneo. Udarne vesti Iran, Izrael i navijanje ko je jači u sukobu. Liči na ono, selo gori a baba se češlja. Dok ti propada prosveta, urušavaju buduće generacije mi plasirano senzacije sveta tipa Paf Dedi uhapšen .. nemoj da se neko zapitao šta će biti dalje sa obrazovanjem jer i ono malo nas koji smo se nadali da će se naći rešenje, sada smo sasvim sigurni i ubeđeni da ovoj državi ne trebaju ni obrazovani ni sposobni mladi ljudi...
Плашиш мечку решетом! Па такви којима су подељене или купљене петице су сада на власти! И они којима за петицу из физичког није било потребно да прескоче козлић, него само да га додирну.Ja uopste ne bih ni strajkovao, nego bih lepo digao sve cetiri uvis (kakvih je inace nastavnika i profesora bilo i u moje vreme), podelio ucenicima sve petice (cega je takodje bilo), i bolelo bi me cose za dalje...
A ni to nije bezbedno, ko može da mi garantuje da neće doći neki tata '' znaš ti ko sam ja'' pa da traži republičku nagradu za svog sinčića pa pokuša da me ''pacifistički'' ubedi da mu isposlujem nagraduNije rec ni o kakvom "plasenju", briga vlast i za danasnje proteste. Nego kazem da sam na njenom mestu, uopste se ne bih previse potresao, vec bih lagano otaljavao posao bez previse muke i cimanja.
Sto kaze onaj u "Vrucem vetru" kada hoce da ga izbace iz stana koji je Firga dobio - "Svi se prave ludi, pa ce i Pera".
Ako otvorite kurir, blic o informeeru neću ni da govorim, ne možete pročitati ni slovce o velikom štrajku koji se upravo događa u Srbiji. Nastavnici i vaspitači su odlučili da obustave rad, pre toga su održali ko zna koliko konferencija za štampu, obrazlažući protest ali nijedan medij nije to preneo. Udarne vesti Iran, Izrael i navijanje ko je jači u sukobu. Liči na ono, selo gori a baba se češlja. Dok ti propada prosveta, urušavaju buduće generacije mi plasirano senzacije sveta tipa Paf Dedi uhapšen .. nemoj da se neko zapitao šta će biti dalje sa obrazovanjem jer i ono malo nas koji smo se nadali da će se naći rešenje, sada smo sasvim sigurni i ubeđeni da ovoj državi ne trebaju ni obrazovani ni sposobni mladi ljudi...
Zato ja redovno otvaram stranicu najvećeg novosadskog portala - Radio 021 i tamo je itekao pisano o protestu i još je rečeno da je najveći do sada.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...nika-u-Srbiji-ucestvovalo-ih-je-oko-6200.html
Zato molim ispravku naslova ove teme.
Ne, neću biti partizanka Mara bombe bacala videćemo da li vredi i da li vodi nečemu... tako su mislili i kada su počeli prvi studentski protesti. Samo se nadam da i dalje imamo takvu decu koja umeju da razmišljaju svojom glavom a ne tatinim novčanikom il žeksom svevišnjim ako smo dobro radili svoj posao, nadam se da je bar po 5 učenika iz svakog odeljenja uspelo da shvati situaciju..Када ћете схватити да штрајк не вреди и ме води ничему
Ne, neću biti partizanka Mara bombe bacala videćemo da li vredi i da li vodi nečemu... tako su mislili i kada su počeli prvi studentski protesti. Samo se nadam da i dalje imamo takvu decu koja umeju da razmišljaju svojom glavom a ne tatinim novčanikom il žeksom svevišnjim ako smo dobro radili svoj posao, nadam se da je bar po 5 učenika iz svakog odeljenja uspelo da shvati situaciju..
Pa, ako nije dovoljno to što će sve škole stati, vrtići, što nećemo ''dadiljati decu'' kako reče jedan gospodin, to što nema studenata na nastavničkim fakultetima, to što će uskoro početi da cvetaju privatne škole, koje će imućni moći da priušte svojoj deci, dok će sirotinja online možda sricati slova, da i ostatak ove države shvati šta se dešava, onda i ne treba da nas bude...Можете нешто променити, само ако можете нечим да притиснете оне који врше моћ. Ако немате са чим немате реакцију.
Pa, ako nije dovoljno to što će sve škole stati, vrtići, što nećemo ''dadiljati decu'' kako reče jedan gospodin, to što nema studenata na nastavničkim fakultetima, to što će uskoro početi da cvetaju privatne škole, koje će imućni moći da priušte svojoj deci, dok će sirotinja online možda sricati slova, da i ostatak ove države shvati šta se dešava, onda i ne treba da nas bude...
I još 6 500 000 ostalih stanovnika... možda se neki od tih miliona i zabrine.Mnogo ce da ih zabrinu privatne skole
Srbija ima 33.000 milionera i 43 milijardera
I još 6 500 000 ostalih stanovnika... možda se neki od tih miliona i zabrine.
Uskoro ni to neće moći, jer neće imati ko da ih nauči da čitaju ili zaokružujuTi ostali su bitni samo kada se zaokruzuje broj na glasanju, i za to ih kupe za sitnu lovu
Za to krivim vođe sindikata, to su prodane duše.Sve ja to razumem, ali koji put vas već lažu i vi se vratite i nikom ništa?