Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači ti si čovek koji sme da širi propagandu skriven iza nadimka a ne smeš da pogledaš u oči onoga ko je kroz koronu prošao veoma teško? Šta si ti, neki lažov i kulavica?
A što sikćete na čoveka kad pišemo samo svoja razmišljanja na datu temu?

Evo još nešto što mene brine, navešću svoj primer:
Protekla godina mi je prošla izuzetno stresno, dobar mi je imunitet,
održavam ga ishranom i kol'ko tol'ko zdravim načinom života,
spolja delujem zdravo i smireno ali šta ako vakcina izazove erupciju,
izbije kušlus nagomilanog stresa i svega skupljenog prethodnih meseci
i organizam jednostavno kljokne, a leka nema jer sve je ovo novo i još nedovoljno istraženo?

Zašto čačkati mečku dok još spava ?

Ama daj bar neki dokaz, ne moras sve, ali neki trag makar?

Jer ovako, mozda nama ispiru mozak, ali onda i tebi ovi drugi.
Тражи моје постове на овој теми, то су све докази... жао ми је што су на енглеском, али тамо је струка најјача и није строго цензурисана ко у Русији и Кини

Тражи моје постове на овој теми, то су све докази... жао ми је што су на енглеском, али тамо је струка најјача и није строго цензурисана ко у Русији и Кини
Dobro, pogledacu, izvini sto sam te pitala i u sebi vec nabedila da pricas napamet, a da nisam pogledala te prethodne postove najpre. To ne znaci da cu poverovati ili da su celoviti, ali svakako trebalo je da pogledam unazad sta se pisalo i sta si pisao. :ok: Sorry Vladane!

Odoh sad nekim poslom, vracam se kasnije....

tnx, znači Sputnjik.
Kineske ni gaće ne bih obukla, a ne vakcinu da primim.
Mislim da ti je svaka ok. Ne bih potcenjivao kinesku tehnologiju. Nije Kina kineski butik a još manje ona iz Mao Ce Tunga.

Ovo je panorama iz Kine.

Airbus-China-Innovation-Centre-%20ACIC-in-Shenzhen-the-innovation-powerhouse.jpg

Mislim da ti je svaka ok. Ne bih potcenjivao kinesku tehnologiju. Nije Kina kineski butik a još manje ona iz Mao Ce Tunga.

Ovo je panorama iz Kine.

Airbus-China-Innovation-Centre-%20ACIC-in-Shenzhen-the-innovation-powerhouse.jpg
Ma znam ja sve to ali mi jednostavno ne leže, ni u kom smislu.
Naprosto ih ne volim, a kad nekog ne volim , ne dopada mi se ništa
njegovo uključujući i kućne ljubimce.

Ma znam ja sve to ali mi jednostavno ne leže, ni u kom smislu.
Naprosto ih ne volim, a kad nekog ne volim , ne dopada mi se ništa
njegovo uključujući i kućne ljubimce.
OK onda bolje rusku. Mada čujem da najbrže stižeš sa Astrom na red. Može da se desi da pričekaš.
Svakako kada se prijavljuješ izaberi više vakcina pa ćeš brže doći na red.

_116933477_vaccines_by_country_12feb_640_2x-nc.png

Ово је као нека нова религија..
Како има код крстјана, тако слично само комично има и код Билове вере (у вакцине).."са страхом коронским..вакцини приступитее".
Ове кинеске дођу нешто попут освештане водице, то мислим да могу и некрсти

A što sikćete na čoveka kad pišemo samo svoja razmišljanja na datu temu?

Evo još nešto što mene brine, navešću svoj primer:
Protekla godina mi je prošla izuzetno stresno, dobar mi je imunitet,
održavam ga ishranom i kol'ko tol'ko zdravim načinom života,
spolja delujem zdravo i smireno ali šta ako vakcina izazove erupciju,
izbije kušlus nagomilanog stresa i svega skupljenog prethodnih meseci
i organizam jednostavno kljokne, a leka nema jer sve je ovo novo i još nedovoljno istraženo?

