Vaša najstrašnija iskustva???

Ja imam macku. Crnu sa belim ispod vrata.
Nikad nije nikog ogrebala. Sumljam da ona moze nekog ozlediti.

Svoje najstrasnije iskustvo ne pricam rado.
Ima veze sa snovima. Desilo se da predvidim nesto vrlo ruzno.
Imala sam samo 12 godina.
Sutradan se to i dogodilo.
Osecala sam se strasno. Kao da sam ja to nekako izazvala.

Ja imam macku. Crnu sa belim ispod vrata.
Nikad nije nikog ogrebala. Sumljam da ona moze nekog ozlediti.

Svoje najstrasnije iskustvo ne pricam rado.
Ima veze sa snovima. Desilo se da predvidim nesto vrlo ruzno.
Imala sam samo 12 godina.
Sutradan se to i dogodilo.
Osecala sam se strasno. Kao da sam ja to nekako izazvala.

Nis valjda nekog ubila? Ajd ispričaj, biće ti lakše... Nadam se...

:-P:-P

skrenuo si...skrenuo.
Celog zivota cuvam macke i to sto ti pricas veze nema sa istinom

:shock:

Мачке су рептили!

И то рептили вишег реда. Они што се шетају из треће у четврту димензију ко од шале.8)

Од рептила си безбедан тек у петој димензији.... и до тамо те чека напоран пут...
Све те успут гуштери ручкају...

Ако мачкама будеш веровао, никада нећеш стићи тамо. :(

Мачке су рептили!

И то рептили вишег реда. Они што се шетају из треће у четврту димензију ко од шале.8)

Од рептила си безбедан тек у петој димензији.... и до тамо те чека напоран пут...

УБИ ЗАКОЉИ ДА МАЧКА КОЈА ЈЕ РЕПТИЛ НЕ ПОСТОЈИ!!! :lol:

Nisam. I ovo je dovoljno ruzno.
Ja sam te noci sanjala da je drugarica pala i slomila ruku.
Iduci dan je upravo to bilo. :(

Хех то се и мени десило.. Сањао сам да је друг због мене разбио главу, кад је пао са бицикла.. Тај дан смо се возали, ја возио ко по јајима, ништа му се није десило, и оде он кући.. Пошто смо радили код истог лика у играоници, он дошао касније по заосталу дневницу са речима: Нема везе што касни, узећу паре, макар крвав!
Изашли мало испред, кренули да се зезамо (он тренира теквондо пет година, ја од свега по мало, највише муи таи) и као што то буде, једна ствар поведе другој, и он мене ухвати с леђа у клинч. Ја се извучем и како сам се извукао из зезанције да га пребацим, хтео само да га цимнем и њему исклизне нога ослонац! Он је такав моменат добио да се од бетона одбио по метра а ја сам се увио и пао на њега! Сад је добро, ту смо се смирили, јер нас је газда погледао: Биће кише, магарци се туку!
Тако да, ниси једина која је осакатила друга/-рицу... Овај је имао разбијену аркаду и напуклу јагодичну кост.. И тад и сад је све нормално...:D
П.С. Није ни знао да му је разбијена глава док му крв није пала на шаку, е онда је кренула паника да се заустави пумпање због адреналина..
П.П.С. На све ово треба гледати кроз шалу, живот је превише кратак да би се нервирали..
Његова мама: Чиме си ми тако ударио сина?- Бетонском стазом од 300м :lol:(Толико има између две улице)..

Vezano za natprirodno ili uzasno i macku imam jednu pricu.
Sestra i ja smo imale oko 3 godine i sa babom otisle kod njene majke, tj prababe koja je polomila kuk i lezala, pa kao da nas vidi. Prababa je imala veoma debelu macku ili macora, vise ne znam, ali znam da kad smo usle tako male sva sam se isprepadala kolika macketina. I tako, prababa lezi, a macka njoj na grudima spava. Na grudima i na vratu. Sve to ni tada, kao ni sada nije mi bilo jasno, ali kao dete nisam nista reagovala, samo posmatrala.
Otisli smo od prababe. Znam da mi se sve gadilo, jer je kuca strasno smrdela na tu macku. Posle nekoliko dana smo saznalai da je prababa umrla. Ne secam se sta sam za to vezano osecala, ali sam puno godina kasnije kada smo sestra i ja trazile od oca da nam dozvoli da gajimo macku dobile odgovor da on macke mrzi od kada su mu ugusile babu. Tada nam je ispricao celu pricu da je macka, 'navodno' ubila prababu, tako sto je ugusila. Po njegovoj prici, to su doktori rekli.
Ne znam sta da msilim. Macke ne mrzim, saltke su mi, ali ih se malo plasim. Verovatno zbog ove price.

tog doktora koji je to rekao bi trebalo vratiti u srednju skolu (i to da ponovo polaze prijemni).......

a tebi ni malo nije cudno sto je umrla PRAbaba, koja ima kozna koliko godina, a uz to je i slomila kuk????
nego je macka ugusila....:roll:
e sta ce sve ljudi izmisliti.....

i moja baba ima nekih problema sa kukom,pa se koliko toliko drzi...ali nisam ni ubedjana da macka moze namerno da ubije...:confused:...mozda se baba nagudata dlaka,nije mogla da ih ispljune...

a i to,da su doktori rekli da je prabaku macka ubila,cudno mi...doktori obicno ne govore takkve stvari,ne povezuju ih sa nadprirodnim...

