Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skandia,pazarka,oficirusa hvala vam devojke na podrsci,divne ste!Pazarka uzivaj u trudnoci i ne brini vise!Doslo je vreme da i ti uzivas!Ja se sad plasim dok sam lezala posle embriotransfera malo mi je iscurelo one tecnosti sto su ubacili zajedno sa embrionom!Verovatno je to glupost ali strahujem!Puno poljubaca!:cmok::cmok::cmok:

E Padar, moram ti sad nešto ispričati, a sad mi je smešno kad se setim. Posle Et ležala sam 2 sata,a onda pravac u kola i putovala 100km do kuće. Celim putem mi se išlo u WC ali nisam htela, i kad sam stigla kući i dalje mi se išlo, a ja trpim i samo razmišljam kako je moja mrvica mnogo mala i ako sad odem u WC ona će ispasti. Onda me nazvala koleginica i kad sam joj to ispričala žena je umrla od smeha, rekla mi je da nisam normalna(i bila je u pravu). Posle sam se malo opustila, alii dalje sam se po malo plašila da ne ispadne, bilo je to jače od mene! Eto, nadam se da sam te malo razveselila ovom pričicom., Uživaj draga i ne predaj se!

E Padar, moram ti sad nešto ispričati, a sad mi je smešno kad se setim. Posle Et ležala sam 2 sata,a onda pravac u kola i putovala 100km do kuće. Celim putem mi se išlo u WC ali nisam htela, i kad sam stigla kući i dalje mi se išlo, a ja trpim i samo razmišljam kako je moja mrvica mnogo mala i ako sad odem u WC ona će ispasti. Onda me nazvala koleginica i kad sam joj to ispričala žena je umrla od smeha, rekla mi je da nisam normalna(i bila je u pravu). Posle sam se malo opustila, alii dalje sam se po malo plašila da ne ispadne, bilo je to jače od mene! Eto, nadam se da sam te malo razveselila ovom pričicom., Uživaj draga i ne predaj se!

Nije to smijesno,ja sam mogla da placem od muke prvi put posle vto,jer je i meni bilo isto. Meni se islo na WC odmah nakon et a ja jadna(mogu da zamislim kako sam samo izgledala) stiskala i odugovlacila dok se pa skoro nisam uneredila.Sto naravno nema nikakve veze,ali eto iz straha da nece uspjeti trpi covjek sve.:zcepanje:

Milice,hvala,jedna velika pusa nazad za tebe i tvog medenog Sergeja. Stipni ga onako malo za .uzu od teta-Vodolije da osjeti,jer moju pusicu medju hiljadama tvojih nece ni primijetiti.

Padar,nema potrebe da se zahvaljujes,tu smo jedna za drugu, da otvorimo duse,da se iskukamo,da se tjesimo itd......Uskoro ces se preseliti na drugu stranu i ti ces slati onda nama pozitivne vibracije a sad cuvaj tu mrvicu i sve najbolje.

Pazarka,ja mislim da ni ja nebi mogla da vjerujem da se nadjem u tvojoj situaciji.Tek kad bi imala ultrazv.slicicu u ruci mozda bi tek onda pocela da vjerujem u svoju trudnocu.Ali po tom pitanju o.k,nego nemoj dalje da baksuziras,sad kad si ovaj problem prebrodila netrebaju ti dodatni.Ti vec par dana IMAS svoju mrvicu i moras da joj budes uzor a ne da rodis nekakvog malog negativca.Salim se,ali malo mislim i ozbiljno. Pokusacu da krenem tvojim stopama,kao sto sam ti vec jednom obecala a ti ces mi dalje davati upute. Nego sta je bilo sa onom tvojom malom princezom iz LSMBG-a? LJubim vas.

