heloooou evo i mene
ja vam se izvinjavam ,danima se nisam javljala,vratila sam se kuci...............elem idemo redom
u nedelju proslu sam se vratila iz beograda,ne moram da vam pricam da sam premrla od straha,da mrvici nesto ne bude zbog leta avionom,iako mi je milica dala zeleno svetlo da mogu da putujem ,ali ja sam premrla,i kao namerno let je trajao duze jer nismo mogli da sletimo ,jer ovi nisu dali dozvolu da je pista slobodna,tako da je let trajao 2 sata i 10 minuta,umesto 1 sat i 30 minuta

,inace obozavam da putujem avionom ali ne u ovoj situaciji
sa aedroma sam otisla kod mog ginekologa,covek je inace morao da dodje ,inace bih preplakala od straha celu noc...........na UZ se bebica odlicno vidi ,kuca joj srce kao ludo

,ovde osim sto sam mu videla kako kuca ,mogla sam i da ga cujem.......medjutim da ne bi sve bilo idealno,jajnici su jos uvek puno uveceni,sa obzirom da je ET bio 1. juna
e sad ostaje pitanje kako to milica nije videla 5 dana ranije????aaaaaaaaaa i ona je na odmoru,inace sve drugo je uredu,imam osecaj da nisam trudna ,imam energije za desetoro,ne povracam,ali imam strasnu mucninu fuuuj,kafu ne podnosim ni da je neko drugi pije...............e sad ,muz mi ne da da se pomerim,ne znam ko je gori on ili moja mimoza

,tesko je to odluciti
mislim da do kraja trudnoce cu imati 100 kg,

...............sinoc mi se u 2 sata prijeo mango,jadni moj dragi

....a i sveki se sada pokazala dobro
18. ovog meseca ulazimo u 3. mesec ,a 22 . imam opet kontrolu,jedvaaaaaaaaaa cekam,nakon UZ sam mirnija,inace drugima je kontrola svake 3 nedelje ,a meni nakon 2 nedelje.............mada ja bih svaki dan ako ne i dva puta dnevno kada me stignu strahovi
mila ,sta je sa tobom????kako si ti???kako se osecas??