Vaša najstrašnija iskustva???

lol ne salim se....pretuci macku jednom,pa drugi put i tako,pa ces jednom leci spavat i neces se vise probudit...
ne znam sta vam je tako tesko poverovat,skoro sve "domace zivotinje" vam se mogu osvetit...
ubija i pas,konj,hrcki(ok oni vas ne mogu ubit,al vas ugrizu) itd...

lol ne salim se....pretuci macku jednom,pa drugi put i tako,pa ces jednom leci spavat i neces se vise probudit...
ne znam sta vam je tako tesko poverovat,skoro sve "domace zivotinje" vam se mogu osvetit...
ubija i pas,konj,hrcki(ok oni vas ne mogu ubit,al vas ugrizu) itd...

jel mozes da mi navedes jedan dokumentovan primer gde je domaca macka ubila vlasnika....normalno, da to nije tigar, lav i tako to.....ili konj....

pa nemojte me bre plasiti. ja sam bas nocas spaval sa mojim laim cakanim mackom... dusaaaaa, spava mi na vrati, sve se srecica ljubi i mazi sa mnom... bas me voli... Axa, kuje zaveru kako da me utepa xe xe xe... Inace ja spavam sa mackom zato sto se sama ne osecam sigurnom i znam da zivotinj- narocito macke, imaju izostren njuh i da svasta mogu namirisati i osetiti... eh da, sinoc tj novas oko1- 2 ili pola 3 u tom razdoblju, lezim ja u krevetu i jasno sam cula zvuk kao kad blago prilupim vrata od ormara, pa posle izvesnog vremena jos jednom sam to cula. E sad, macak je nastavio da spava- znaci nije nista. Ah, da spavala sam upaljenog svetla, jer sam se isprepadala od silnih prica ovde.... xe xe

E sad, molim bez mnogo spamovanja, tema je prvenstveno namenjena za sve one koji su možda imali neka jeziva iskustva........ ja nisam i nadam se da neću... Ali da verujem, verujem u nesto....... Bez zavitlavanja molim, ko ima sta da kaže neka kaže, a ko nema neka ne zeza...

A da, priča o mom ocu, pre možda desetak godina, desilo se nesto vrlo cudno mom ocu. Bila je zima, 11 sati uvece, nestalo struje( sva se ježim dok pišem), moj "pametni" otac vraćao se od njegovih roditelja( gledali utakmicu i onda nestalo struje i on ajd' kuci), prolazi on tako pored crkve( a tu ima jedna trafika gde se prodaju svece i jedano ogromno siroko drvo na koje se lepe umrlice), vraca se ona tako( jos nosio torbu u kojoj su bila jaja i kolaci), i ide on normalno( a moram da napomenem da moj otac apsulutno ne veruje u takve stvari, duhovi, vampiri... i te stvarcice), ide ona prolazi pored tog drveta, i kaže CAP nešto ga uhvati za nogu i ne pusta... E sad kaže nema ni oci ni noge ni ruke, samo crno... Dodje ti on tako kuci, sa prebledeo i isprepadan, prekrsti se tri puta i isprica... A kao dokaz da nije lagao sva mu se jaja polupala u torbi( ne smejte se!!!), ja se USRALA ŽIVA. I od tad ja počinjem verovati u te stvarčice i verovali ili ne ni jednom noću nisam prošla sama tuda, iako je sada osvetljeno...

Pa šta vi mislite, šta je to moglo biti? Znam da mi otac ne laže ( mada sada kad ga pitam, kaže nije ništa učiinilo se tati- pošto zna koliko sam godinama nakon toga isprepadana, a nikad neću zaboraviti njegovu facu kad je došao kući te noći)... Ja sumnjam, možda bio neki pijanica( ima ih mnogo u nasem mestu), ,možda gladan džukac( ????)... Ili... mada me čudi, crkva je to i porta, sveto mesto, tu bar ne bi trebalo da se dešavju " takve stvari",....... ah, da tu nekih 20 metara je i veliki spomenik poginulim iz rata...

Vase misljenje i vasa iskustva! Hvala

KataDave:shock::shock::shock:

E pa drugarico moja :lol: Imam slican primer. Negde blizu Zrenjanina u selo Lukicevo
ima bunar. Prica se da se u taj bunar bacila jedna beba, i evo razloga:

Jedan covek je sa svojom zenom imao cerku, a hteo je da ima sina. Zena mu
zatrudnela, a muz joj rekao:"Ako bude cerka, ubicu te!" Zena otisla da se
porodi, i bude cerka. Sad je trebala da se izvuce, tako da je cerku (tek rodjenu)
bacila u komsinicin bunar kod njene vikendice. Dosla je kuci a muz je je zapitao:
"Gde mi je sin?", ona je odgovorila,:"Nisam uspela da ga rodim." :-|
I prosle nedelje smo ja i ortakinje pominjali to, a prica se da je to crknuto dete bilo na putu (neko ga je izvadio) pa ga je neki covek pregazio pa su tamo sva creva i to iskocila (fuj).
NEVERUJEM U TO! ;)