zenice,ja samo da vam se javim....sutra uvece putujemo na moreeeeeeeeeeeeee jedva cekam,mada to meni i nije neki odmor ali....odmoricu se kad se vratim hmmmmmm
kompjutyer me nesto zeza mislim crkavaaaaaaaaaaaa vec duze vreme ali kupicemo novi kad otplatimo letovanje,tako da ako vas ne budem citala neko vreme mislicu na vas i puno puno vas ljubimo i zelimo puno puno "novih drugara "!!!!!!
pazarkice, ti samo uzivaj i ruckaj da mi budes "lepa i debela"....i u soping pod hitno po trudnicke haljinice,nemoj mnogo kratke hihihi javljaj mi kako napredujes obaveznooooo
svim mojim drugaricama puno poljubaca.i nastavite da se borite jer imate za sta.....pa da se i vi pakujete ko ja 3 dana....da vodite svoje andjele na more...
cim kupimo novi kom. stavicu slike sa mora a do tad sve vas ljubim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sto se dijeta tice samo cu podijeliti moje iskustvo sa vama.Ja imam idealnu liniju.Inace takve sam gradje po prirodi i nisam bas jako sklona debljanju ali sam imala period kad sam i ja skidala visak kg.Kao prvo,umjerene porcije,vise kuvanja,bez sosova,puno salate,ne jesti NISTA posle 17 sati i naravno svaki dan po jednu rundu trcanja ili brzog hodanja.Kod mene to funkcionise svaki put i naravno ZELJA.Prvi par dana je malo neobicno ali kasnije je ok.Nisam apsolutno nista izbacivala iz jelovnika ali sam se pridrzavala gore navedenog.Ipak je to prirodni put i uzivanje u hrani je skoro kaoi i uzivanje u cigaretama(pisem iz iskustva).Nekakav porok mora covjek da ima.Bitno je samo da mozes da se kontrolises.A o tome sta je zdravo a sta nezdravo u ovo danasnje nezdravo vrijeme necu ni da komentarisem.Svi produkti BIO,bez kozervansa,secera,masti itd.....ali nazalost samo na pakovanju.Dosta o tome.Ljubim vas sve.

Draga Paralijan hvala i UZIVAJ zeno par dana bez svekrve.Bila tamo ili ovamo ti si sigurno uvijek dezurni policajac u familiji.Meni je vec dosta kad mm pita .a gdje je ovo ili ono,nemoze nesto da nadje (a u kuci nam vlada pravi red),ili kad se pakujemo pa sta da ponesem,sta da obucem itd.....a tek mogu da zamislim kako je tebi.Sretan i lijep odmor pa ako Bog da da se vratite ne setoro nego osmoro(kad vec radjas tako lijepu djecu a i u dobroj formi si jos).Ako ti kompjuter bude bozivio da primi ovu poruku,kad je procitas ti sec ga vjerovatno sama dotuci.Salim se malo......SRETNO i javi se kad se vratis.

Cao drage moje,mene nije bilo dugo pa ja reko da vidim sta se desava kad ono nasa Pazarka debela,nemas pojma kako mi je drago,odmah su mi krenule suze od srece.Ne mogu ti recima opisati koliko mi je drago,ti si jedna hrabra i divna zena puno toplih reci za sve,tvoja dusa je velika i u svakoj se tvojoj reci oseca dobrota koja te krasi,nek ti je sa srecom i uzivaj mila sad,samo misli pozitivno i sve ce biti u redu:worth::worth::worth:Ja ti saljem jedan veliki :cmok:od :heart:,a sta jedan saljem ti hiljadu:cmok2:sto si me ovoliko obradovala,pozdrav za celu ekipu koja me se seca kad sam nekada bila aktivna na ovom forumu,sve vas ljubim i samo napred:bye:

Jesti voće ujutru nije zdravo zbog insulina!Što se tiče povećanog unosa vode u toku vto to je normalno od utroges.Normalno je da se pije tri litra vode dnevno,ja toliko pijem naravno flaširanu.Flaširanu vodu treba menjati,tj.nepiti stalno jednu istu.Ali je bitno piti i živu vodu tzv.česmovaču s vremena na vreme.Kod dijeta je bitno jesti sve s tim da se izbaci sve svinjsko.Kuvano povrće je poželjno i laka mesa.Povrće bez zaprške.Salate su dozvoljene,ali voća ne previše.Sokovi nikakvi!Crni i integralni hleb,itd...Ali prvenstveno pre dijete proveriti zdravstveno stanje,ako ništa drugo kakva je krvna slika.Prerađevine su najgore za dijetu,grickalice,lešnici,orasi,bademi,kikiriki,itd...baš sam se uživela.Jedna stvar je najbitnija koju mi žene zaboravljamo sve smo lepe jer smo različite i debljina je sastavni deo nas.Podržavam dijete iz zdravstvenih razloga inače ovako ih ne razumem!Ja sam užasan narcis volim sve na sebi i ništa ne bih menjala!Nadam se da ću to preneti i na vas!Naravno drage moje nisam savršena,ali se ja tako vidim!

