Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj tvoj strah i preispitivanje smo, ja verujem, sve prezivele. Nista to nije cudno kada se osvrnes sta si sve do sada pregurala:worth::worth::worth:
Isto tako sasvim racionalno znas da vanmatericna nije moguca obzirom da su ti radili VTO.
Sto se tice racunanja verovatnog termina porodjanja ili ti VTO se racina onako kao ti je Milica 83 rekla, ukoliko je aspiracija radnjena na 14 dan (ili ti na dan uobicajene ovulacije), ukoliko je radjen neki drugi dan, lekari imaju tablice pa neka ti izracunaju VTO, jer u toj varijanti on odstupa za koji dan od klasince racunice.

zbog ovoga sam pitala,nisam bila sigurnaa da kod VTO ima nekih odstupanja..........po staroj racunici meni je termin 25.02.2011,ali ja verovatno cu se poroditi pre 20.02 zato sto ne volim da dete bude riba u horoskopu ni slucajno:brus:,mozete me ubiti ali tako ce biti,i zbog toga bi bila u stanju da se porodim carskim rezom,ali 20 ne preskacemo

jos ovo da kazem ,svako vece sanjam zeta koji ima jednojajcane blizance,u snu svako vece mi donosi dve identicne jabuke:lol:

Cao drage moje,mene nije bilo dugo pa ja reko da vidim sta se desava kad ono nasa Pazarka debela,nemas pojma kako mi je drago,odmah su mi krenule suze od srece.Ne mogu ti recima opisati koliko mi je drago,ti si jedna hrabra i divna zena puno toplih reci za sve,tvoja dusa je velika i u svakoj se tvojoj reci oseca dobrota koja te krasi,nek ti je sa srecom i uzivaj mila sad,samo misli pozitivno i sve ce biti u redu:worth::worth::worth:Ja ti saljem jedan veliki :cmok:od :heart:,a sta jedan saljem ti hiljadu:cmok2:sto si me ovoliko obradovala,pozdrav za celu ekipu koja me se seca kad sam nekada bila aktivna na ovom forumu,sve vas ljubim i samo napred:bye:

pa gde si sreco moja,kako si???Bas si mi falila,ali neces mi verovati ,ali kada sam isla na ET setila sam se tebe i kako sam te streljala sa pitanjima dali si ti nasa predraga melanija,i valjda sam se nasmejala pa su me zene koje su cekale sa mnom gledale kao ludacu:lol::lol:................hvala ti,i ti da mene uskoro obradujes ovakvim lepim vestima:cmok2::cmok2:.....i nemoj da se ne javljas ovako dugo,bas mi falis:cmok2:
Kod mene nema nista novo Vodolijo,malo sam imala druge probleme ljudi koje volim pa sam svoj problem malo stavila u stranu.Prvo mi je umro teca,zatim mi je sestra rodjena izgubila bebu a posto nosi blizance sva sreca ova druga je za sad ok mada joj kazu da mora samo da lezi i ja se nadam da ce izdrzati.Pre nedelju dana mi je umro stric i tu sam se skroz vise pogubila od svega jer je moj tata imao veliki pritisak,nije dolazio sebi od bola posto su jako bili vezani.Sad je malo bolje,poceo je da bar govori i nadam se da ce vreme uciniti svoje i da ce preboleti.Sto se tice postupka nista jos ne planiram,cekam da se stvari malo srede i da mi se tata povrati a onda cu da razmisljam sta i kako.Veliki pozdrav ii tebi Milice,srecan put Paralijan,zelim vam lep provod a koliko vas je ne sumnjam da ce vam biti dosadno:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

zao mi je ljubavi,nadam se da ce sve uskoro doci na svoje mesto.......ljubim te puno ljubavi:cmok2::cmok2:

Milice,hvala,jedna velika pusa nazad za tebe i tvog medenog Sergeja. Stipni ga onako malo za .uzu od teta-Vodolije da osjeti,jer moju pusicu medju hiljadama tvojih nece ni primijetiti.

