Ocito kapetan ne zna,smrc smrc?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapetane ako nesto znas javi,mollllllim te??????
Ja se izvinjavam što ovako upadam ovde...Prvenstveno želim svima srećne praznike i NG
Moj brat je stigao u Vankuver pre par dana i nije adekvatno finanasijski potkovan,tj.ima dovoljno s obzirom na visoke cene samo za mesec dana,posledica je pogrešnih informacija o cenama...Budite ljubazni,preporučite mi neke sajtove sa poslovima,part time job-ovima,završio je srednju medicinsku školu i ima 6 godina iskustva...Da li je zaista toliko teško naći posao,kako ljudi sa kojima je do sada došao u kontakt govore...Unapred hvala
Ja se izvinjavam što ovako upadam ovde...Prvenstveno želim svima srećne praznike i NG
Moj brat je stigao u Vankuver pre par dana i nije adekvatno finanasijski potkovan,tj.ima dovoljno s obzirom na visoke cene samo za mesec dana,posledica je pogrešnih informacija o cenama...Budite ljubazni,preporučite mi neke sajtove sa poslovima,part time job-ovima,završio je srednju medicinsku školu i ima 6 godina iskustva...Da li je zaista toliko teško naći posao,kako ljudi sa kojima je do sada došao u kontakt govore...Unapred hvala
Hvala vam najlepše
Pišem ja iz razloga što imam nešto više vremena i komp,a prvenstveno želim da pomognem koliko god mogu,mislim da je to razumljivo...Uostalom,prvenstveno sam ja htela otići ali ispalo je drugačije,sada me samo malo brine nalaženje posla...Mislila sam naivno kada ode posle nekog vremena,godinu dana naćiće i meni neki posao preko kojega ću dobiti radnu vizu,ali vidim da to sve i nije tako lako
Pozdrav svima
Pozdarv svaka cast kada si uspela da ostvaris svoje zelje a nadam se i zivotni put ja pokusavam od prosle godine pa videcemo. voleo bih da podelis sa nama tvoja dosadasnja iskustvaDRAGI PRIJATELJI MI SMO DANAS IZ KANADSKE AMBASADE U BECU DOBILI PISMO DA POSALJEMO PASOSE NA VIZIRANJE GOTOVO JE![]()
Komsija sale mene samo interesuje da li je lepo vreme sad u Vankuveru jer planiram da poradim na svom dolasku u prelepi Vankuver ako se budem dovoljno potrudio mozda cu i uspeti. poz
Pozdrav svima na forumu,
javljam se prvi put na ovoj temi, i moja porodica i ja smo zainteresovani za dolazak u Vankuver, naravno kad se za to budu stekli uslovi. Ono o cemu razlisljamo ovih dana je upravo ovo sto muci WS2:
Zar je moguce da je toliko tesko?
WS2, a i ostali, molim te podeli sa nama informacije o tome kakve su tamo cene i koliko je tvoj brat poneo, tj. koliko jednoj osobi treba novca da bi izdrzala mesec dana bez posla? I jos neke detalje o cenama, sto vise to bolje.
Mi smo mislili da ako dobijemo vizu, prvo ode moj suprug da se tamo snadje, pa onda sin i ja. Pri tom mi tu imamo i neku rodbinu.
I sta je sa tim trazenjem posla?
P.S. Jos jedno pitanje za one koji su skoro otisli, da li je viza kad se dobije zajednicka, ili muz moze prvi da ide pa onda mi.
Vankuver je bas skup, treba sigurno pomenuti iznos, stan, hrana, medical, telefoni, mislim da je minimum 2500 CAD za troje za obican zivot, s tim sto ako dvoje rade nece biti problema....
Hvala Paukman,
ali bas zato i pitam, posto ce nam finansije definitivno biti problem, mislili smo da prvo ode muz i da se tamo malo snadje, a onda mi. Tamo inace imamo rodbinu, gde bi mozda za prvo vreme mogao i da bude, a i verujem da bi pomogli sa nekim kontaktima i preporukama.
Haj'te Vankuvercani, javljaj te se...
Hvala komsija Sale,
to mi je znacilo da saznam, a reci mi kakve su to price da tesko moze da se nadje posao?
Mislim, secam se prici sa pocetka ove teme gde ljudi kazu da se posao moze naci za 24 sata. Nadam se da danas moze da se nadje za najmanje mesec dana, bilo sta...
dassal, komsija sale i bilo ko drugi ko je u vankuveru duze ili krace,
.....stvorimo neku realnu prestavu o tome sta nas ceka
najlepse hvala![]()