Vaša najstrašnija iskustva???

ko je ovde kome komsija?:confused:
ja sam se sad izgubila...iako sam ustala oooodavno...

e meni se nesto cudno juce desilo...ne...prekjuce...

bila sam na engleskom,na drugom spratu,okolo su sve zgrade...i u odrazu prozora,jasno sam videla saobracajnu nesrecu,i cula...kad da sam stajala na ulici...
i kad sam isla kuci,i cekala bus...to se i desilo... :confused::-(

Dogadaj pre 7 god.Odem do gvozdjarskog odpada da uzmem neke profile za masinu.Bilo je tu pobacano dosta topovskih caura sa ratista i nekih stvarcica iz garnizona.Videh slucajno granatu od haubice 100 mm i kupim je za 200din.Imala je 11,5kg+savijen rep i 3 polomljena pera.Upaljac je bio odvrnut i punjenje ispraznjeno.Racunam,tenk je presao preko nje i savio rep,pa nije explodirala,ali odkud na odpadu,nemam pojma.Hteo sam da je razmontiram i napravim pepeljaru.Odem kod ujaka koji ima strug i pokusamo da je rastavimo na strugu,ali ne ide.On rece da uzme brusilicu i da je presece na pola.Kad je presekao,iz 4 puta, poceli su da ispadaju neki narandzasti komadici oko bakarnog levka,koji je bio posred granate Ja to pokupim,odnesem kuci i mislim dali da sad zavarim sarke i da napravim pepeljaru ili da povadim ostale elemente iz nje.Pocnem tako da kopam po njoj i izvadim 1kg te narandzaste mase+bakarni fisek i nesto sto se ispostavilo kao upaljac.
Onako iz zezanja zapalim upaljacem komad te smole,velicine klikera i to je tako buknulo da sam momentalno pao na d...Ispostavilo se da su debili bacili granatu,punu livenog trotila,ali bez probojnog punjenja(kumulativnu) na odpad,a da se nekim slucajem aktivirala prilikom presecanja odletela bi cela kuca u vazduh.Jos uvek mi nije jasno kako sam ostao ziv

Ovo je stvarno strasno... Ali ne i paranormalno.

haj svimaaaaaaaaaaa... Ma ja obožavam vukove ali ih se na neki čudan način mnogo bojim... Ne znam zašto... Inače, ja sam veeliki ljubitelj svih životinja. Meni se baš ovih dana dogadja da sedim i gledam tv i osetim priliv hladnoće, ali ne tako jake samo eto osetim.... e da, da pripupitam još nešto... Znate kako se kaže da kad vidite crnu čarapu( gumicu, tkaninu), na ulici- raskrsnici, kao da je to neka vrađžbina ja to često vidjam ali ih zaobilazim u širokom luku... e da, zamislite ovo. Baš juče moja drugarica i ja se dohvatile teme o parannormalnom i ona meni ispriča sl. Njeni bab i deda su imali dete (pored njenog oca i tetke), koje se rodila 1965 god. I to dete umre i oni ga sahrane u voćnjaku- dvorištu i ne obeleže detetov grob!!! ( kakva je to majka koja ne može da ode i da se isplače kao čovek- strašno). I sad se ta njivica preoravala 1000 puta, niko ne zna gde su kosti zavrsile. Sledi: njen deda( otac tog deteta), pokušavao je da se ubije 3-4 puta, sad je onemoćao i u postelji godinama, ne može ni da mrdne ni da priča, bab isto šiznula... eto, sad njoj palo na pamet da se vraća učinjen greh.... Strašno, zamislite to.... U voćnjaku sahraniti dete i to 1965 god( d je 1934 pa ajd nekako ali ovo...) i ne obeležiti grob.... Greh nad grehovima

hmmmm......mozda zato sto su to divlje (i opasne) zivotinje sa zubima od 10cm i koji jedva cekaju da te pojedu kad te nadju u sumi?

Mene nisu pojeli, a ako ne veruješ idi na Durmitor, na Škrke, traži čuvara tog rezervata, nacionalnog parka, kako god, lik se zove SVEMIR?! Građen je 2 sa 2 kao svetionik. Zarastao kao Bigfut... Inače je bio drvoseča '68 godište... :D :p

Ajde da ispricham svoju prichu,vidim da ovoj temi treba malo istine i osvezavanja....
U principu nije nista posebno strashno to sto se desilo,ali u tom trenutku sam htela da vrisnem od muke i straha...
Imala nekih 16 godina,zivela sam u iznajmljenoj kuci na zvezdari sa svojima.
Legla sam u krevet,vrata od moje sobe su bila zatvorena.Moji su gledali tv u dnevnoj sobi i burazer i cale su se nesto svadjali oko automobila,gluposti neke,sta ti ja znam.
Kada su se utisali zaspala sam.Ne znam koliko je bilo sati kada sam se probudila u toku noci.Bila je tishina.moji su polegali,tako da ne znam sta me je probudilo.Nisam mogla da zaspim pa sam tako lezala i blejala u plafon,svetla je bilo tek toliko da se razaznaju senke i konture namestaja po sobi....
Odjednom sam chula kao da neko hvata kvaku i bez da je pritisne na dole,gura vrata i nista...dve sekunde tri,posle toga chula sam korake po parketu i po tepihu,prirodno,ukochila sam se od straha.Osetila sam nesto chudno kao da se neko priblizava a nije bilo nikoga,znate onaj osecaj kada zmurite pa vam se neko unese u facu,osetite neku energiju da je neko tik ispred vas....e takav osecaj ali ja sam gledala ispred sebe izbuljenih ochiju i nije bilo nikoga,ali osecaj je bio dosta jak i stvaran.Ubrzo je pochelo da mi tutnji u ushima i oblio me ledeni znoj pa sam se prekrila preko glave i skamenila se.Predpostavljam da su tutnjava i znoj posledica straha....
Izdrala sam se dozivajuci svog psa i tek kada je ona prishla vratima sa spoljne strane i zagrebala shapom vrata ja sam skochila iz kreveta i pustila je da udje i spavala je samnom u krevetu od tada....posle nekog vremena sam i machke dovukla da spavaju samnom,tako da nisam vise ostajala sama nocu u sobi nikada....
Najludje od svega,je to sto je moj burazer kada je legao jedno vece osetio da ga neko pritiska po nozi,preko prekrivacha kao kada machka skochi na krevet pa se shunja kako bi neprimetno mogla da se ugnezdi da spava....on je mislio da je to machka i pridigo je glavu i rekao mac mac ali to je prestalo odjednom....mislio je da se istripovao i spustio glavu i opet se ponovilo isto na sta je on samo prodrmao nogu i iskulirao i zaspao....
on je to tako opusteno ispricao,ali kada sam mu rekla za ono u mojoj sobi,malo se zapitao i nije mu bilo svejedno....posle toga je machor spavao kod njega u sobi a kod mene machke dve i pas....nismo vise imali problema...
U toj kuci je umro otac naseg stanodavca nekih 5 godina pre toga....sad,dal je to on ili je to samo bio neki trip ne znam,ali da smo se uplasili tada,jesmo....

Back