Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најбезазленија је она која се не прими
Hajde idemo kod mog druga kome je otac izašao iz bolnice nakon duge borbe, a majka u istoj bolnici umrla od korone, pa mu to u lice kaži. Da vidim koliki si heroj kad nisi iza računara.

:cross:

Iz tebe progovara član Jugoslavenske Udružene Lensice
Он и ковид маглу разазнаје идеолошком призмом...

С друге стране, ти се као главна проповедница бодења сигурно ниси избола... да се ''власи не досете''

Hajde idemo kod mog druga kome je otac izašao iz bolnice nakon duge borbe, a majka u istoj bolnici umrla od korone, pa mu to u lice kaži. Da vidim koliki si heroj kad nisi iza računara.
Кога може да убеди ''присилна и уцењивачка вакцинација''...

То што се саосећам са губитком човека, не значи да ћу и његову причу скроз да прихватим... умирали су одувек и стари и млади, а данас свака људска трагедија је препумпава до бесвести и то све политички и глобално инструментализовано

tnx, znači Sputnjik.
Kineske ni gaće ne bih obukla, a ne vakcinu da primim.
Moji roditelji su je primili (kinesku) i u vreme revakcine zakačili koronu. Bez ikakvih reakcija, a u njihvoim godinama su prošli kroz koronu samo sa zapušenim nosem i par dana dijareje. Čak ni temperaturu nisu imali. Apsolutno je za preporuku, ja sam zaokružio kinesku i rusku, pa ću da vidim šta je zapalo.
Samo pogledaj kako su Kinezi obuzadli koronu, zar to nije dovoljno, ane kao Ameri i Englezi gde je pomrlo toliko puno ljudi.

Кога може да убеди ''присилна и уцењивачка вакцинација''...

То што се саосећам са губитком човека, не значи да ћу и његову причу скроз да прихватим... умирали су одувек и стари и млади, а данас свака људска трагедија је препумпава до бесвести и то све политички и глобално инструментализовано
Ma pusti spamovanje, hoćeš li da idemo da mu objaniš kako je vakcina glupost, a korone ne postoji? Ja sam mislio da si ti toliko siguran u svoju veru, kad ono mrtvo slovo. :(

Најбезазленија је она која се не прими
Slažem se al' nužda zakon menja.
Danas su mi prijatelji poslali fotke sa plaže na Maldivima
i ako je to uslov, šta da se radi :aha:
Postajem fatalista, ako mi je suđeno sutra može meteorit da me spiči,
ako nije provući ću se i nevakcinisana.

Poslednja izmena:
Нисам се вакцинисао и нећу се вакцинисати.......... ако се разболим, јавићу ти..........
Nemoj Mitke da se razboljevas molim te :ok: :zag: , i ja sam do daljnjeg odustala od vakcine, pa cemo da vidimo.

(Bolje da nase vlasti nabave one skupe lekove nego vakcine, ionako ne dolazi veliki broj do najtezeg stanja, naravno uz mere zastite).

A cuvas li se, Mitke? :lol: :zag:Cuvaj se, Mito, pa da jos dugo pisemo po Krstarici!:hej: :lol: :zag::heart:....:rotf::zag: :uja:

Moji roditelji su je primili (kinesku) i u vreme revakcine zakačili koronu. Bez ikakvih reakcija, a u njihvoim godinama su prošli kroz koronu samo sa zapušenim nosem i par dana dijareje. Čak ni temperaturu nisu imali. Apsolutno je za preporuku, ja sam zaokružio kinesku i rusku, pa ću da vidim šta je zapalo.
Samo pogledaj kako su Kinezi obuzadli koronu, zar to nije dovoljno, ane kao Ameri i Englezi gde je pomrlo toliko puno ljudi.
Čula sam i ja ali ih ne volim nikako i ništa im ne verujem.
Sputnjik ću ako budem.

