Strani faktori i protesti u Srbiji

Koji strani faktor pokreće proteste?

• CIA snajka

glasova: 0 0,0%
  • MI6 pirgavi

• BND njemački

• SOA hrvatska

• Kolektivni zapad

glasova: 1 14,3%
  • Ruska maskirovka

glasova: 1 14,3%
  • Neka druga strana služba

• Niko ne pokreće od stranaca

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
91.464
Kad god je neki protest u Srbiji neizbežno dodju kao neke vodeće sile mraka strani faktori. Vlast je to samo ranije potencirala al poslednjih nekoliko godina dobija se vetar u ledja od strane same Rusije da Vučića ruše mračne zapadne sile. Lista osumnjičenih:

CIA snajka

MI6 pirgavi

BND njemački

SOA hrvatska (novo)

Kolektivni zapad

Ruska maskirovka

Neka druga strana služba

Niko ne pokreće od stranaca

Da vidimo koliki smo balkanski špijuni i ko će dobiti nagradu Ljubana Karana na kraju.

images.jpg

Kad nema domacih pametnih nego su svi prodani , onda se raspricali ovi sto imaju prodaju organizovanu prema strancima....kad je prodaja, da se i oni unovce..

Tako da sad imamo ove lokalne sto prodaju tajkunima prodaju i tajkunima bliskim stranim sluzbama, naravno...ali imamo i ove sto prodaju ili bi da prodaju stranim sluzbama, jer im nije proslo da preprodaju domacim tajkunima...zaebali ih tu studenti , nisu objavili imena pa da ulete kao za nekretninu , udju sa po 1200e a prodaju za 3400e , kako se i inace radi , sad najnovije cifre naravno ne znam...ima tu ljudi koji nikad krocilo na gradiliste nije, niti su advokati niti imaju advokatske firme, ali tako nabede vlasnike parcela i omaste se za po 20 30k evra, nekad i vise, po 140k evra...naravno na kraju vlasnik parcele vidi samo investitora koji mu da za to sivu gradnju ili gotov stan...tako da mu ne pada na pamet da je bilo sta tu neko drugi preprodao..

Seljanija se bavi visokom politikom, a ovde se pavi sabotiranjem i prodajom sabotaza na svaki politicki proces, i onaj za studente i za slobodniji deo naroda, ali prodaje se i sabotaza za cacije i ove penzose koji podrzavaju vece cene u marketima, samo da budu isti ljudi u dnevniku...

Pobuna protiv pada nadstrešnice i lošeg stanja u zemlji jeste autentična pobuna a studenti koji su je predvodili u većini nisu nikakvi plaćenici i obojenaši. Međutim od početka a naročito u kasnijim fazama blokade tj. protesta uticaj prozapadne struje je bivao sve veći ; logično pošto oni imaju sredstva i medije u svojim rukama. Prelomni trenutak je bio kada je kod studenata prevladlo stav koji je nametnut nekim plenumima iz Novog Sada da umesto izvanstranačke i iznanideološke grupacije postanu stranka sa nekom svojom listom i očigledno trojanskim konjem pri vrhu liste gospodinom Lomparom umesto nekada Koštunice.

Kad god je neki protest u Srbiji neizbežno dodju kao neke vodeće sile mraka strani faktori. Vlast je to samo ranije potencirala al poslednjih nekoliko godina dobija se vetar u ledja od strane same Rusije da Vučića ruše mračne zapadne sile. Lista osumnjičenih:

CIA snajka

MI6 pirgavi

BND njemački

SOA hrvatska (novo)

Kolektivni zapad

Ruska maskirovka

Neka druga strana služba

Niko ne pokreće od stranaca

Da vidimo koliki smo balkanski špijuni i ko će dobiti nagradu Ljubana Karana na kraju.

Pogledajte prilog 1785690

Da proteste pokrece bilo ko od stranaca do sad bi prelomilo...a vidimo da jos nije....