Zašto? Mislim, ja jesam budala, i sve to stoji i to što sam radio, niko normalan nije, al zašto se bojiš pruga? Pa valjda čuješ voz?!
xexexe....pa nemam pojma zasto ih se bojim,jednostavno je tako......mrzim da prelazim preko pruge.......
jednom sam tako sanjala neke pruge i vozove kako prolaze kroz moje dvoriste i bas me sutra pozove drugarica,a da bih dosla do nje moram da predjem prugu....i nista idem ja normalno prugom,kad odjednom cujem voz da je jako blizu(to sam potpuno umislila)i ja isprepadana od svog sna bacim se sa sve biciklom koje sam gurala pored sebe u kanal....xexexe.....onda sam skuzila da voza nigde nema:lol::lol::lol:i skontala sam koja sam budala:lol:
posle kad sam dosla kod drugarice i kad sam joj ispricala sta mi se desilo i kad me videla onako blatnjavu....htela je da me smesti u lazu:lol:

Ma macka je najzlobnija od svih zivotinja na svetu! Dolazi samo kad je gladna, ne odaziva se, spava u vasoj sobi samo zato sto joj je toplo, ma boli nju uvo hoce li se neko isprepadati od duhova ili cega vec!
P.S. znam da macka nije tema al *** :)
xexexe,ja bas volim mace,nisu sve one takve...imam ja mog debelog,ljubav moju i to je divna macorcina,ja tako legnem,a on dodje i lize me i mazi me repom...
a takva je bila i mrnja,al je vise nema,ja legnem a ona sve skakuce po meni,pa me lize po obrazu,pa sa njusi sa mnom,a znam da nije gladna,jer je tek jela(a to znaci da se ne mazi sa mnom da bi jela)a ona je jela samo kada sedim pored nje,ako ja krenem negde ona ostavlja hranu i ide za mnom.....bas je bila dobra
P.S.znam da sam potpuno skrenula sa teme,ali cisto da azem da nisu macke toliko zlobne;)pozzzz

xexexe....pa nemam pojma zasto ih se bojim,jednostavno je tako......mrzim da prelazim preko pruge.......
jednom sam tako sanjala neke pruge i vozove kako prolaze kroz moje dvoriste i bas me sutra pozove drugarica,a da bih dosla do nje moram da predjem prugu....i nista idem ja normalno prugom,kad odjednom cujem voz da je jako blizu(to sam potpuno umislila)i ja isprepadana od svog sna bacim se sa sve biciklom koje sam gurala pored sebe u kanal....xexexe.....onda sam skuzila da voza nigde nema:lol::lol::lol:i skontala sam koja sam budala:lol:
posle kad sam dosla kod drugarice i kad sam joj ispricala sta mi se desilo i kad me videla onako blatnjavu....htela je da me smesti u lazu:lol:

ja sam pokušavao da čujem voz preko šina, dok je drugar pored bikvalno vrištao da se sklonim da je blizu... Nisam ga čuo al sam ga osetio...
Sad za novaka sam išao krajnje pripit do druga prugom i kad sam čuo voz iza sebe nisam se ni okrenuo, već sam stao da se izmokrim, da prostiš...
P.S. U prvom slučaju, voz je bio na 30-40m od mene a u drugom kolosek iza...
@tvoja pričica: Koji mozak! Nemoj da se naljutiš al Mozak 1:0 Ti....
Moraš mu jednom vratiti... :D

ja sam pokušavao da čujem voz preko šina, dok je drugar pored bikvalno vrištao da se sklonim da je blizu... Nisam ga čuo al sam ga osetio...
Sad za novaka sam išao krajnje pripit do druga prugom i kad sam čuo voz iza sebe nisam se ni okrenuo, već sam stao da se izmokrim, da prostiš...
P.S. U prvom slučaju, voz je bio na 30-40m od mene a u drugom kolosek iza...
@tvoja pričica: Koji mozak! Nemoj da se naljutiš al Mozak 1:0 Ti....
Moraš mu jednom vratiti... :D
xexexexe.....ma sta da se ljutim,znam ja to i sama:lol:
osveticu se ja kad-tad:D:lol:

Vezano za natprirodno ili uzasno i macku imam jednu pricu.
Sestra i ja smo imale oko 3 godine i sa babom otisle kod njene majke, tj prababe koja je polomila kuk i lezala, pa kao da nas vidi. Prababa je imala veoma debelu macku ili macora, vise ne znam, ali znam da kad smo usle tako male sva sam se isprepadala kolika macketina. I tako, prababa lezi, a macka njoj na grudima spava. Na grudima i na vratu. Sve to ni tada, kao ni sada nije mi bilo jasno, ali kao dete nisam nista reagovala, samo posmatrala.
Otisli smo od prababe. Znam da mi se sve gadilo, jer je kuca strasno smrdela na tu macku. Posle nekoliko dana smo saznalai da je prababa umrla. Ne secam se sta sam za to vezano osecala, ali sam puno godina kasnije kada smo sestra i ja trazile od oca da nam dozvoli da gajimo macku dobile odgovor da on macke mrzi od kada su mu ugusile babu. Tada nam je ispricao celu pricu da je macka, 'navodno' ubila prababu, tako sto je ugusila. Po njegovoj prici, to su doktori rekli.
Ne znam sta da msilim. Macke ne mrzim, saltke su mi, ali ih se malo plasim. Verovatno zbog ove price.

Back