Evo drage moje, samo na brzaka, pa nazad u krevet! Zsuki + 3! Vratili mi jednu morulu, na kojoj je urađem hečing, i dva malo sporija ali jako slatka osmoćelijska embriona.
Dr je bio jako zadovoljan mojom malom morulom! pa videćemo šta će ista da uradi...
prvo je hteo da mi vrati dve, pa se posle predomislio, kaže ipak je ovo treća IVF, a ta dva embiona su malkice sporija, pa eto neka idu tri! Ja sam htela da mu kažem da mi da sva četiri , ali nisam smela.... jajnici su mi, naravno ogromni, pa svakih 10 minuta idem na wc, aliiiiii
mnogo sam srećna!!!!!![]()
![]()
Zuki jako sam srecna zbog tebe
, samo opusteno! To kada Zadori uradi nema da fali! Jedva cekam pozitivnu betu
!Ja sam ok, bila sam na dve kontrole imacemo jednu bebu koja napreduje super, sada sam 11 nedelja!
Ljubim te puno i drzim fige

!!!

. Ja sam imala dijabetes i pre trudnoce, ali se stabilisao te su mi lekovi za isti ukunuti 16juna i od tada je o.k. I ovo sto je mesec dana dobar bez lekova, za mene je cista premija. U prvom trimestru skinula 6 kila (ne pitajte kako, samo od sebe, jer ranije na dijetama ni gram da ode dole), valjda mi trebala trudnoca da kilaza krene dole, sredili se hormoni. A sad u drugom trimestru samo odrzavam tu novopostignutu i jako sam zadovoljna jer ne ide na vise a stomak mashala velik!
Ja lepo kazem da je trudnoca za mene prvo stanje a ne drugo, valjda se ovako osecaju zdravi ljudi, ne bih znala, jer to nisam bila jako dugo. Jelo, drago mi je zbog tebe, bas grabis velikim koracima napred, tako treba. A sto se mora tice, moze i dogodine, boze zdravlja! i To u vecem drustvu!

a kad sam otisla kod nebojse na prvom pregledu odmah je posumnjao na polipe ili neku pregradu u materici jer mi je endometrijum bio zadebljan,i bio je u pravu,tako da ovo ti je moje iskustvo,ali sve je sada na tebi..kad zakazes ne ceka se mnogo,mozda jedno desetak minuta ali to je nista,u odnosu kod drugih privatnih klinika.....Nebojsa ti je za prijeme,a stojkovic bi te odradio......nadam se da sam ti malo pomogla.....
Zvoncice, zao mi je sto nisi ostvarila trudnocu da kraja,ali bice sledeceg puta,napuni baterije.......... i u nove pobede idemo od jeseni.......nedostajali su nam tvoji saveti posto si bila odsutna,nemoj vise da se gubis toliko dugo.........

.
,tesko je to odluciti