Padar,nema potrebe da se zahvaljujes,tu smo jedna za drugu, da otvorimo duse,da se iskukamo,da se tjesimo itd......Uskoro ces se preseliti na drugu stranu i ti ces slati onda nama pozitivne vibracije a sad cuvaj tu mrvicu i sve najbolje.

,Pazarkaja mislim da ni ja nebi mogla da vjerujem da se nadjem u tvojoj situaciji.Tek kad bi imala ultrazv.slicicu u ruci mozda bi tek onda pocela da vjerujem u svoju trudnocu.Ali po tom pitanju o.k,nego nemoj dalje da baksuziras,sad kad si ovaj problem prebrodila netrebaju ti dodatni.Ti vec par dana IMAS svoju mrvicu i moras da joj budes uzor a ne da rodis nekakvog malog negativca.Salim se,ali malo mislim i ozbiljno. Pokusacu da krenem tvojim stopama,kao sto sam ti vec jednom obecala a ti ces mi dalje davati upute. Nego sta je bilo sa onom tvojom malom princezom iz LSMBG-a? LJubim vas.

odlicno si ovo rekla ljubavi,a ja mislim da cu poverovati tek kad osetim da se mrda:lol::heart:vec sam ti rekla da te cekam sada ,nemoj da ti bezim mnogo,hocu da se rode skoro u isto vreme:cmok2::zag:....................moje andjelce je sada dobro hvala bogu

zenice,ja samo da vam se javim....sutra uvece putujemo na moreeeeeeeeeeeeee jedva cekam,mada to meni i nije neki odmor ali....odmoricu se kad se vratim hmmmmmm
kompjutyer me nesto zeza mislim crkavaaaaaaaaaaaa vec duze vreme ali kupicemo novi kad otplatimo letovanje,tako da ako vas ne budem citala neko vreme mislicu na vas i puno puno vas ljubimo i zelimo puno puno "novih drugara "!!!!!!
pazarkice, ti samo uzivaj i ruckaj da mi budes "lepa i debela"....i u soping pod hitno po trudnicke haljinice,nemoj mnogo kratke hihihi javljaj mi kako napredujes obaveznooooo
svim mojim drugaricama puno poljubaca.i nastavite da se borite jer imate za sta.....pa da se i vi pakujete ko ja 3 dana....da vodite svoje andjele na more...
cim kupimo novi kom. stavicu slike sa mora a do tad sve vas ljubim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeli vi znate da ne postoji divnije stvorenje od nase paralijan:cmok2::cmok2:.....uopste ne znas koliko te volim,uzivaj na letovanju,sa tvojim andjelima,samo nemoj da se vratis sa petom u stomaku,vodi racuna sta radis:zper::zcepanje::rotf:........jos sveki nije tu hahhahahahahahahhahahaha

evo i mene opet danas......uh,vadila sam opet betu -800:super:,znaci da super rastemo

juce,inace mi je bilo pune 4 nedelje i trebala sam redovno da imam mengu i kada sam se probudila imala sam nesto braon na ulosku malo vece od tacke na kraju recenice ,naravno slogirala se,pozovem u jevremovu,kazu da pozovem posle 7...........ok ja cekam ceo dan(mozete misliti koliko je vreme sporo teklo)i docekam i to............pozovem oko 7:30 kazu milica je zauzeta ,radi do 9,pozvace vas ona..............proslo 9 nema njih,i ja pozovim mislim zaboravili na mene.........kada javi se BOBA(ko ide u jevremovu ,znace na koga mislim:vudu:).........pa ja neljubazniju zenu nisam videla,kaze kao sta zoves ZENA je toliko zauzeta(ne kaze doktorka nego zena)....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,e pa BOBO nece moci tako,toliko sam posebnela da sam mogla da odem do jevremove skandal bi napravila,medjutim za 5 min zove i milica,nisam htela nju da diram ,ali oticicu ja u jevremovu 30 juna aaaaaaaaaaa,tada je prvi UZ

Konacno, docekasmo mi da nam je i nasa Pazarka TRUDNAAAAAA! Cestitamo od sveg srca!!!! Cuvaj sebe i bebicu i sad uzivaj!!! Nasa Dijana se porodila i ima cerkicu (toliko znam). Veeeeliki pozdrav!!!!

