Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Porodica je u ovom slučaju zaista kolateralna šteta. Ako se za trenutak stavite u njihovu poziciju, realno je reći da im nije bilo lako sve ove godine.

Bez obzira na sve što se desilo i što će biti u postupku pred Haškim tribunalom, za porodicu je on samo muž, otac, brat.

Da sam na mestu Lajčaka, pustila bih da ga posete. Njihov eventualni doprinos u njegovom skrivanju je čin solidarnosti koja postoji u svim porodicama i ne može da odloži niti promeni ono što sledi. Radovan je davno izabrao svoj put, a porodici ostaje samo da i dalje pati.

Malo dobre volje nije na odmet, Miroslave.

A što se tiče Radovana, i pitanja da li je zaslužio da ga porodica podržava, e, to je već njihova stvar.

Laki , vidim da si se malo unervozio........:eek:
Koje to nacionalne vrednosti "jadni i bedni " ljudi iz LDPa , vuku kroz blato???.......ajde probaj da das neki smislen odgovor , a da ne ispadnes ponovo glup u drustvu , kao kada mrsis mooda o istoriji...........????

Nisam se ja unervezio.....nego da izadjemo iz tvojih fantazmagorija istorije, o srpskom narodu kao najgorem (verovatno si doktorirao na toj tezi), da prestanem ja da glumim istoricara, i da predjemo na teren politike (za sta sluzi ovaj forum), i da LDP govna (a tu pridodaj razne NVO, Kandicke, Pavicevicke, Vuco) nazovemo pravim imenom, i kojima se u svakoj prilici daje ogromni medijski prostor...i pametuju i o srpskoj istoriji, i crkvi, i o Radovanu Karadzicu i o Hagu i ko zna sta ne vec:D

levicari , liberali i narkomani u istom kosu???........:hahaha::hahaha::hahaha:
dovoljno.........za dalje ........no comment:hahaha:
Ja sam nabrajao nisam stavljao u isti kos:confused:, a trebao sam reci kvazilevicari, kvaziliberali...Obicni ekstremisti, koji radjaju ekstremiste i sa druge strane....i stvaraju nestabilno drustvo...

Nego vrati se temi o bioenergeticaru Draganu Dabicu....gde je isao da pisa,kenya, koga je opalio, sta su napisali na nekom forumu, da ne remetimo visokoumnu raspravu....

Porodica je u ovom slučaju zaista kolateralna šteta. Ako se za trenutak stavite u njihovu poziciju, realno je reći da im nije bilo lako sve ove godine.

Bez obzira na sve što se desilo i što će biti u postupku pred Haškim tribunalom, za porodicu je on samo muž, otac, brat.

Da sam na mestu Lajčaka, pustila bih da ga posete. Njihov eventualni doprinos u njegovom skrivanju je čin solidarnosti koja postoji u svim porodicama i ne može da odloži niti promeni ono što sledi. Radovan je davno izabrao svoj put, a porodici ostaje samo da i dalje pati.

A što se tiče Radovana, i pitanja da li je zaslužio da ga porodica podržava, e, to je već njihova stvar.

Kao što već rekoh, ta je austrougarska stoka njih stavila van zakona. Za njih ne važi nijedna konvencija o ljudskim pravima.

Potpuno si u pravu! :ok: :ok:

Nemam takva saznanja da bih mogla izraziti mišljenje u njihovom slučaju.

Jedno je sigurno - žalosno je gledati i teško ostati po strani kada neko koga voliš ide putem bez povratka. Ne znam šta da ti kažem. S druge strane, sve ima granice...
Он је стао на чело српског народа у тренутцима када нам је било најтеже, није поштено да га сада пљујемо и шаљемо у смрт!:thumbdown:

Jadno i bijedno.Idite, bjezite, sikter u tu Jevropu koja vas nece istocni Srbi valjda ce vam nedugo poslije doci u glavu da Germani i Anglo-saksoni nikad nisu voljeli Slovena.Da,uvijek smo bili superiorni u odnosu na njih, pogledajte sta cine braci Slovenima koje su primili u tu Jevropu to su sad njihove sluge i njihovi robovi.Kad vas prime na granicu ce vam postaviti ispis "RAD SPASAVA"!

