Taj tvoj strah i preispitivanje smo, ja verujem, sve prezivele. Nista to nije cudno kada se osvrnes sta si sve do sada pregurala
Isto tako sasvim racionalno znas da vanmatericna nije moguca obzirom da su ti radili VTO.
Sto se tice racunanja verovatnog termina porodjanja ili ti VTO se racina onako kao ti je Milica 83 rekla, ukoliko je aspiracija radnjena na 14 dan (ili ti na dan uobicajene ovulacije), ukoliko je radjen neki drugi dan, lekari imaju tablice pa neka ti izracunaju VTO, jer u toj varijanti on odstupa za koji dan od klasince racunice.
zbog ovoga sam pitala,nisam bila sigurnaa da kod VTO ima nekih odstupanja..........po staroj racunici meni je termin 25.02.2011,ali ja verovatno cu se poroditi pre 20.02 zato sto ne volim da dete bude riba u horoskopu ni slucajno
,mozete me ubiti ali tako ce biti,i zbog toga bi bila u stanju da se porodim carskim rezom,ali 20 ne preskacemojos ovo da kazem ,svako vece sanjam zeta koji ima jednojajcane blizance,u snu svako vece mi donosi dve identicne jabuke

od
,a sta jedan saljem ti hiljadu
sto si me ovoliko obradovala,pozdrav za celu ekipu koja me se seca kad sam nekada bila aktivna na ovom forumu,sve vas ljubim i samo napred

....................moje andjelce je sada dobro hvala bogu
........jos sveki nije tu hahhahahahahahahhahahaha
,znaci da super rastemo
).........pa ja neljubazniju zenu nisam videla,kaze kao sta zoves ZENA je toliko zauzeta(ne kaze doktorka nego zena)....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,e pa BOBO nece moci tako,toliko sam posebnela da sam mogla da odem do jevremove skandal bi napravila,medjutim za 5 min zove i milica,nisam htela nju da diram ,ali oticicu ja u jevremovu 30 juna aaaaaaaaaaa,tada je prvi UZ
e ja sam sa podizanjem nataliteta u srbiji zavrsila svoje ali zato vi samo izvolite pa me stignite 
Paralijan lepo se provedi na moru,uzivaj sa svojim andjelima!Pazarka znam da ne mozes da verujes da si trudna,cini mi se da za sebe nikad necu moci da poverujem ako se desi da budem trudna.Deluje mi tako nestvarno i daleko!Razmisljala sam i ja lujka o ribama!Ako budem trudna moja beba bi isto bila riba a ja ne znam nista o tom znaku,ali mi se unapred nesto ne svidja.Kreten sam!Pazarka volela bih da rodis blizance,navijam za tebe!To sam i za sebe prizeljkivala,ali kako stvari stoje tesko i moj mali borac da prezivi!
Melania,meni se za svojih trideset godina mnogo losih stvari izdesavalo,bolesti najblizih,smrtni slucajevi,pa to da covek ne poveruje!Kada sam videla da je spermogram suprugu los,pocela sam da se smejem od muke!To je bilo ono u fazonu a ima jos muka koje ce mene da snadju.E pa super!Ali dobro,ja sam borac,pa se nadam da je moja mrvica na mamu,pa ce da se izbori.A ta gospa Boba iz Jevremove,joj sto me to ponasanje izludjuje,tako bi joj zalepila samarcinu!!!!!!Al sam opasna!Ma ne, ne podnosim to,ne mogu vise to da slusam i trpim.Ne sekiraj se zbog bebca i namerno zovi bas kad je Boba tu,savetuj se za trudnocu!