- Poruka
- 919
Uh , i meni si pozeljela laku noc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isla keva da vidi ocene u skolu....
e *** bilo je strasnije od svih vasih prica
Wow...
Nice price..
Anyway, znate, mislim je l ste culi za ono ukleto selo gore kod Novog Sada ili gde god...
zove se nesto Mosurine, Musurine...:S
Sigurno je neko cuo...
however, htela sam da ispricam gomilcinu prica koje su se, kako navodno kaze moja drugarica, desile tamo..u tom selu..:S
ali mrzim me sad, pa malo kasnije onda![]()
Wow...
Nice price..
Anyway, znate, mislim je l ste culi za ono ukleto selo gore kod Novog Sada ili gde god...
zove se nesto Mosurine, Musurine...:S
Sigurno je neko cuo...
however, htela sam da ispricam gomilcinu prica koje su se, kako navodno kaze moja drugarica, desile tamo..u tom selu..:S
ali mrzim me sad, pa malo kasnije onda![]()
evo jedne price koju sam cuo na netu
bila jedna starija zena koja je zivela u selu pored jedne zeleznicke pruge.Pruga je bila stara pa vozovi nisu prolazili 10 godina.Medjutim zena je stalno sanjala da je na toj pruzi gazi voz pa je nikad nije prelazila.Ipak jednom je bila prinudjena da je predje kako bi se vratila kuci.Pozalila se svojoj prijateljici.Prijateljica joj je rekla da nema zasto da se brine jer pruga je vec stara i nema na njoj vozova 10 godina.Ionako je vec dovoljno umirala.Zena je na kraju popustila i odlucila da predje prugu.
Kasnije su je pronasli na pruzi mrtvu unakazenu od udarca voza.Podsecam,voz tom prugom nije prolazio 10 godina....
Ajoj, ti satovi me podsetise...mada nije bas toliko strasna prica, postoji logicno objasnjenje.
Pre par godina, probudim se u pola noci.I naravno da pogledam koliko je sati kad ono kazaljka koja broji sekunde ide u nazad!!! Da mi nije poznat kvalitet kineske robe rekla bih da je zona sumraka lol xD
Nije sasvim licni dozivljaj, ali jesam deo price. Bar malo.
Bilo je davno. Drugarica je imala psa za koga sam mislila da je lud. Pas je lajao cesto u prazno, znao je da rezi i da rezi i da bude neverovatno agresivan, ali iz cista mira. Tako sedi i odjednom laje, laje, laje, kida sta radi, sve nas iznervira. I to tako traje citavu vecnost. Dok... jednog dana bukvalno nije poceo da trci po celuj kuci i da leje, da skace na 'nesto', tj. ni na sta, da se vrti oko sebe, kao da juri ne znam koga i sve tako trcao, skakao kao nenormalan, nisu mogli da ga uhvate, ni da ga obuzdaju i onda necete verovati u jednom trenutko - crk'o. Odjednom. Imao je 3 godine i bio je jak pas. Veterinar je rekao da je pas crk'o od pregrevanja ili od srcanog udara. Kako je to saznao, nisam upucena. Uglavnom, kada sam ja celu pricu iznela svom ocu, prosto kao neverovatnu, ispricao mi je da je u tom stanu neki covek, ljubavnik, na smrt isprebijao tu svoju ljubavnicu, tj, unakazio je od batina i na kraju sam skocio kroz prozor. Ceo slucaj kasnije vodio je nas porodicni prijatelj advokat od koga je moj otac i saznao za pojedinosti.
Ne znam zasto, ubedjena sam da je pas to nekako video i u borbi sa tim "necim" umro.
au:shockevo jedne price koju sam cuo na netu
bila jedna starija zena koja je zivela u selu pored jedne zeleznicke pruge.Pruga je bila stara pa vozovi nisu prolazili 10 godina.Medjutim zena je stalno sanjala da je na toj pruzi gazi voz pa je nikad nije prelazila.Ipak jednom je bila prinudjena da je predje kako bi se vratila kuci.Pozalila se svojoj prijateljici.Prijateljica joj je rekla da nema zasto da se brine jer pruga je vec stara i nema na njoj vozova 10 godina.Ionako je vec dovoljno umirala.Zena je na kraju popustila i odlucila da predje prugu.
Kasnije su je pronasli na pruzi mrtvu unakazenu od udarca voza.Podsecam,voz tom prugom nije prolazio 10 godina....