Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doktorka Kulić otkrila dramatične podatke: U nekim danima imamo i po desetak porodica gde su svi članovi oboleli

Večernje novosti pre 1 sat | Novosti online
27450432lnwtaq.jpg

EPIDEMIOLOG Zavoda za javno zdravlje Leskovac Zorana Kulić kaže da su se nadali da će doći do pada broja obolelih od Virusa Korona , ali se to nije desilo.
...
------------------------------------------------------------
Jedan od najvećih korona botova u Leskovac :D
Iz druge ruke, javili mi šuraci ...

Svi drugi putevi zaražavanja su se pokazali kao vrlo malo verovatni, na početku se insistiralo na rukavicama recimo pa je to napušteno, takođe niko se nije zarazio preko hrane. Viziri su negde ostali da spreče direktan "udar" ali zaštitne naočare praktično niko ne nosi čak ni u crvenim zonama.

Zaražavanje preko očiju nije demantovano ali ni dokazano, tako da to praktično ostaje u domenu teorije jer je teško i dokazati da je virus ušao samo preko očiju a nije preko nosa i usta.

People who wear glasses less likely to catch COVID-19, new study suggests
https://www.seattletimes.com/nation...-likely-to-catch-covid-19-new-study-suggests/

Kod nas mnogi medecinari koji direktno rade sa kovid pacijentima koriste samo obicne hiruske maske, sto je potpuno suludo.

I to sto ne nose zastitne naocare, znaci jedino da se nedovoljno cuvaju.

Ko se ne vakciniše moraće bedž da nosi javno na istaknutom i vidljivom mestu.
O boji i obliku bedža naknadno će polemisati Vesić i p pukovnik dr Kon.
У јбт, буде ли ми Весић правио беџ, ем има да свира и прска, ем има да га отплаћујем у ратама 15 година...

Ko "on"? Ssmpd?

Mitke, jel si se ti vakcinisao? Nameravas li, nista ne pises o tome, ima li stra' ili jok? :lol:
Нисам се вакцинисао и нећу се вакцинисати.......... ако се разболим, јавићу ти..........

Ја сам се, право да ти кажем, забринула за тебе.:aha:
Од када си написао да си примио БОЦУ, постајеш све агресивнији и неподношљивији. Из тебе врцају ВИРУСИ:hehe::zcepanje::hahaha1:
:zcepanje:
Nema šta drugo nego ono iz vaxine :sad2:

Sećam se tog nik-a od ranije , ukoliko je on u pitanju
a ne neko sličan, umeo je baš fino da sroči svoj stav
vezano za neku situaciju i mišljenja su nam se često poklapala
al' kako se dovati vaxine, drugi čovek.
naravoučenije : ne vatajte se vaxina ni za živu glavu :malav:

''Издаја браћо, издаја... проваљени смо ко Бил Гејц у предшколском''... закукаше ваксери ко вуци...

Харикири вакцином да ураде, ал по кинески (одстрага) а не ко самураји у горњи стомак

Јавна-медијска сцена у Србији постаје катастрофална и трагична... свуда само смртовнице-умрлице или рекламе - одвратноооооо.......
Брате, ковидови сведоци и јесу ''култ смрти'', немо ништа ти безбожници да те чуде, мађија им је пропала...

сад само могу да уцењују испараноисане, а и то им неће проћи, јер није Србија Израел па да верујемо у помоћ државе и искреност ''филантропа'' лекара

"More ja sam tvoj gospodar, i ovu da me sluzis, ako oces oces, ako neces, opet oces!" Milos Obrenovic otprilike rekao pre skoro 200 godina. Sve po propisu!

Mediji i nauka danas: Nasa preporuka je da se vakcinisete.

"Nemoze mene niko da natera ninasta, kako ljudi pre 200 godina svi zdravi bili i ziveli po 100 godina!!!"

Pa ti vidi. 21. vek. Bice da je do napredne stranke... (i Djilasa... Milovana) :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back