Zašto čačkati mečku dok još spava ?
Nisi videla linkove koje kači? Nisi videla da tvrdi da je vakcina lično đavo napravio? Nisi videla kad tvrdi da kovid ne postoji?

Како има код крстјана, тако слично само комично има и код Билове вере (у вакцине).."са страхом коронским..вакцини приступитее".
:zcepanje:

Ма стока деистичка су ти Илуминати... верују у сатану, а вамо се брину људима за здравље... класични двобожци (ко Богумили и латини), који одвајају материјални и духовни свет, одузимајући Богу прерогатив управљања животом и смрћу на земљи... они су мали ''викаријус Фили деји'' ал у области медицине данас

Зато ковидови сведоци и ''спашавају живот, сејући смрт'' јер и јесу фаталистички култ смрти, којој служе вакцинацијом

Uputstvo za ponašanje posle vakcine

vakcinacija

Foto: EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Ukoliko ste primili vakcinu protiv kovida 19, zaštićeni ste od razvoja težeg oblika kovida 19, ali ipak je moguće da se zarazite - čak i posle druge doze. Zato je važno podsetiti se nekih smernica za ponašanje posle vakcinacije.
U Srbiji se, prema rečima lekara, dosta ljudi zarazilo posle primljene druge doze vakcine jer su se prebrzo opustili.
Radan Stojanović, profesor kliničke farmakologije na Medicinskom fakultetu, za naš portal objasnio je zašto je toliko zaraženih nakon vakcinacije.
“Prvo, tu su ljudi koji prime prvu dozu, pa onda, nažalost, veliki broj njih misli da je tada zaštićen. Tu su i drugi koji znaju da nisu zaštićeni posle prve doze, pa se čuvaju, ali veliki broj njih se onda opusti odmah tog dana čim primi drugu dozu. To je moguć razlog zaražavanja i obolevanja posle druge doze jer izgleda da se imunski odgovor i antitela kod kineske vakcine razvijaju malo sporije nego kod drugih, otprilike dve, tri nedelje posle druge doze”, rekao je on.
Šta smemo, a šta ne smemo da radimo nakon vakcine?

https://nova.rs/magazin/zdravlje/uputstvo-za-ponasanje-posle-vakcine/

Дакле, сви ови људи који су вакцинисани, односно ревакцинисани би требало да стекну имунитет и да због тога сам вирус престане са ширењем, јер кад вирус дође до неког, ако тај није вирусан, вирус ту стаје, и не шири се, као на аватару модераторке Нони са шибицама и једном шибицом која се измакне и спаси остале шибице.

Уместо тога, Србија данас има преко 4 000 оболелих.

Може ли неки маскер и вахер да нам објасни како се то повећава број заражених иако имамо солидан број вакцинисаних (који подразумева и мање кретање вируса).

Наравно, неки тамо глупи смсппсд ће рећи како треба времена да се стекне имунитет, па јбт...ево...прошло је два месеца од почетка вакцинације, па ваљда су неки људи стекли имунитет, и то подразумева да вирус кад дође до њих, да престане да се шири на остале, а то у игри великих бројева са собом носи и мање заражавање, али не да немамо мање заражавање, већ је заражавање као у најгорим данима новембра месеца (максимум у СРбији је био 7999, а данас је то 4091.

vakcina-gfx-2-1024x576.jpg

Ма стока деистичка су ти Илуминати... верују у сатану, а вамо се брину људима за здравље... класични двобожци (ко Богумили и латини), који одвајају материјални и духовни свет, одузимајући Богу прерогатив управљања животом и смрћу на земљи... они су мали ''викаријус Фили деји'' ал у области медицине данас

Зато ковидови сведоци и ''спашавају живот, сејући смрт'' јер и јесу фаталистички култ смрти, којој служе вакцинацијом

Нису они никакви илуминати већ фекалинати. Награбила банда новаца, а пошто се данас се све може купити и корумпирати, ово им и пролази. Да већина има поноса, никад не би црвени штитови дрмали са неколико држава, једноставно нестало бих као лањског снега.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back