Cairne
Aktivan član
- Poruka
- 1.178
jutro , jutro 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, da vas pitam, je l' cuo neko od vas za one likove sto su pre koju godinu na groblju pravili neke gluposti, pa svi posle nekog vremena poginuli na ovaj ili onaj nacin?
Ja znam ponesto, ne i detalje, pa reko', ako neko zna vise, neka zvrljne.
Dogadaj pre 7 god.Odem do gvozdjarskog odpada da uzmem neke profile za masinu.Bilo je tu pobacano dosta topovskih caura sa ratista i nekih stvarcica iz garnizona.Videh slucajno granatu od haubice 100 mm i kupim je za 200din.Imala je 11,5kg+savijen rep i 3 polomljena pera.Upaljac je bio odvrnut i punjenje ispraznjeno.Racunam,tenk je presao preko nje i savio rep,pa nije explodirala,ali odkud na odpadu,nemam pojma.Hteo sam da je razmontiram i napravim pepeljaru.Odem kod ujaka koji ima strug i pokusamo da je rastavimo na strugu,ali ne ide.On rece da uzme brusilicu i da je presece na pola.Kad je presekao,iz 4 puta, poceli su da ispadaju neki narandzasti komadici oko bakarnog levka,koji je bio posred granate Ja to pokupim,odnesem kuci i mislim dali da sad zavarim sarke i da napravim pepeljaru ili da povadim ostale elemente iz nje.Pocnem tako da kopam po njoj i izvadim 1kg te narandzaste mase+bakarni fisek i nesto sto se ispostavilo kao upaljac.
Onako iz zezanja zapalim upaljacem komad te smole,velicine klikera i to je tako buknulo da sam momentalno pao na d...Ispostavilo se da su debili bacili granatu,punu livenog trotila,ali bez probojnog punjenja(kumulativnu) na odpad,a da se nekim slucajem aktivirala prilikom presecanja odletela bi cela kuca u vazduh.Jos uvek mi nije jasno kako sam ostao ziv
Ma, ne znam ni ja mnogo. Pricao mi drug, a bilo je i u novinama. Ne znam sta su radili, valjda su preskocili ogradu i pre nego sto su ih cuvari navatali, jurili se, igrali zmurke,ko zna sta sve, ma strasno. 3-4 decka i 2 devojke. Posle svi nastradali.
Tuzno...
Dogadaj pre 7 god.Odem do gvozdjarskog odpada da uzmem neke profile za masinu.Bilo je tu pobacano dosta topovskih caura sa ratista i nekih stvarcica iz garnizona.Videh slucajno granatu od haubice 100 mm
haj svimaaaaaaaaaaa... Ma ja obožavam vukove ali ih se na neki čudan način mnogo bojim... Ne znam zašto...
"komsija,si video cika Savu kako jos seta ulicom?"...pa ne moze to bas tako...
rekla sam mojoj baki,a i zamisli sta bi bilo kad bi cela ulica znala da vidjam pokojnog komsiju...:shock:
Hmm... da.
A šta kaže baba? Jel svratio koji put na kafu?![]()
Hahahahahaaa! Kad se mora, nije tesko!
Kako ste mi?
'Ajde, Cairne na kafu, ali prvo neki horor ako ima da si cuo skoro.
Pozdrav, Losted!![]()
hmmmm......mozda zato sto su to divlje (i opasne) zivotinje sa zubima od 10cm i koji jedva cekaju da te pojedu kad te nadju u sumi?
Poslednje stranice ove teme su zaista shit!