mržnja će postojati sve dok je čovek kvaran.
naciija je samo jedno izdanje te kvarnosti.
a vera nije. dok crkve jesu.
bez vere ljudski život nema smisla.
Dobro rečeno,dok je čovjek kvaran,a dok je čovjeka,bit će kvarnosti,dakle ,,nikad neće prestati!
Nacija je bezvezna stvar jer pred Bogom smo svi isti!
Crkve ,,e one su ,neke dobre neke loše!Mislim pritom na sve!Ima Katoličkih crkava dobrih,ima loših!Ima pravoslavnih dobrih a ima loših,ima protestantskih dobrih ali i loših!
Niti je generalno Katolička loša,niti Pravoslavna niti Protestantska!
Bez vjere se isto može dobro živjeti,ima sretnih ljudi koji nisu vjernici ali što ako nije sve gotovo,,,kad umremo?
Da ne vjerujem u život poslije smrti,vjerovatno nebih ni vjernik bio!
- - - - - - - - - -
Znaci svi ateisti vode zivot bez smisla, a to ni ne znaju?
Pa nije bez smisla,ako je nekom smisao svega biti sretan tu,sada,ima ih sretnih i zadovoljnih!Ja bih volio biti sretan sada a i poslije smrti,naime vjerujem u vječni život!
Još nešto,ateisti znaju biti dobri ljudi,bolji od mnogih vjernika,meni to govori da ti vjernici i nisu pravi vjernici!Pravi vjernik bi morao biti i pravi čovjek(hoću reći dobar čovjek).
- - - - - - - - - -
otprilike. život koji nema perspektivu u večnosti je muleći.
život ateiste je nalik poslednjoj cigari robijaša osudjenog na smrt.
dok vernik živi za istinske vrednosti i ciljeve,za svoju dušu, koji traju i posle njegovog silaska sa ovozemaljske pozornice.
nije ovo religija pa da dalje tupimo. samo da znaš. paljbu treba osutii na crkve a ne na veru.
crkve su zloupotrebile veru i narod. kako je naš narod volio reći:"đava se krije iza križa".
ako nemaš petlju primeniti za papu a ti uzmi za primer zloupotrebu vere kod ISIL-a.
pa uoči. Isil nije muhamedanstvo. tako ni papa nije vera u Boga.
Bilo je Papa u povjesti koji su bili,MORALNE NAKAZE!Sa njima Bog nije imao nikakve veze!
Ovo narod dobro reče"krije se iza križa" ta i u Novom Zavjetu tako piše:"Sam Đavo se pretvara u Anđela nebi li prevario"!
PS odosmo mi u RELIGIJU a niš zato,vezano je uz temu!
- - - - - - - - - -
Кад избегаваш да критикујеш православну цркву, слаб ти је кредибилитет.
Treba kritizirati ono što ne valja U NEKOJ crkvi,narodu,politici,čovjeku kao pojedincu,,,nije to zlo!Nijedna crkva nije savršena!