Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па тако је у ''култовима смрти''... само се смрти коју су посејали радују... само су се мало преварили, пројектована радост им није добацила ни приближно, јер Бог је Господар живота и смрти...

Сад ће на основу ових пелцованих опет да покушају да шире параноју, ал ће тиме само невакцинисане утврдити у антипелцу...

Иначе има код те гамадије Сорошевске једна чињеница... верују да што пре и више други умиру да ће они мање... ал не знају да то њиховог бога не ауторизује да их смрт, која је у рукама Христовим, посети без њиховог очекивања
Virus postoji. Da li je veštački ili ne nebitno je. Bitno je da traži vakcine. Sad, mladi zaista nema čega da se plaše. Stariji treba da se vakcinišu. Srednji... Kako žele.

Ne vidim šta je tu tebi nejasno? Molim te pojasni ☺️

Eto, vidiš šta nevakcinacija izaziva, mešanje subjekta i objekta u rečenici

Video je "spajk protein za idiote", tj za Aleksa Džonsa
Не мантрај, разумели смо да даље од своје памети ниси добацила...

Знамо коме си се ругала, џаба се сад повлачиш са бојишта

Ne može da dođe jer kafane rade. Mere su jako male. Pogledaj Nemačku, Englesku. Mi zavisimo od kafana jer smo smešna zemlja.

Резултати су мање-више исти и у земљама које имају потпуни локдаун као Германија и Словачка нпр. и у земљама које немају ниаккав локдаун.

Што даље имплицира да је затварање свега и свачега и ограничавање кретања глупост, јер су путеви вируса такви да сам вирус не може да се спречи и успори.

Добро, ти си овде већ познат по томе да изврћеш сваки написани пост, а са мојим постовима то редовно радиш.

Не тражим ја да са 600 000 ревакцинисаних дође до спречавања заразе, како си написао, кварно, као и увек, већ да дође до смањења броја заражених.

Уместо тога, данас 'ладно 4019 заражених.
Ајде да размислимо шта би се десило да је након првог вала цијепљења почела опадати бројка „заражених”. Знајући наше људе, многи би рекли ма ово пролази, кој мој да се и ја цијепим кад је ионако скоро готово. Е, па неће да може тако! ;)

Ako uzmeš lupu i pažljivo se zagledaš, videćeš da su to dve identične rečenice, te da nikakvog povlačenja nema, već samo ukazivanja na stravične efekte nevakcinacije - zaboravljanja strukture rečenice

Ма ја не волим да минимизирам број погинулих као аргумент, јер се банда може наљутити па прећи на суровије методе, тј. "нове јаче сојеве".
После званичних 2 593 222 погинулих, за њих сад нема назад. Назад би за њих била смртна опасност. Они просто морају даље преко лешева.
Може само на ПРЦ тесту да манатра епидемију и плаши пензосе са тевеа...

За природне услове могуће реппликације вируса, мораће да чекају следећу јесен... до тад нека лају, пашће давилица

Virus postoji. Da li je veštački ili ne nebitno je. Bitno je da traži vakcine. Sad, mladi zaista nema čega da se plaše. Stariji treba da se vakcinišu. Srednji... Kako žele.

Ne vidim šta je tu tebi nejasno? Molim te pojasni ☺
Постоји док постоје услови за ширење... кад не постоје годишњи јесењи и зимски услови ВИРУС НЕ ПОСТОЈИ...

Ви сте заборавили на меру са лагаријама, па тврдите да вирус може да постоји и у условима који га уништавају... смешни сте...

плус вас компаративна статистика морталитета на светском нивоу демантује, исти је ниво смртности и кад нисте мантрали о пландемији ковида

Kakvo antipatično stvorenje ,
da tO bace na vaksersko botovanje
niko normalan se ne bi nikada vakcinisao :roll:
Toga su valjda i svesni pa takve ne uzimaju za botove.

Imaš po netu. Oko tri miliona mislim. Na pola puta smo. Naravno treba izbegavati kafane koje su glavni uzrok širenja u Srbiji. Na zapadu su to blokirali.

Evo ovi iz Nemačke neka nam kažu da li im rade kafane i od kada.

U kafanama je fin i odgovoran svet i tu nema širenja Kovida.
Škole su leglo zaraze.
Kako je počelo drugo polugodište, tako je počeo rast obolelih

U kafanama je fin i odgovoran svet i tu nema širenja Kovida.
Škole su leglo zaraze.
Kako je počelo drugo polugodište, tako je počeo rast obolelih
Trenutno se vidi da se prosvetari malo zaražavaju pa je to verovatno pogrešna teorija. U školama se veoma poštuju mere. Srednje škole su od ponedeljka zatvorene a smrdljive kafane rade. Kafane treba otključati tek kada počnu bašte.

Постоји док постоје услови за ширење... кад не постоје годишњи јесењи и зимски услови ВИРУС НЕ ПОСТОЈИ...

Ви сте заборавили на меру са лагаријама, па тврдите да вирус може да постоји и у условима који га уништавају... смешни сте...

плус вас компаративна статистика морталитета на светском нивоу демантује, исти је ниво смртности и кад нисте мантрали о пландемији ковида
Prosto sa tobom teško da može da se diskutuje kada koristiš neistine pobrane od raznih youtube gurua, koji vapiju za subskrajberima.

Резултати су мање-више исти и у земљама које имају потпуни локдаун као Германија и Словачка нпр. и у земљама које немају ниаккав локдаун.

Што даље имплицира да је затварање свега и свачега и ограничавање кретања глупост, јер су путеви вируса такви да сам вирус не може да се спречи и успори.
Pah uzdržao biih se da koristim reči kao "glupost". Koja zemlja nema nikakve mere a nema veliki broj zaraženih?

Па не мош да лажеш и да дискутујеш... улогуј ту мисао
Ti si primer da je to moguće. Ne kažem da lažeš. Samo si naoružan lažima koje si prihvatio kao istinu. Teorije zavere i slično.
Da li je i španska groznica bila veštački virus izmišljen u nekoj satanističkoj kuhinji?

A crna kuga?

Mora da su i u srednjem veku imali napredne korona laboratorije.

Kapiraš? Najlakše je poverovati u teorije zavere.

Mozes biti antivax, mozes verovati da Isus sutra silazi, ali brojke su brojke. Nivo smrtnosti od kovida prevazilazi nivo smrtnosti od raka, side i suicida. Ako pogledas statistike, doci ces vrlo lako do tih podataka. A ako ne verujemo piscima tih statistika i ako je sve namesteno, kome onda da verujemo? Forumu bilo kom? Nestorovicu? Tebi? Ili ko je onda zaduzen za ispravnost svih podataka na ovom svetu bilo za sta da su?

Pah uzdržao biih se da koristim reči kao "glupost". Koja zemlja nema nikakve mere a nema veliki broj zaraženih?

Не знам. Ја нисам рекао да постоји земља која нема мере а нема велики број заражених.

Рекао сам нешто сасвим друго.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back