Struja u Srbiji od 1. oktobra skuplja za 6,6 odsto

A ja evo ovako, cekaj da izracunam.

2x14000=28000
2x13000=26000
2x11000=22000
2x 5500 =11000
4x 3500 =13500
____
100500

Znaci najmanje 100.500, racunaj da su zime bile blage zadnjih 5 godina i da nisam peci ili retko, ukljucivala na najjace.
е све ти се на крају сведе на близу
мене само нервирају кад зими буде око 15 степени радијатори ладни а зидови без изолације па испадне да је напољу топлије него унутра

е све ти се на крају сведе на близу
мене само нервирају кад зими буде око 15 степени радијатори ладни а зидови без изолације па испадне да је напољу топлије него унутра
:tick: I povrh strahota koje prozivljavam svake zime zbog stuje ocekujuci racune svaki mesec, veruj da iz tih razloga ipak vise volim peci nego da imam parno grejanje.

:tick: I povrh strahota koje prozivljavam svake zime zbog stuje ocekujuci racune svaki mesec, veruj da iz tih razloga ipak vise volim peci nego da imam parno grejanje.
и кад је тако шта да радим нег да палим климу и зими
е сад рн за струју ич не разумем само плаћам и не питам ионако ти шаљу опомене

и кад је тако шта да радим нег да палим климу и зими
е сад рн за струју ич не разумем само плаћам и не питам ионако ти шаљу опомене
Pa jeste! Cuti! Nit razumem, nit gledam, samo placam da ne dodju izvrsitelji!

Gledam potrosnju doduse, ali to je sve sto pogledam.:lol:

Pa jeste! Cuti! Nit razumem, nit gledam, samo placam da ne dodju izvrsitelji!

Gledam potrosnju doduse, ali to je sve sto pogledam.:lol:
намерно тако заврћу да уопште не разумеш. знам да плаћам хиљадарку за одржавање. мислим шта одржавају кад кућу коју имам и не трошим струју, склопка искључена. нисам плаћао више од годину дана. чуди ме да ни опомену нисам добио

намерно тако заврћу да уопште не разумеш. знам да плаћам хиљадарку за одржавање. мислим шта одржавају кад кућу коју имам и не трошим струју, склопка искључена. нисам плаћао више од годину дана. чуди ме да ни опомену нисам добио
Ja mislim da tu stavku nemam na racunu. Cejak vas da pogledam....minut,,,,

edit: Pogledah, nemam takvu stavku, ali mi ni ostale nisu bas najjasnije osim puke potrosnje i cena, i 'ajde ta taksa za javni servis.

Sta ce i akciza i PDV za struju, nije mi jasno, ali ni ovo ostalo, obracunska snaga, troskovi garantovanog snabdevaca, ni ne znam sta je to.

Ja mislim da tu stavku nemam na racunu. Cejak vas da pogledam....minut,,,,

edit: Pogledah, nemam takvu stavku, ali mi ni ostale nisu bas najjasnije osim puke potrosnje i cena, i 'ajde ta taksa za javni servis.

Sta ce i akciza i PDV za struju, nije mi jasno, ali ni ovo ostalo, obracunska snaga, troskovi garantovanog snabdevaca, ni ne znam sta je to.
има неки "стручни назив" :D гарант

ево погледај моју потрошњу
обрати пажњу јул август

IMG_20250828_225522.jpg

Back