Pazarka a sto neces da beba bude riba u horoskopu? Evo mm je riba, jako je smiren za razliku od mene eksplozivne i svadjalice odlicno se nadopunjujemo a i umetnicka je dusa!
Nado ako si u kontaktu sa dijanom puno je pozdravi!

Pazarka a sto neces da beba bude riba u horoskopu? Evo mm je riba, jako je smiren za razliku od mene eksplozivne i svadjalice odlicno se nadopunjujemo a i umetnicka je dusa!
Nado ako si u kontaktu sa dijanom puno je pozdravi!

a ne ne i ne..........ja ne verujem u horoskop,ali sam primetila da sve ribe zive u svom nekom svetu i da deluju kao da su izgubljeni u prostoru i vremenu.........i sta mislis da ja budem majka detetu,ja sa ovakvom licnoscu,a ne ne ne.......neko ko je neverovatno jak,ko ide do kraja ,ko radi i moguce i nomuguce da ostvari svoje ciljeve....priznaj daje to malo teska situacija:cmok2:

Pa neznam kako bi se slagala sa bebom a da je prznica kao ti :-) sala mala, bilo bi gusto, kad bi bila kao ti, ipak se + i - privlace, bitno je da je zivo i zdravo! ja znam jedino mm da je riba i znam sigurno da nema neki svoj svet, mi smo mu njegov svet!

e bas ste me nasmejale,sta mi vi zelite i slutite :rumenko: e ja sam sa podizanjem nataliteta u srbiji zavrsila svoje ali zato vi samo izvolite pa me stignite :zcepanje::rotf:
zavrsila sam sa pakovanjem,krecemo veceras....torbe su u hodniku ...kad mi stigne muz kuci ima da padne u nesvest kad vidi koliko torbi treba da smesti u kola :zcepanje: pa sta da mu radim kad smo "pravili"ovoliku decu :rotf:
e da vam ispricam nesto kupam ja decu danas i dopisujem se sa pazarkom,stize mi poruka i moj sin kaze "da ti procitam"-......".izbusili mi d..e ko da su naftu trazili...."a on se postideo,pa poceo da se smeje -mama pa koja ti je ta drugarica :rotf::rotf: jedva ceka da upozna pazarku!!!! sledecu por. sam sama citala,za svaki slucaj :per:
sve vas puuuuno poz. i hvala vam na lepim zeljama javljam se cim se vratimo kuci i stavljam slike :bye:

Draga Melani,zivot zna da bude ponekad jako okrutan i da nanosi boli,za koje mislimo da nismo dorasli ali.....Kad bi covjek prije rodjenja znao kroz sta ce morati proci i sta ga sve ceka,SIGURNO se nikad nebi ni rodio.Ali sve je to nekako priroda ili vec neko drugi regulisao i u onom momentu kad mislis da nema dalje dobijes nekakvu snagu(ni sam neznas odakle) i vec se hvatas u kostac sa drugim problemom.Budi jaka i misli malo i na sebe(to naucimo sa vremenom).Ljubim te.