Ja popijem oko 8 litara vode dnevno bez utrogestana i lekari kazu da je to mnogo.Ma nisam ja toliko debela ali bih lagala kada bih rekla da ne bih volele da skinem oko 5-6 kg.No, ide leto pa malo vise voca a i u ponedeljak pocinjem da radim pa ce tamo da me pojedu.:besna:

Zsuki mislim na progesteron.Svima su davali progesteron posle et.Ja sam radila krajem februara početkom marta i još neke su žene radile tad i posle.Davali su svima.Šta se tu desilo pojma nemam,ali sam čula od prijateljice njoj je rekla neka ženica da su imali neki problem.Međuti šta je tu istina znaš kako to već ide,ako nisi na licu mesta pa vidiš o čemu se radi teško da možeš drugima da veruješ.On definitivno zna šta radi tako da sam sigurna u tvoj uspeh!

Oficiruso pa ti ako piješ flaširanu vodu samo za istu da radiš.To stvarno jeste previše.Koliko vremena provodiš u wc-u.Izvini što se šalim,ali piješ dosta.Ta voda može da utiče na debljinu.Pozabavi se time pre sledećeg postupka.Ako su ti zdravi bubrezi bolje jedi povrće i voće goji!Ali za utehu kad je pun mesec svi smo malo deblji.

Oficiruso pa ti ako piješ flaširanu vodu samo za istu da radiš.To stvarno jeste previše.Koliko vremena provodiš u wc-u.Izvini što se šalim,ali piješ dosta.Ta voda može da utiče na debljinu.Pozabavi se time pre sledećeg postupka.Ako su ti zdravi bubrezi bolje jedi povrće i voće goji!Ali za utehu kad je pun mesec svi smo malo deblji.

Ti si melem enciklopedijski!!!!!! Imam malo probelma sa levim bubregom ali nista strasno.Jako puno vode pijem,ja ne znam sta znaci ne biti zedan.Mozda je na nervnoj bazi nemam pojma, zato traze da proverim taj hormon.Nama na klinici nisu davali progesteron depo vec samo utrogestan 3x2 na 8h.Ne znam da li ovi na komisiji daju da biras kliniku jer sam ja iz Vojvodine a htela bih opet tamo gde sam vec radila a to je u BG.

Oficiruso šta ti je sa bubregom?Ako su ti već rekli da imaš problem ili ti to sama zaključuješ.Kakav ti je pritisak da li je visok?Ispitaj sve to pre vto.Ne bih ti preporučio niko normalan da kreneš u novi vto dok to ne ispitaš.I već sam sto puta napisala,ako imaš oksalatni pesak pojedino povrće ne smeš da jedeš zelenu salatu,grašak,blitvu,spanać,čokoladu,kafu,....Obavezno saznaj o čemu se radi verovatno nije ništa,ali bolje zbog vto.Pretpostavljam ako si radila u Bg.da možeš ponovo.Nemam pojma ja o trošku države ništa ne radim.

Oficiruso šta ti je sa bubregom?Ako su ti već rekli da imaš problem ili ti to sama zaključuješ.Kakav ti je pritisak da li je visok?Ispitaj sve to pre vto.Ne bih ti preporučio niko normalan da kreneš u novi vto dok to ne ispitaš.I već sam sto puta napisala,ako imaš oksalatni pesak pojedino povrće ne smeš da jedeš zelenu salatu,grašak,blitvu,spanać,čokoladu,kafu,....Obavezno saznaj o čemu se radi verovatno nije ništa,ali bolje zbog vto.Pretpostavljam ako si radila u Bg.da možeš ponovo.Nemam pojma ja o trošku države ništa ne radim.

