Jos jedna nova!
Evo trebalo mi je par dana da iscitam sve postove

Ja se mucim nekih 2 i po godine.
Posle 2 godine otisla sam u privatnu kliniku jer od moje dr u domu zdravlja nikakve vajde ni pomoci, ni saveta.
Otisla sam u Specijalnu bolnicu u Jovanovoj i sve je bilo ok, krenula sa analizama, mm los spermogram pa mi savetovali insemnaciju, ali da pre toga odradim laparaskopiju... U to vreme ja sam spremala svadbu i u celoj toj guzvi rekoh doktoru da to odlozim.
Medjutim, bio je bas neljubazan, nekako kao da je hteo sve na brzinu...Ja sam uz to radila i po 12 sati dnevno i subotom i nedeljom, a svadba za mesec dana pa je trebalo sve postici.
Zovem ga jedan dan da zakazem za popodne a on ne moze.
Imala sam ja i neke veze da sve uradim na VMA ali kako nisam mogla da odsustvujem sa posla odem na tu privatnu kliniku. I eto ni oni ne mogu da zakazuju popodne.
Moj dr mi je samo rekao da laparoskopiju ne rade preko leta i da se javim kad budem imala vremena

Tih dana me mama natera da odem kod dr Prorocica privatno i zakaze mi posetu.
Odemo ja i mm ...bolje da nismo...rece da je najskuplji dr u kraju i pitao nas da li mozemo da ga priustimo, cime se bave roditelji itd...
Neljubazna osoba da ali..
Sve sto nam je rekao se totalno razlikuje od onoga sto nam je receno u Jovanovoj...
Kao prvo imam polip, kog onaj prvi nije video te insemnacija je bacanje para, ovulacije nemam svaki mesec a to sto je prvi dr kljukao mm tabletama i proxeedom je isto bacanje para. Naime, zbog nekih bakterija (mislim da je enterokoka), mm je pio antibiotike, za koje dr Prorocic kaze da stete i spermi i da je opasno ih piti.
Sta sad? Dva razlicita misljenja.
Zakazala sam vaginalni ultrazvuk u Jevremovoj za sledecu nedelju, pa kad odem tamo mozda zakazem pregled kod nekog doktora.
Uz to zakazala sam i u domu zdravlja kod novog ginekologa da vidim da li mogu na vantelesnu o trosku drzave.
Izvinjavam se sto sam mozda konfuzna, ali samnom i mm-om zive njegova decica iz prvog braka pa bas i ne volim da ih opterecujem sa ovim pa zurim da se skinem sa racunara.
Eto, u pocetku smo mislili posto mm ima dvoje dece da je u meni problem, ali obostrano je.
Nadam se da cemo se lepo druziti i ako imate koji savet za Jevremovu pisite.
Ja cu redovno da pisuckam svoj dnevnik jer se nadam da cu se konacno pomeriti sa mrtve tacke od sledece nedelje.
Pusa svima