Ustajanje u prevozu...?

Ustapanje mesta u prevozu osobama koje citaju?

• ZA

• protiv

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako bre? Pa ja stalno samo u prevozu pusim... pazi samo! Ni kod kuce, ni napolju, ni s drustvom, ni u kaficu, klubu, samo u prevozu... gradskom, medjugradskom, zeleznickom, brodskom, avionskom... ne mogu da zapalim pljugu dok se ne krecem. I na biciklu pusim, da!

Kako bre? Pa ja stalno samo u prevozu pusim... pazi samo! Ni kod kuce, ni napolju, ni s drustvom, ni u kaficu, klubu, samo u prevozu... gradskom, medjugradskom, zeleznickom, brodskom, avionskom... ne mogu da zapalim pljugu dok se ne krecem. I na biciklu pusim, da!

strasno....... ja ne bih mogla da izdrzim da budem u prevozu kada neko pusi ...... i ovako ne podnosim voznju (bila to voznja od minut,2,3, 3 sata isto) a sigurno ima i sem mene jos na milione njih

ko oće da čita, ima park pa nek tamo čita :D a kad su babe u pitanju, kad vidim neku staru bakicu jadnu, onda ustanem, al kad mi dođe neka debela i traži mi onako seljački da ustanem, ja lepo kažem "da si manje masti jela, u autobus bi sela.."

Ja mislim da treba ustajati i pushacima... posto ja ne mogu da zapalim stojeci, nego moram da sednem, prekrstim noge i iskuliram. Tako da apelujem da se ustane pusacu u autobusu, da covek moze na miru da sedne i zapali.
U prvu si i slazem se sa Tobom...treba ustati, narocito nekim ovakvim ljubiteljima...
sucker.jpg

Swakome kome treba osim nadrkanim babuskarama sa pola kile sminke na sebi..
take `gospodje` mi idu na ku#ac i ne da im ne ustanem kad ih widim nego i kad me pitaju ja ih kuliram..

e sa tim se potpuno slazem, ako je mogla da stoji sat vremena pred ogledalom moze i u basu....:)
a sto se tice ostalog, nije mi tesko da ustanem, mada retko mi se i desi da sednem, posto ne volim da se guram za mesto....i najvise mrzim na zelenom vencu kad posle 7 casova trebam da idem kuci, onako smorena, a svi se guraju k'o da nisu videli stolicu u zivotu....

Nije mi problem da ustanem starijim osobama, trudnicama ili maloj deci. Al me najvise nerviraju džangrizave babe i dede, kako udju u autobus gledaju ko ce da im ustane i to pikiraju na mladje devojke, pa te gleda..a ako ih iskuliras e onda krene vika, dreka, pa te prosto blam. Skoro me je iznervirao jedan deda, ja ga stvarno nisam videla a on osuo paljbu po meni i drugarici, ustao mu je neko iza, valjda da bi se smirio. E takvima nikad ne bih ustala za inat. Kad me lepo zamole u radu, al on da me izvredja i ja jos da mu ustanem.. penzioneri su najgori. U svako doba ih ima.

Zaboravio sam da napomenem da ustajem u prevozu kad primetim da nekome stvarno nije dobro.
Zacudjujuce je koliko su ljudi surovi i kako nikom zivom ne veruju, a ponekad bude vise nego ocigledno da je nekome lose

Generalno, ne ustaje mi se bas svakom, ali mi se zato cesto dize u prevozu :)

Uvek ustanem trudnici, zeni s detetom, osobi koja se vraca s pijace i pretrpana je kesama, osobi koja se umorna vraca s posla, nemocnoj staroj osobi.
Ostalim penzosima samo u ekstremnim slucajevima. Ne postoji dobar razlog da se oni nadju u busu. Pre svega, lekari im savetuju setnje, zbog zdravlja. Drugo, gde oni idu? Na posao? Ljubavni sastanak? Gde zure? Kakve obaveze jedan penzos moze da ima?
Moja prababa je teski reumaticar, a svaki dan je nekuda skitala. NIKADA se nije vozila busem, svuda je isla peske i nista joj nije falilo. Busem je pocela da se vozi tek pre godinu dana, i to kada je bas, bas onemocala.

Back