ali ja nemam problema sa mackama...volim ih,ali ne smem da ih drzim,alergicna sam na njihovu dlaku...:(:lol:

kakve su to gluposti za machke....
Imala sam machke celog zivota,do pre tri godine*a i sada ponekad chuvam neku machku dok joj ne nadjem novi dom)
Do pre nekih 8 godina sam imala machku koja me je MRZELA.Ne znam iz kog razloga,ali to je bila jedina machka koja nije mogla da me podnese,verovatno ustvari zato sto smo je imali od kad sam bila mala pa sam je verovatno smarala tada i ona je zapamtila da sam mali muchitelj koji je mrcvari po rukama stalno i eto,omrzla me... :(....
Elem i pored toga sto me mrzela,znala je da nocu dodje na moj krevet i da spava...
I kao sto vidite,ziva sam i imam sve prste,vene su mi netaknute,a nisam ni ugusena,ni unakazena ni nista.
To sa gushenjem su gluposti,posto dok spavate,i nesto vam smeta,tj. blokira vam disajne puteve,vi cete refleksno skloniti rukom machku sa face....zato te priche kao machke ubijaju vlasnike...moooolim vas....veca je sansa da vam ceo plafon padne na vas i ubije vas nego da vas machka likvidira

tog doktora koji je to rekao bi trebalo vratiti u srednju skolu (i to da ponovo polaze prijemni).......

a tebi ni malo nije cudno sto je umrla PRAbaba, koja ima kozna koliko godina, a uz to je i slomila kuk????
nego je macka ugusila....:roll:
e sta ce sve ljudi izmisliti.....

Pazi, moguce je sve. Ja se secam ovoga sto sam napisala. Ostalo iz tudje price pokupeljeno, tako da sam samo iznela epilog... A mozda, mozda nas je otac i folirao da nam ne bi kupio macku. Ko zna?

xe,x e, xe, je li bre je li ovo teme o mackama ili... Sala, ma evo mog macora ispred mene, duuuuuuusa moja, kako ga samo volim... da znate da ima macaka koje izgledaju jako zlobno i prepredeno ali i onih koje pogledate i vidite da su dobrice..., Ljudi sto ima kod mene u komsiluku jedna razroka macka... Crkavam od smeha, ajd sto joj je jedno oko vece od drugog, nego sto je bre razroka kao covek, ali je slatka. Macke volim najvise na svetu!!! Sto neko rece, pre ce da mi padne plafon na glavu i ubije me nego li divna plemenita macka. Nisu ni Egipcani bili ludi kad im je macka bila sveta zivotinja. Ima li neko kakvu pricicu???

Мачке су рептили!

e brate ja u svasta mogu da poverujem,ali ovo je cista glupost:roll:
ma daj covece,macka je zivo bice kao i svako drugo,kakav more reptil........
sve mi dirajte al macke ne dirajte...sve macke koje sam imala su bile dobre,lepe umiljate i nikada nisu imale neke sumanute ideje da me ubiju.....sa mnom gotovo uvek spava neka macka i nikad nisam ni ogrebotinu imala...........

E ljudi sorry, nisam stigla da napisem, potpuno sam zaboravila :D
Izvin'te sto pisem na engleskom navikla sam se...:)
Kako bilo, evo jedna koje se trenutno secam (pitacu frendicu za jos neke)
Zasto ne valja kroz kukuruz da se ide?
Koliko se ja secam, neki covek isao uvece tako kuci, i tu ide na puteljak, a pored ooogromno polje kukuruza. I sad nesto resi kao misli bice mu blize kroz kukuruz, pa podje. I tamo ga uhvati neka crna zena, i dodje jos jedna, i onda ga one valjda prvo ubiju, pa ga pojedu... pa ne'am pojma, cula sam odavno pricu, ali pitacu frendicu ponovo... tako nesto bi trebalo da bude...
Recicu.....
I otkud ja znam gde je?
Ja sam rekla otprilike da tu negde kod Novog Sada..a u stvari neam pojma :D

e ovo mi se cini kao prava nebuloza.... Mislim- uhvatile coveka u kukuruzu i pojele ga... O Bogo.... Idemo iz krajnosti u krajnost... ex... Ima jos neko neku malo realniju priču, mislim Sekana- nemoj da se ljutis, samo mi ovo deluje stvarno kao priča z amalu decu....

E ljudi sorry, nisam stigla da napisem, potpuno sam zaboravila :D
Izvin'te sto pisem na engleskom navikla sam se...:)
Kako bilo, evo jedna koje se trenutno secam (pitacu frendicu za jos neke)
Zasto ne valja kroz kukuruz da se ide?
Koliko se ja secam, neki covek isao uvece tako kuci, i tu ide na puteljak, a pored ooogromno polje kukuruza. I sad nesto resi kao misli bice mu blize kroz kukuruz, pa podje. I tamo ga uhvati neka crna zena, i dodje jos jedna, i onda ga one valjda prvo ubiju, pa ga pojedu... pa ne'am pojma, cula sam odavno pricu, ali pitacu frendicu ponovo... tako nesto bi trebalo da bude...
Recicu.....
I otkud ja znam gde je?
Ja sam rekla otprilike da tu negde kod Novog Sada..a u stvari neam pojma :D

E stvarno je malo glupo. Pa ako su ga ubile i jos pojele otkud iko zna sta se tu desilo?

Back