ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Padar, držim fige i navijam za mrvicu! MRVICEEEEEE SAMO NAPRED!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skandia,pazarka,oficirusa hvala vam devojke na podrsci,divne ste!Pazarka uzivaj u trudnoci i ne brini vise!Doslo je vreme da i ti uzivas!Ja se sad plasim dok sam lezala posle embriotransfera malo mi je iscurelo one tecnosti sto su ubacili zajedno sa embrionom!Verovatno je to glupost ali strahujem!Puno poljubaca!![]()
E Padar, moram ti sad nešto ispričati, a sad mi je smešno kad se setim. Posle Et ležala sam 2 sata,a onda pravac u kola i putovala 100km do kuće. Celim putem mi se išlo u WC ali nisam htela, i kad sam stigla kući i dalje mi se išlo, a ja trpim i samo razmišljam kako je moja mrvica mnogo mala i ako sad odem u WC ona će ispasti. Onda me nazvala koleginica i kad sam joj to ispričala žena je umrla od smeha, rekla mi je da nisam normalna(i bila je u pravu). Posle sam se malo opustila, alii dalje sam se po malo plašila da ne ispadne, bilo je to jače od mene! Eto, nadam se da sam te malo razveselila ovom pričicom., Uživaj draga i ne predaj se!
slatki ste jako, kada se rodimo poslaćemo i mi vama slike, pa ako vam se dopadnemo...PANDA draga mi poslasmo slike cisto da nas imate u vidu![]()
Jesti voće ujutru nije zdravo zbog insulina!Što se tiče povećanog unosa vode u toku vto to je normalno od utroges.Normalno je da se pije tri litra vode dnevno,ja toliko pijem naravno flaširanu.Flaširanu vodu treba menjati,tj.nepiti stalno jednu istu.Ali je bitno piti i živu vodu tzv.česmovaču s vremena na vreme.Kod dijeta je bitno jesti sve s tim da se izbaci sve svinjsko.Kuvano povrće je poželjno i laka mesa.Povrće bez zaprške.Salate su dozvoljene,ali voća ne previše.Sokovi nikakvi!Crni i integralni hleb,itd...Ali prvenstveno pre dijete proveriti zdravstveno stanje,ako ništa drugo kakva je krvna slika.Prerađevine su najgore za dijetu,grickalice,lešnici,orasi,bademi,kikiriki,itd...baš sam se uživela.Jedna stvar je najbitnija koju mi žene zaboravljamo sve smo lepe jer smo različite i debljina je sastavni deo nas.Podržavam dijete iz zdravstvenih razloga inače ovako ih ne razumem!Ja sam užasan narcis volim sve na sebi i ništa ne bih menjala!Nadam se da ću to preneti i na vas!Naravno drage moje nisam savršena,ali se ja tako vidim!
Oficiruso pa ti ako piješ flaširanu vodu samo za istu da radiš.To stvarno jeste previše.Koliko vremena provodiš u wc-u.Izvini što se šalim,ali piješ dosta.Ta voda može da utiče na debljinu.Pozabavi se time pre sledećeg postupka.Ako su ti zdravi bubrezi bolje jedi povrće i voće goji!Ali za utehu kad je pun mesec svi smo malo deblji.
Oficiruso šta ti je sa bubregom?Ako su ti već rekli da imaš problem ili ti to sama zaključuješ.Kakav ti je pritisak da li je visok?Ispitaj sve to pre vto.Ne bih ti preporučio niko normalan da kreneš u novi vto dok to ne ispitaš.I već sam sto puta napisala,ako imaš oksalatni pesak pojedino povrće ne smeš da jedeš zelenu salatu,grašak,blitvu,spanać,čokoladu,kafu,....Obavezno saznaj o čemu se radi verovatno nije ništa,ali bolje zbog vto.Pretpostavljam ako si radila u Bg.da možeš ponovo.Nemam pojma ja o trošku države ništa ne radim.