jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
Ko jos ustaje nekom ko cita?!Hahaha sve trcim da im ustanem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..StwarnO i ti "stariji" umeju da budu bezobrazni...pa i ne zasluzuju mesto....i mi nosimo ranac na ledjima tezi od nas samih...a penzioneri po ceo dan setaju gradom i kao njima da ustupim...ako mi je nekog zao stwarn0 ustanem,sto da ne,al...kad se neko pretvara,NE ,nikakO....
..StwarnO i ti "stariji" umeju da budu bezobrazni...pa i ne zasluzuju mesto....i mi nosimo ranac na ledjima tezi od nas samih...a penzioneri po ceo dan setaju gradom i kao njima da ustupim...ako mi je nekog zao stwarn0 ustanem,sto da ne,al...kad se neko pretvara,NE ,nikakO....
Ustupanje mesta u GSP-u je stvar vaspitanja.
Trudnice i majke sa decom su na mestu broj 1 prioriteta.
Za njima idu invalidi i onemocali.
Inicijativa je sledeca:
USTUPANJE MESTA CITACIMA.
Ja bre redovno ustupam mesto u busu...
Ako se nadje neka dobra riba,trudnica,zema sa malim detetom,babama i dedama.......8)![]()
ja cu od sad kad god nema mesta da izvadim knjigu i citam, odma ce da mi ustane nekoмирка:Смешно је! Зашто би устајали онима који читају? И ја често читам у превозу, али књигу извадим тек кад седнем.
Ja bi mozda sela nekom extra tipu ali ustala nema sanse!!!!!!!!!!![]()
hahaha a procenis a? :-D :-PUstanem trudnicama i onim starijim ljudima za koje procenim da su stvarno bolesni ili nemocni.
E i ovoga se gnusam... Ja ne moram da nosim mnogo knjiga ali ima onih koji moraju da nose razne crteze i gomilu pribora i slicnog ako idu u umetnicke skole... Plus oprema za fizicko...Ма, да, баш носите много тешке књиге!
Naravno da je teži kad si ti lagana...........govori u svoje ime,ja jedva da nosim knjige.....
![]()
Ма, да, баш носите много тешке књиге!
Ja bre redovno ustupam mesto u busu...
Ako se nadje neka dobra riba,trudnica,zema sa malim detetom,babama i dedama.......8)![]()