Vidimo da Vucica podrzava i EU Rajh i Ruski Car Putin, a Tramp ga za sad trpi...dok Kinez Si u njemu vidi Valtera...

Dakle svim okupatorima je dobar...pa to što nas yebe 20 godina ne zanima nikoga...

...

Да западњаци нешто дотирају,поклонили би им далеко више од 3 Минута у Бриселу ,као и Стразбуру.

Upavo, uostalom vidimo od samog početka da ovi protesti iako uspešni i vrlo brojni nekako su prilično haotični, mislim među ljudima što protestvuju je ono najširi mogući dijapazon ljudi od onoh apolitičnih preko anarhista, radikalnih levičara, građanista pa do onih desničara što tvrdokornih što onih umerenijih i više salonskog tipa , isto tako viđamo i one likove od onih u "martinkama", kožnim jaknama i zelenim i roze čirokanama obojenim temperama ili sa do peta dugačkim dredovima preko onih skockanih sredovečnih i starijih gospođa iz kruga dvojke pa do onih likova u opancima, sa šajkačama kako nose slike Isusa, ikone svetaca ili ruske zastave, znači bukvalno ono najširi mogući dijapazon ljudi u svakom smislu te reči..

Inače kad kažem da su ovi protesti malo haotični mislim to u smislu da nema pravog vođstva niti vođa i moramo da priznamo da tokom protesta je itekako bilo poteza koji su delovali kontraproduktivno i ovako prilično amaterski , i baš zbog te doze haotičnosti, nedostatka pravog vođstva i te doze amaterizma sve ukazuje da ti protesti nisu ni centralizovani ni organizovani i instruisani od strane nekih dobro organizovanih stranih službi jer da jesu verujem da bi drugačije izgledali i bili drugačije organizovani i da bi svakako bili sinhronizovaniji i imali neko vođstvo.
E sad vrlo verovatno da recimo na tim plenumima imamo recimo tu i tamo neke ubačene elemente koji zastupaju neke strane interese, neke ubačene provokatore od strane vlasti i službe, itd i sigurno da tu postoje oni što spolja što iznutra koji posmatraju celu situaciju i koji gledaju kako mogu nešto da izlešinare, ogrebu se za neki uticaj i izvuku neku korist za sebe ali toga je od kako je sveta i veka i to apsolutno ne znači da protesti nisu legitimni, da ih ne treba podržati i da se studenti i svi oni koji protestvuju ne bore za ispravnu stvar i da nisu u pravu.

U Engleskoj već ispevali pesmu kako Britanska Vlada bliska Sorošu umanjuje 30 puta broj okupljenih protestanatra na ulicama.
Iz ovoga "umanjivanja broja na protestima" je jasno da Britanci i to onaj Soroševski deo savetuju Vučića i da sve radi uz njihovu asistenciju da pokušaju da ga spasu, ali spasa nema jer na izborima Vučić neće preći cenzus

Mi koji smo savremenici 5-og oktobra i svih saznanja koja su usledila za ovih 25 godina posle toga bili bismo ne totalni autsajderi već osobe sa posebnim potrebama da i dalje verujemo u spontane revolucije.

Početni entuzijazam kome sam i sama podlegla do 15- tog marta na Slaviji gde sam bila punog srca, postepeno me otreznio i doveo do saznanja šta se ustvari sada dešava, kakogod da se ti strani faktori nazivaju.

Biće šta oni odluče da bude.

Mi koji smo savremenici 5-og oktobra i svih saznanja koja su usledila za ovih 25 godina posle toga bili bismo ne totalni autsajderi već osobe sa posebnim potrebama da i dalje verujemo u spontane revolucije.

Početni entuzijazam kome sam i sama podlegla do 15- tog marta na Slaviji gde sam bila punog srca, postepeno me otreznio i doveo do saznanja šta se ustvari sada dešava, kakogod da se ti strani faktori nazivaju.

Biće šta oni odluče da bude.
Ti si sreco savremenik i drvarske pecine, nemoj da si skromna :lol:

Back