Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
I ovo dete je ljudsko biće ... mali čovek, koji nije stigao da odraste. Nikada niko neće saznati šta je bio njegov životni cilj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hajde ti objasni šta je uzrok njihove nesreće.
Ima. Evo i ti isto tvrdiš:
Ne zatvarati oci pred teškoćama
i porazom.
Jer:
vera je -
ako sad padnem, nisam pala zauvek
ako sam povređena
izlećiću se.
Nada i vera su:
život je lep,
ljubav je moć,
budućnost obećava.

Jer mi to reče: budalo jedna?Ristobe jedan! Mesecima čitam ova tvoja opsesivna pisanija i sada sam konačno razumeo! Za tebe - Bog je mafijaš.
Mislim, ima on svoje poslove i interese i svi se trude da mu ugode kako ne bi završili na dnu jezera u bloku betona. E, al njegovi interesi nisu javni i mi možemo samo da nagađamo šta hoće od nas. Nekada nam uspe, nekada ne. Ukoliko omanemo, Bog pošalje svog plaćenog ubicu da eliminiše koga treba. Naravno, ubica će biti ubijen od nekog drugog jer je prekršio pravilo (a i da ne bi pijan laprdao okolo i odao poslodavca). Sa svoje strane i ovaj naknadni osvetnik pada žrtvom nepogrešive božje pravde. Ovaj lanac nastavlja se sve dok neko ne završi u invalidskim kolicima i na taj način ispuni svoju slobodnu volju.
Nego, nešto se mislim - da nisi ti malo zbunjen.![]()

Tо је све што имаш да кажеш?
Ristobe jedan! Mesecima čitam ova tvoja opsesivna pisanija i sada sam konačno razumeo! Za tebe - Bog je mafijaš.
Mislim, ima on svoje poslove i interese i svi se trude da mu ugode kako ne bi završili na dnu jezera u bloku betona. E, al njegovi interesi nisu javni i mi možemo samo da nagađamo šta hoće od nas. Nekada nam uspe, nekada ne. Ukoliko omanemo, Bog pošalje svog plaćenog ubicu da eliminiše koga treba. Naravno, ubica će biti ubijen od nekog drugog jer je prekršio pravilo (a i da ne bi pijan laprdao okolo i odao poslodavca). Sa svoje strane i ovaj naknadni osvetnik pada žrtvom nepogrešive božje pravde. Ovaj lanac nastavlja se sve dok neko ne završi u invalidskim kolicima i na taj način ispuni svoju slobodnu volju.![]()

Čestitam! Evo ti jednoTо је све што имаш да кажеш?
Ено ти фоткица које је Борац поставила. Хајде нам објасни шта је оно јадно дете мислило да би заслужило такву смрт?
.
?A ja govorim da ni oni ne treba ničega da se plaše!Постоје одређени неопходни услови који омогућују човеку да не затвара очи пред поразом ... итд. Ми говоримо о онима који немају ни те неопходне услове.
Толики стаж на форуму и и даље на питање одговараш питањем...Čestitam! Evo ti jedno.
Jedino sa tim rogićima si prava. Nadam se da ćeš uskoro povratiti i prethodno pakosnu cud.
Umišljena pakost zvuči kao zloba. Jesi li ti?
.. а ти ми реци шта јесте.. Само прво одговори на претходно питање...
Za sada.Ne pričam onda s tobom više.Толики стаж на форуму и и даље на питање одговараш питањем...
То није.. а ти ми реци шта јесте.. Само прво одговори на претходно питање...
![]()
tkacio:![]()
I ovo dete je ljudsko biće ... mali čovek, koji nije stigao da odraste. Nikada niko neće saznati šta je bio njegov životni cilj.

Ne pričam onda s tobom više.tkacio:

.Jer mi to reče: budalo jedna?
Za tebe je Bog mafijaš. Ti tako gledaš na Njega.
Ništa ne treba nagađati. Treba samo slediti njegove sugestije.
Slobodna volja je da čovek sam odluči kako će postupiti, ali je najbolja praporuka da se čovekova slobodna volja poklopi sa Božjom voljom.
Izgleda da si ti začuđen.

I šta ako je taj virtuelni svet, kao i naša podsvest, mašta i sećanja još jedan vid matriksa… skup zajedničkih sadržaja naših realiteta – koncenzus oko tačaka koji svi mi doživljavamo kao objektivnu stvarnost?
Mi smo i ideje same po sebi. Možda smo mi pravi Tvorci, koji su zaboravili da to jesu, odnosno ljušture sastavljene od emocija, kojim loše upravlja naš kolektivni razum, smešten negde van prostora i vremena. Taj kolektivni razum, koji je razgranat u milijarde individualnosti, više nije u stanju da kontroliše svoju hiper produkciju, ili je zaboravio kako jer, poput svakog razuma, podleže zaboravnosti. Onda bih mogao upotrebiti i termin «kolektivno nesvesno», koji bi, u slučaju moje sulude pretpostavke, bio više kolektivna iluzija o nečemu što nazivamo «nesvesnim». Jer, to onda ne bi bilo ni svesno, ni nesvesno već, prosto, kolektivni deja vu nečeg što nam je prethodilo. Ako smo mi mimezis sopstvenih arhe-mozgova, to bi to značilo da, kroz forum i virtuelni svet, živimo u jednom beskrajnom snu.