- Poruka
- 200.853
Hajde idemo kod mog druga kome je otac izašao iz bolnice nakon duge borbe, a majka u istoj bolnici umrla od korone, pa mu to u lice kaži. Da vidim koliki si heroj kad nisi iza računara.Најбезазленија је она која се не прими
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde idemo kod mog druga kome je otac izašao iz bolnice nakon duge borbe, a majka u istoj bolnici umrla od korone, pa mu to u lice kaži. Da vidim koliki si heroj kad nisi iza računara.Најбезазленија је она која се не прими
Он и ковид маглу разазнаје идеолошком призмом...
Iz tebe progovara član Jugoslavenske Udružene Lensice
Dobro, evo ti dva dinara i smaraj me dok sam u toaletu. Hvala.
Iz tebe progovara član Jugoslavenske Udružene Lensice
tnx, znači Sputnjik.Kineska i ruska.
Кога може да убеди ''присилна и уцењивачка вакцинација''...Hajde idemo kod mog druga kome je otac izašao iz bolnice nakon duge borbe, a majka u istoj bolnici umrla od korone, pa mu to u lice kaži. Da vidim koliki si heroj kad nisi iza računara.
Moji roditelji su je primili (kinesku) i u vreme revakcine zakačili koronu. Bez ikakvih reakcija, a u njihvoim godinama su prošli kroz koronu samo sa zapušenim nosem i par dana dijareje. Čak ni temperaturu nisu imali. Apsolutno je za preporuku, ja sam zaokružio kinesku i rusku, pa ću da vidim šta je zapalo.tnx, znači Sputnjik.
Kineske ni gaće ne bih obukla, a ne vakcinu da primim.
Ma pusti spamovanje, hoćeš li da idemo da mu objaniš kako je vakcina glupost, a korone ne postoji? Ja sam mislio da si ti toliko siguran u svoju veru, kad ono mrtvo slovo.Кога може да убеди ''присилна и уцењивачка вакцинација''...
То што се саосећам са губитком човека, не значи да ћу и његову причу скроз да прихватим... умирали су одувек и стари и млади, а данас свака људска трагедија је препумпава до бесвести и то све политички и глобално инструментализовано
Slažem se al' nužda zakon menja.Најбезазленија је она која се не прими
Nemoj Mitke da se razboljevas molim teНисам се вакцинисао и нећу се вакцинисати.......... ако се разболим, јавићу ти..........
Čula sam i ja ali ih ne volim nikako i ništa im ne verujem.Moji roditelji su je primili (kinesku) i u vreme revakcine zakačili koronu. Bez ikakvih reakcija, a u njihvoim godinama su prošli kroz koronu samo sa zapušenim nosem i par dana dijareje. Čak ni temperaturu nisu imali. Apsolutno je za preporuku, ja sam zaokružio kinesku i rusku, pa ću da vidim šta je zapalo.
Samo pogledaj kako su Kinezi obuzadli koronu, zar to nije dovoljno, ane kao Ameri i Englezi gde je pomrlo toliko puno ljudi.
Нек прочита форум крстарица... а твој генијални ум, да се пелц аналитиком оптерећује уцвељен човек, само говори колико ти није добро...Ma pusti spamovanje, hoćeš li da idemo da mu objaniš kako je vakcina glupost, a korone ne postoji? Ja sam mislio da si ti toliko siguran u svoju veru, kad ono mrtvo slovo.![]()
Кад полудиш и примиш, знај да ништа ниси урадила, јер се кинеске дају маторцима а јеврејске млађима, јер су као ''мањег ризика''...Čula sam i ja ali ih ne volim nikako i ništa im ne verujem.
Sputnjik ću ako budem.
Hvala na info.Svi drugi putevi zaražavanja su se pokazali kao vrlo malo verovatni, na početku se insistiralo na rukavicama recimo pa je to napušteno, takođe niko se nije zarazio preko hrane. Viziri su negde ostali da spreče direktan "udar" ali zaštitne naočare praktično niko ne nosi čak ni u crvenim zonama.
Zaražavanje preko očiju nije demantovano ali ni dokazano, tako da to praktično ostaje u domenu teorije jer je teško i dokazati da je virus ušao samo preko očiju a nije preko nosa i usta.
Многи то плате губитком здравља...Slažem se al' nužda zakon menja.
Danas su mi prijatelji poslali fotke sa plaže na Maldivima
i ako je to uslov, šta da se radi
Postajem fatalista, ako mi je suđeno sutra može meteorit da me spiči,
ako nije provući ću se i nevakcinisana.
Кад полудиш и примиш, знај да ништа ниси урадила, јер се кинеске дају маторцима а јеврејске млађима, јер су као ''мањег ризика''...
Боље сачекај да прође која година да видиш како ће ваксери да се поразбољевају због експеримената са својим имунитетом и генима... има они да се вакцинишу под морање а не под хтење сваких пар месеци
Vladane, molim te ne mastaj vise. Smanji "dozivljaj" . Da jedna drzava proizvodi vakcine, pa i da covek poveruje u to, ali razlicitr drzave sa istoka i zapada ih proizvode, pa nemoguce da su sve lose.Кад полудиш и примиш, знај да ништа ниси урадила, јер се кинеске дају маторцима а јеврејске млађима, јер су као ''мањег ризика''...
Боље сачекај да прође која година да видиш како ће ваксери да се поразбољевају због експеримената са својим имунитетом и генима... има они да се вакцинишу под морање а не под хтење сваких пар месеци
Тешка је тема, смањи ти доживљај и пројекције... ово што сам подвуко може да напише само особа која благе нема шта је глобализација...Vladane, molim te ne mastaj vise. Smanji "dozivljaj" . Da jedna drzava proizvodi vakcine, pa i da covek poveruje u to, ali razlicitr drzave sa istoka i zapada ih proizvode, pa nemoguce da su sve lose.
Kada su nastali i kokain i heroin behu lekovi. Pametnome dosta!
Kada su nastali i kokain i heroin behu lekovi. Pametnome dosta!
Тешка је тема, смањи ти доживљај и пројекције... ово што сам подвуко може да напише само особа која благе нема шта је глобализација...
Ти ни не знаш, да су целе лабораторије у Вухану или у Холандији из Америке набављене... зато боље расуђуј најивна моја сестро
Znači ti si čovek koji sme da širi propagandu skriven iza nadimka a ne smeš da pogledaš u oči onoga ko je kroz koronu prošao veoma teško? Šta si ti, neki lažov i kulavica?Нек прочита форум крстарица... а твој генијални ум, да се пелц аналитиком оптерећује уцвељен човек, само говори колико ти није добро...
Људи од знања су тешки ко црна земља то си у праву...Ima li za tebe neka laka tema? Nema sve su teske, a stvar je u tome sto si sam tezak (sto nije nuzno lose, ali nekad je neizdrzivo).
Опет си пуко... праштај ако је због менеZnači ti si čovek koji sme da širi propagandu skriven iza nadimka a ne smeš da pogledaš u oči onoga ko je kroz koronu prošao veoma teško? Šta si ti, neki lažov i kulavica?
Ama daj bar neki dokaz, ne moras sve, ali neki trag makar?Људи од знања су тешки ко црна земља то си у праву...
Али схвати и даље важи Соломонова ... ко умножава знање, умножава муку...
А и она Христова ... будите мудри као змије...