Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra

Ko bi te primio kada 20 godina nisi uradio reforme, usklađivanja i još korupcija na zavidnom nivou...

jesi bio ti kad u Bugarskoj u recimo Sofiji? Koje su to oni reforme napravili i standarde ispunili zivota ti pa su ih primili jos pre 20 godina?

Autoput od Srbije do Sofije - u totalnom raspadu , maltene skoro ko po makadamu da vozis , kao renovira se.

U Centru Sofije gomila ulica bez asfalta, sa blatom.

Policija podmicena , mito i korupcija vladaju.

Pa te standarde mi smo ispunili njihove jos pre 50 godina to je smesno.

jesi bio ti kad u Bugarskoj u recimo Sofiji? Koje su to oni reforme napravili i standarde ispunili zivota ti pa su ih primili jos pre 20 godina?

Autoput od Srbije do Sofije - u totalnom raspadu , maltene skoro ko po makadamu da vozis , kao renovira se.

U Centru Sofije gomila ulica bez asfalta, sa blatom.

Policija podmicena , mito i korupcija vladaju.

Pa te standarde mi smo ispunili njihove jos pre 50 godina to je smesno.
Opet lažeš, putevi po bugarskoj su perfektni :kafa:

ne mozemo da udjemo u EU jer ne zele da nas prime.

Mozemo samo da vodimo politiku agrarnu kao oni da trosimo 5 puta vise para do 10 puta na subvencije seljacima , umesto sto subvencionisemo strane milijardere po otvorenom radnom mestu za platu od 50-60.000 dinara vec 2 decenije.

I onda oni dodju i tu su dok im lova kaplje, kad pare stanu , fabrika na dobos a radnici na ulicu.

Па што то радимо?

Узимамо порез од домаћих фирми и слабимо их, и дајемо субвенције странцима. Ту нема пара ни за домаће фирме, ни за пољопривреднике.

Јес пито некад ове из СНС зашто то раде?

Годинама?

Tihi evo ti Vučićevih mjera od 01.10 😂. On više i ne skriva da vas zaje, bava 😂

Screenshot_20250822_151622_Chrome.jpg

Па што то радимо?

Узимамо порез од домаћих фирми и слабимо их, и дајемо субвенције странцима. Ту нема пара ни за домаће фирме, ни за пољопривреднике.

Јес пито некад ове из СНС зашто то раде?

Годинама?

To radimo jer smo okupirani od strane tog istog zapada jos od 5. oktobra 2000te

Oni traze te mere, tako nas pljackaju

Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra​

Vucic je izgleda skapirao da je nezadovoljstvo gradjana veliko sto je hrana preskupa, zato je resio da snizi cene osnovnih zivotnih namirnica i daje narodu kredite sa ciljem vracanja te podrske...

Znaci kaze Vucic bice i za leba i s leba, kredita jeftinih za sirotinju...

A ako ne bude , i slaze, ovog puta , zaista je gotov je ....

Morace da kupi podrsku i da to plati debelo ako zeli da on i SNS Ostanu i dalje na vlasti.

Idi pogledaj u prodavnicama kakva je "artiljerijska priprema" za ta njegova pojeftinjenja.

Ja, koji retko gledam i upoređujem cene i zaista nemam neki problem da plaćam račune ostao sam šokiran kada sam video cene nekih artikala i samo sam ih vratio na policu, ne zato što ne mogu da platim nego što je to zaista već čist bezobrazluk.

Primera radi, proizvod koji je standardno bio oko 5 do 6 evra za pakovanje od 200 grama (600, 650 do 720 dinara, na akciji 520 do 560) je opušteno otišao na 999,00 dinara a sada vidim da je negde i 1059,00. To je jednokratno poskupljenje od 40% do 50% i to bez ikakvog opravdanja jer je uvozni proizvod i u zemlji porekla (Italija) je cena standardna već godinama, ne menja se i višestruko je niža nego u Srbiji. Mi dakle plaćamo kilogram tog proizvoda 42 do 45 evra, dok je njegova cena u Italiji između 16 i 18 evra po kilogramu u maloprodaji (za kupovinu na veliko svakako i niže).

Dakle, dragi moj naivni prijatelju, priprema za to njegovo sniženje traje, zato je to i najavljeno da mogu trgovci da se spreme, podignu cene za 40%, onda od ponedeljka spuste za 20% i svi srećni i veseli

Nešto što je koštalo 10 evra, sada košta 14, od ponedeljka će biti 20% niže, dakle 2,8 evra jeftinije odnosno 11,2 evra.

Super su mere, divne zaista

O jeftinim kreditima ne bih trošio reči, čak ni tebi koji si zabrazdio da nema dalje i koji nas satireš lažima na dnevnom nivou, ne želim da keš kreditom hraniš decu i plaćaš račune. Toliko bezdušan nisam iako sam ustaša i terorista

nije tako

jeste kod nas hrana skuplja nego kod vecine i jeste skupa ali nije troduplo skuplja

Evo ti imas Numbeo pa poredi cene hrane

A objasnio sam zasto jeste - jer vi blokaderi i SNSovci ne ulazete nista u poljoprivredu i ne date subvencije seljaku, a EU daje ogromna sredstva za to.

https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Munich

https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Belgrade?displayCurrency=EUR

https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Zagreb

https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Budapest?displayCurrency=EUR

Evo dokaza....
Pa Numbeo ti baš i nije nekakav dokaz. Tamo svatko može pisati što god hoće, tako da... Osobno sam na Numbeu našao više netočnih nego točnih podataka, tako da ga izbjegavam u širokom luku. A i evo ovi podaci koji su sad na njemu i nisu baš točni

Back