Ma pusti spamovanje, hoćeš li da idemo da mu objaniš kako je vakcina glupost, a korone ne postoji? Ja sam mislio da si ti toliko siguran u svoju veru, kad ono mrtvo slovo. :(
Нек прочита форум крстарица... а твој генијални ум, да се пелц аналитиком оптерећује уцвељен човек, само говори колико ти није добро...

Čula sam i ja ali ih ne volim nikako i ništa im ne verujem.
Sputnjik ću ako budem.
Кад полудиш и примиш, знај да ништа ниси урадила, јер се кинеске дају маторцима а јеврејске млађима, јер су као ''мањег ризика''...

Боље сачекај да прође која година да видиш како ће ваксери да се поразбољевају због експеримената са својим имунитетом и генима... има они да се вакцинишу под морање а не под хтење сваких пар месеци

Svi drugi putevi zaražavanja su se pokazali kao vrlo malo verovatni, na početku se insistiralo na rukavicama recimo pa je to napušteno, takođe niko se nije zarazio preko hrane. Viziri su negde ostali da spreče direktan "udar" ali zaštitne naočare praktično niko ne nosi čak ni u crvenim zonama.

Zaražavanje preko očiju nije demantovano ali ni dokazano, tako da to praktično ostaje u domenu teorije jer je teško i dokazati da je virus ušao samo preko očiju a nije preko nosa i usta.
Hvala na info. :uja:

Znaci hidrogen 3% grgaramo.:deda2: :lol: :ok:

Slažem se al' nužda zakon menja.
Danas su mi prijatelji poslali fotke sa plaže na Maldivima
i ako je to uslov, šta da se radi :aha:
Postajem fatalista, ako mi je suđeno sutra može meteorit da me spiči,
ako nije provući ću se i nevakcinisana.
Многи то плате губитком здравља...

запамти ону ''његошеву'' здрав жели много, а болестан само да оздрави... немо после пелца да видиш како ће само једно да желиш. здравље је велико богатство и утеха човеку

Кад полудиш и примиш, знај да ништа ниси урадила, јер се кинеске дају маторцима а јеврејске млађима, јер су као ''мањег ризика''...

Боље сачекај да прође која година да видиш како ће ваксери да се поразбољевају због експеримената са својим имунитетом и генима... има они да се вакцинишу под морање а не под хтење сваких пар месеци

E, to , bravo!
O tome i razmišljam u poslednje vreme što se više činjenica otkriva
o ovim novosklepanim vakcinama.
'ajde da se pelcuješ jednom-dvaput i da je to to nego to je samo
početak niza od ko zna koliko puta i ko zna kojim posledicama
ako se ne nastavi.

Plus sada jesu besplatne ali drugi krug će nešto koštati,
pa treći još malo preko nešto, a za peti će bubreg prodavati
da je plate.
Ja tako razmišljam.

To je isto k'o botoks i hijaluroni koje glupače ubrizgavaju da se podmlade,
onog momenta kada to urade to zahteva kontinuirano održavanje i ako
propuste dopumpavanje sparuše se k'o uvela salata.

isto će biti i s vakcinama, nisu to one koje smo dobijali kao deca dok se vodilo računa o ljudima.

Vladane, molim te ne mastaj vise. Smanji "dozivljaj" . Da jedna drzava proizvodi vakcine, pa i da covek poveruje u to, ali razlicitr drzave sa istoka i zapada ih proizvode, pa nemoguce da su sve lose.

Postoji druga stvar, a to je sto cak ni ne znas da li mozes da dobiejs virus ili samo bolest i sto kineska zastita ne traje dugo, ali opet, ima i drugih vakcina ko hoce i gde je to vise nego opravdano, pa neka ljudi izaberu za sebe najbolju ako zele. Ti polazis samo od sebe, a nisu svi ljudi u toj situaciji i ne mora da to vazi za sve.