Levi bubreg mi je malo manji od desnog i ima malu cistu plus pesak, kazu nista strasno.Srecom dosta nasih prijatelja su lekari pa smo stalno pod njihovim nadzorom.HE!HE!Ovaj put nazalost moramo preko fonda pa sta nam dragi Bog da.Inace uzasno sporo reagujem na terapije 7 ampula fostimona dnevno sam primala plus 4 ampule cetrotide a dobili smo 11 jc od kojih je 10 bilo zrelo.

Oficiruso ja sam na ovom forumu mnogo stvari naučila.Od vas koje ste na istom.Kad se čovek upusti u nešto mnogo je bolje da mnogo ne mozga,ali ako ima neki problem ja sam za to da se isti rešava.Uvek sam otvorena i za alternativu i za zapadnu medicinu,ako će to da reši problem.Cista i pesak ništa strašno?Slažem se,ali kad su drugi u pitanju!Da su oni u pitanju da li bi im bilo to bitno pre vto i kakav pesak?Postoji razlog što se utvrđuje koji je pesak u pitanju.Ali čim su oni tebi prijatelji ti si u pravim rukama!Drago mi je što nije ništa strašno!Izvini što ja gušim,ali užasno sam odgovorna,a to nekad nije dobro.

Kod mene nema nista novo Vodolijo,malo sam imala druge probleme ljudi koje volim pa sam svoj problem malo stavila u stranu.Prvo mi je umro teca,zatim mi je sestra rodjena izgubila bebu a posto nosi blizance sva sreca ova druga je za sad ok mada joj kazu da mora samo da lezi i ja se nadam da ce izdrzati.Pre nedelju dana mi je umro stric i tu sam se skroz vise pogubila od svega jer je moj tata imao veliki pritisak,nije dolazio sebi od bola posto su jako bili vezani.Sad je malo bolje,poceo je da bar govori i nadam se da ce vreme uciniti svoje i da ce preboleti.Sto se tice postupka nista jos ne planiram,cekam da se stvari malo srede i da mi se tata povrati a onda cu da razmisljam sta i kako.Veliki pozdrav ii tebi Milice,srecan put Paralijan,zelim vam lep provod a koliko vas je ne sumnjam da ce vam biti dosadno:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

evo i mene opet danas......uh,vadila sam opet betu -800:super:,znaci da super rastemo

juce,inace mi je bilo pune 4 nedelje i trebala sam redovno da imam mengu i kada sam se probudila imala sam nesto braon na ulosku malo vece od tacke na kraju recenice ,naravno slogirala se,pozovem u jevremovu,kazu da pozovem posle 7...........ok ja cekam ceo dan(mozete misliti koliko je vreme sporo teklo)i docekam i to............pozovem oko 7:30 kazu milica je zauzeta ,radi do 9,pozvace vas ona..............proslo 9 nema njih,i ja pozovim mislim zaboravili na mene.........kada javi se BOBA(ko ide u jevremovu ,znace na koga mislim:vudu:).........pa ja neljubazniju zenu nisam videla,kaze kao sta zoves ZENA je toliko zauzeta(ne kaze doktorka nego zena)....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,e pa BOBO nece moci tako,toliko sam posebnela da sam mogla da odem do jevremove skandal bi napravila,medjutim za 5 min zove i milica,nisam htela nju da diram ,ali oticicu ja u jevremovu 30 juna aaaaaaaaaaa,tada je prvi UZ

Hej Melania, baš divno što si nam se javila,uh baš mi je žao zbog svega što se izdešavalo, ali šta možeš-viša sila. A kako posle kiše uvek dolazi sunce, ti si na redu da postaneš mama i celu porodicu obraduješ!
Paralijan draga,želim ti da se mnoooogo lepo provedeš, uživaš sa svojim andjelima i potpuno, ali potpuno zaboraviš na svekrvu! Što joj ne daš neki zadatak da joj ne bude dosadno dok ste na moru, mogla bi na primer da napravi veliko spremanje, pa da kad dodjete nastaviš da odmaraš! A šta kažeš, baš imam dobre ideje???:zcepanje:
E Milice, ti si stvarno moj idol, pelena:zcepanje:, ne mogu da verujem, mada u tim trenucima smo stvarno prave lujke! Ma važno je da se stigne do cilja, pa makar sve izgledalo šašavo i blesavo!
Vodolijice,uvek se raznežim kad čitam tvoje postove!:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back