gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Prijavila sam se za Fajzera 05. 03, pozvali su me 27. 02.
#nijemRNAzasirotilju
#nijemRNAzasirotilju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uputstvo za ponašanje posle vakcine
Radan Stojanović, profesor kliničke farmakologije na Medicinskom fakultetu, za naš portal objasnio je zašto je toliko zaraženih nakon vakcinacije.
“Prvo, tu su ljudi koji prime prvu dozu, pa onda, nažalost, veliki broj njih misli da je tada zaštićen. Tu su i drugi koji znaju da nisu zaštićeni posle prve doze, pa se čuvaju, ali veliki broj njih se onda opusti odmah tog dana čim primi drugu dozu. To je moguć razlog zaražavanja i obolevanja posle druge doze jer izgleda da se imunski odgovor i antitela kod kineske vakcine razvijaju malo sporije nego kod drugih, otprilike dve, tri nedelje posle druge doze”, rekao je on.
#nijemRNAzasirotilju
Imaš 6 000 000 ljudi.Дакле, сви ови људи који су вакцинисани, односно ревакцинисани би требало да стекну имунитет и да због тога сам вирус престане са ширењем, јер кад вирус дође до неког, ако тај није вирусан, вирус ту стаје, и не шири се, као на аватару модераторке Нони са шибицама и једном шибицом која се измакне и спаси остале шибице.
Уместо тога, Србија данас има преко 4 000 оболелих.
Може ли неки маскер и вахер да нам објасни како се то повећава број заражених иако имамо солидан број вакцинисаних (који подразумева и мање кретање вируса).
Наравно, неки тамо глупи смсппсд ће рећи како треба времена да се стекне имунитет, па јбт...ево...прошло је два месеца од почетка вакцинације, па ваљда су неки људи стекли имунитет, и то подразумева да вирус кад дође до њих, да престане да се шири на остале, а то у игри великих бројева са собом носи и мање заражавање, али не да немамо мање заражавање, већ је заражавање као у најгорим данима новембра месеца (максимум у СРбији је био 7999, а данас је то 4091.
![]()
#nijemRNAzasirotilju
Ne korespondiram sa antimaskerima i antivakserima, nauka dokazala korelaciju sa nepouzdanošću i sociopatskim crtama ličnostiПрими моју сућут.
Imaš 6 000 000 ljudi.
Još jedan "spajk protein za idiote (Aleksa Džonsa)" videoДа знаш шта је Генетска вакцина, пре би умрла од грипа него од бурне реакције сопственог имунитета... уосталом, ево имунолога намбр 1 на интернету по гледи пре бодења...
https://banned.video/watch?id=60428ea73282f82eeac060b0
имају и филмић о фајзеру, све три-де
Ne korespondiram sa antimaskerima i antivakserima, nauka dokazala korelaciju sa nepouzdanošću i sociopatskim crtama ličnosti
Да знаш шта је Генетска вакцина, пре би умрла од грипа него од бурне реакције сопственог имунитета... уосталом, ево имунолога намбр 1 на интернету по гледи пре бодења...
https://banned.video/watch?id=60428ea73282f82eeac060b0
имају и филмић о фајзеру, све три-де
Uh brate mili, glas razuma.Што је мука и грдна невоља, Они се и не труде да прикрију своју одговорност за пландемију. Сви весели, свима лица озарена, на Кину се уопште не љуте..
Вести о смрти од овог нечега се тако лагано преносе, као да су људи отишли на краћи одмор, па ће доћи..
People who wear glasses less likely to catch COVID-19, new study suggests
https://www.seattletimes.com/nation...-likely-to-catch-covid-19-new-study-suggests/
Kod nas mnogi medecinari koji direktno rade sa kovid pacijentima koriste samo obicne hiruske maske, sto je potpuno suludo.
I to sto ne nose zastitne naocare, znaci jedino da se nedovoljno cuvaju.
Погледај спајкована ко говвори, није Алекс...Još jedan "spajk protein za idiote (Aleksa Džonsa)" video
Па тако је у ''култовима смрти''... само се смрти коју су посејали радују... само су се мало преварили, пројектована радост им није добацила ни приближно, јер Бог је Господар живота и смрти...Што је мука и грдна невоља, Они се и не труде да прикрију своју одговорност за пландемију. Сви весели, свима лица озарена, на Кину се уопште не љуте..
Вести о смрти од овог нечега се тако лагано преносе, као да су људи отишли на краћи одмор, па ће доћи..
И у ком контексту то помињеш?
То значи да је сваки десети РЕВАКЦИНИСАН. На колико би места вирус до сада био заустављен по овом систему са слике
Pogledajte prilog 877483
са само 10 % ревакцинисаних?
Не мислиш ваљда да 6 000 000 људи треба да буде ревакцинисано да би корона нестала?
To kad se zarazne bolesti budu linearno širile, po jednoj osi, možda ova tvoja ilustracija i bude imala smisla.
Sledeći put probaj sa prostorno raspoređenim šibicama i slobodno izvadi svaku desetu pa vidi da li će ti nešto pomoći u sprečavanju širenja požara
Imaš po netu. Oko tri miliona mislim. Na pola puta smo. Naravno treba izbegavati kafane koje su glavni uzrok širenja u Srbiji. Na zapadu su to blokirali.И у ком контексту то помињеш?
То значи да је сваки десети РЕВАКЦИНИСАН. На колико би места вирус до сада био заустављен по овом систему са слике
Pogledajte prilog 877483
са само 10 % ревакцинисаних?
Не мислиш ваљда да 6 000 000 људи треба да буде ревакцинисано да би корона нестала?
Ne može da dođe jer kafane rade. Mere su jako male. Pogledaj Nemačku, Englesku. Mi zavisimo od kafana jer smo smešna zemlja.Добро, ти си овде већ познат по томе да изврћеш сваки написани пост, а са мојим постовима то редовно радиш.
Не тражим ја да са 600 000 ревакцинисаних дође до спречавања заразе, како си написао, кварно, као и увек, већ да дође до смањења броја заражених.
Уместо тога, данас 'ладно 4019 заражених.
Добро, ти си овде већ познат по томе да изврћеш сваки написани пост, а са мојим постовима то редовно радиш.
Не тражим ја да са 600 000 ревакцинисаних дође до спречавања заразе, како си написао, кварно, као и увек, већ да дође до смањења броја заражених.
Уместо тога, данас 'ладно 4019 заражених.
Па тако је у ''култовима смрти''... само се смрти коју су посејали радују... само су се мало преварили, пројектована радост им није добацила ни приближно, јер Бог је Господар живота и смрти...
Сад ће на основу ових пелцованих опет да покушају да шире параноју, ал ће тиме само невакцинисане утврдити у антипелцу...
Иначе има код те гамадије Сорошевске једна чињеница... верују да што пре и више други умиру да ће они мање... ал не знају да то њиховог бога не ауторизује да их смрт, која је у рукама Христовим, посети без њиховог очекивања
Eto, vidiš šta nevakcinacija izaziva, mešanje subjekta i objekta u rečeniciПогледај спајкована ко говвори, није Алекс...