Ostavi ljude na miru i ne pritiskaj vise, tezak si jednostavno!:hej::rtfm:

Vladane, molim te ne mastaj vise. Smanji "dozivljaj" . Da jedna drzava proizvodi vakcine, pa i da covek poveruje u to, ali razlicitr drzave sa istoka i zapada ih proizvode, pa nemoguce da su sve lose.
Тешка је тема, смањи ти доживљај и пројекције... ово што сам подвуко може да напише само особа која благе нема шта је глобализација...

Ти ни не знаш, да су целе лабораторије у Вухану или у Холандији из Америке набављене... зато боље расуђуј најивна моја сестро

Kada su nastali i kokain i heroin behu lekovi. Pametnome dosta!

E, "ubode" ga. Daj da se svi drogiramo, u zamenu?
Тешка је тема, смањи ти доживљај и пројекције... ово што сам подвуко може да напише само особа која благе нема шта је глобализација...

Ти ни не знаш, да су целе лабораторије у Вухану или у Холандији из Америке набављене... зато боље расуђуј најивна моја сестро

Ima li za tebe neka laka tema? Nema sve su teske, a stvar je u tome sto si sam tezak (sto nije nuzno lose, ali nekad je neizdrzivo).

Moras da imas dokaze a ne neki radio americki koji slusas i "rekla-kazala" izvore. Ja nisam protiv istine ako je tako, ali daj izvor, bavi se na kraju krajeva istrazivackim novinarstvom u malom a ne samo "tras" - cuo sam to i to, rekli Amerikanci na radiju.

Нек прочита форум крстарица... а твој генијални ум, да се пелц аналитиком оптерећује уцвељен човек, само говори колико ти није добро...
Znači ti si čovek koji sme da širi propagandu skriven iza nadimka a ne smeš da pogledaš u oči onoga ko je kroz koronu prošao veoma teško? Šta si ti, neki lažov i kulavica?

U Beogradu vakcinisano više od 23 odsto građana, ubrzava se imunizacija u prigradskim opštinama

U Beogradu je vakcinisano više od 23 odsto građana, a 13 odsto je primilo i drugu vakcinu, rekao je za RTS zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Naveo je da je u populaciji starosti između 65 i 74 godina vakcinisano više od 50 odsto ljudi u Beogradu, a skoro polovina starijih od 74 godine.
Najviše vakcinisanih je u centralnim gradskim opštinama. O vakcinaciji u beogradskim preduzećima i seoskim područjima danas popodne se razgovaralo u Privrednoj komori.
"Pojačaće se vakcinacija u prigradskim opštinama, tako što smo organizovali mobilne ekipe, ulazimo u sela, razgovaramo sa ljudima, prijavljujemo ih, imunizaciju ćemo vršiti na licu mesta u domovima zdravlja, seoskim ambulantama", istakao je Vesić nakon sastanka.
Takođe, kako je najavio, krenuće se i u vakcinaciju po preduzećima.
Napomenuo je da će biti vakcinisani frizeri, šalterski službenici, a sutra će na Sajmu biti vakcinisano 650 kasirki.
"U velikim preduzećima organizovaćemo vakcinaciju u samim preduzećima", rekao je Vesić.

Ima li za tebe neka laka tema? Nema sve su teske, a stvar je u tome sto si sam tezak (sto nije nuzno lose, ali nekad je neizdrzivo).
Људи од знања су тешки ко црна земља то си у праву...

Али схвати и даље важи Соломонова ... ко умножава знање, умножава муку...

А и она Христова ... будите мудри као змије...

Људи од знања су тешки ко црна земља то си у праву...

Али схвати и даље важи Соломонова ... ко умножава знање, умножава муку...

А и она Христова ... будите мудри као змије...
Ama daj bar neki dokaz, ne moras sve, ali neki trag makar?

Jer ovako, mozda nama ispiru mozak, ali onda i tebi ovi drugi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back