Cao zenske,dovukoh se nekako kuci iz Maribora!Ikice75 ubila sam se od smeha,isto sam to mislila i jos uvek mislim da mi je embrion ispao!Ha,ha,ha!Milice83,ti si pametna pa si se i pelene setila.Bojala sam se da odem u wc,a da ne pricam da sam od sale do sobe gde sam lezala non stop mislila da mi je embrion vec ispao,a haos u putu jutros od Maribora,prigovaranja muzu na voznju!Cim se malo truckam,aha evo uginuce ako do sad nije!:hahaha:Paralijan lepo se provedi na moru,uzivaj sa svojim andjelima!Pazarka znam da ne mozes da verujes da si trudna,cini mi se da za sebe nikad necu moci da poverujem ako se desi da budem trudna.Deluje mi tako nestvarno i daleko!Razmisljala sam i ja lujka o ribama!Ako budem trudna moja beba bi isto bila riba a ja ne znam nista o tom znaku,ali mi se unapred nesto ne svidja.Kreten sam!Pazarka volela bih da rodis blizance,navijam za tebe!To sam i za sebe prizeljkivala,ali kako stvari stoje tesko i moj mali borac da prezivi!:besna:Melania,meni se za svojih trideset godina mnogo losih stvari izdesavalo,bolesti najblizih,smrtni slucajevi,pa to da covek ne poveruje!Kada sam videla da je spermogram suprugu los,pocela sam da se smejem od muke!To je bilo ono u fazonu a ima jos muka koje ce mene da snadju.E pa super!Ali dobro,ja sam borac,pa se nadam da je moja mrvica na mamu,pa ce da se izbori.A ta gospa Boba iz Jevremove,joj sto me to ponasanje izludjuje,tako bi joj zalepila samarcinu!!!!!!Al sam opasna!Ma ne, ne podnosim to,ne mogu vise to da slusam i trpim.Ne sekiraj se zbog bebca i namerno zovi bas kad je Boba tu,savetuj se za trudnocu!:lol:LJubim vas sve!

Vilenjak baš mi je drago što si se javila!!!! Kada je tvoj termin? puno poljubaca tebi :zag:

S vremena na vreme uletim na forum. Trenutno sam sredina 8 meseca, ali poceli su problemi sa pritiskom... tako da ce biti dobro da zagazim malo u 9 pre porodjaja. U prevodu porodjaj me ceka, najverovatnije u nardnih mesec dana. Dusan je vec nesrpljiv da nam se pridruzi.

Ljubim vas i pozdravljam...

Hej vilenjak polako da ti udjes bar u 36 nedelju onda cemo sve lako.
Padar embrioncic sigurno nije ispao, nas je vozio taxista od Visegradske do stana u Visnjickoj banji, a voznja katastrofa, bojala sam se za goli zivot a kamoli za embrion, tad sam pomislila:"Ako je ebrioncic ovo preziveo onda mu niko nista nemoze"

padar, dobrodosla! sada se lepo ususkaj kod kuce i cuvaj mrvicu.... saljem ti svu pozitivnu energiju i verujem da ces ovoga puta kao i pazarka i mila!!!! veeeeeliiiiika beta!

pazarka prestani da vadis betu, vec se opusti, vidis da je sve ok.....beba, ili bebe rastu i uzivaju, imace najbolju mamu na svetu:)

poljubac i za ostale devojke.....

Hvala vam puno na podrsci,mnogo mi znacite!Samo jos neka od vas da me sanja da mi je beta pozitivna, kao sto je Xin Xin sanjala Pazarku!:lol:Uzivajte zenske,ljubim vas sve,puno,puno,puno!:cmok::cmok2:

ZELIM,ZELIM,ZEELIM,ZEEELIM,ZEEEEEELIM:super::super::super::super::super::super: da uspe-ako budem nesto sanjala javljam ti..... :heart: :heart: :heart: :heart:

Moram samo da vam kazem da vas sve V O L I M !!!!!!!!!
Citam svaki dan,pola planete ludi za FB a ja BEBE BOOK-om.:zcepanje:

(dobar naziv BEBE BOOK):zcepanje::zcepanje:

Hajmo JIAYOU-JIAYOU izbacujte te bete pa da :zag::zag::zag::zag::zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back