Jadno i bijedno.Idite, bjezite, sikter u tu Jevropu koja vas nece istocni Srbi valjda ce vam nedugo poslije doci u glavu da Germani i Anglo-saksoni nikad nisu voljeli Slovena.Da,uvijek smo bili superiorni u odnosu na njih, pogledajte sta cine braci Slovenima koje su primili u tu Jevropu to su sad njihove sluge i njihovi robovi.Kad vas prime na granicu ce vam postaviti ispis "RAD SPASAVA"!

Rad svakako spasava, ali nije dovoljan....Samo marljiv, uporan i vredan covek moze biti i bogougodan covek....

Ako mislis na nacisticke koncetracione i logore smrti pisalo je nesto malo drukcije

Он је стао на чело српског народа у тренутцима када нам је било најтеже, није поштено да га сада пљујемо и шаљемо у смрт!:thumbdown:

Čini ti se da je on bio na čelu. On je iskorišćen za jedan istorijski trenutak, kao i mnogi drugi, da li se ovajdio-ne znam, a zatim odbačen kao neupotrebljiv. Klasika u politici. Valjda je znao u kakvo se kolo uhvatio.

Istocni Srbi?:eek:
Braca Slovenci?:eek:

P.S. Kad si u EU, nema granica....

Čini ti se da je on bio na čelu. On je iskorišćen za jedan istorijski trenutak, kao i mnogi drugi, da li se ovajdio-ne znam, a zatim odbačen kao neupotrebljiv. Klasika u politici. Valjda je znao u kakvo se kolo uhvatio.
Ја сам за то да му суде, али у Србији или БиХ (било гдје, гдје би имао поштено суђење за наводне злочине) !:ok: Зато што сви знамо о каквом се суду ради у Хагу!:thumbdown:

Ја сам за то да му суде, али у Србији или БиХ (било гдје, гдје би имао поштено суђење за наводне злочине) !:ok: Зато што сви знамо о каквом се суду ради у Хагу!:thumbdown:

Ma vazi...Kao da mi imamo fore da cekamo dok se svi odobrovolje da se predaju, pa se kao Hag ukine, pa se kao oni predaju izdajniku Tadicu da im sudi, pa kao onda mrmot zavije cokoladu.....
Pihhhhh

P.S. Kad si u EU, nema granica....[/QUOTE]

A da za granice,pa sta vam je toliko stalo da budete bez granice?
Kad znas dokle je tvoja ograda od dvorista onda znas i gdje mozes parkirati i rostiljati i janjca okrenuti a kad neznas sve moras pitati komsiju!Mozda ipak ti vise volis da radis kod Njemca za 5 EURA sat vremena posao koji Njemac nece da radi ni za 50 EURA!

Promjeni dioptriju braca SLOVENI a ne izdajnici SLOVENCI!
Nema razloga da menjam dioptriju, nego si ti malo pobrkao bracu. Jer
Sloveni se prema regionalnim i jezičkim sličnostima dele na tri velike grupe:

* Južni ili Balkanski Sloveni (u koju spadaju danas izumrli maloazijski Sloveni) (vidi:Južnoslovenski jezici)
o Srbi (vidi:Srpski jezik)
o Hrvati (vidi:Hrvatski jezik)
o Slovenci (vidi:Slovenački jezik)
o Bugari (vidi:Bugarski jezik)
o •Makedonci (vidi:Makedonski jezik)
o •Crnogorci (vidi:Crnogorski jezik)
o •Bošnjaci ili Muslimani (vidi:Bošnjački jezik)

•(ima naučnika koji im osporavaju status naroda)

* Istočni Sloveni (vidi:Istočnoslovenski jezici)
o Rusi (vidi:Ruski jezik)
o Ukrajinci (vidi:Ukrajinski jezik)
o Belorusi (vidi:Beloruski jezik)
* Zapadni Sloveni (sa danas praktično izumrlim Polapskim Slovenima) (vidi:Zapadnoslovenski jezici)
o Slovaci (vidi:Slovački jezik)
o Česi (vidi:Češki jezik)
o Poljaci (vidi:Poljski jezik)
o •Lužički Srbi (vidi:Lužičkosrpski jezik)
Jesu nam svi Sloveni braca ili samo neki?
:mrgreen::mrgreen:

Ја сам за то да му суде, али у Србији!:ok: Зато што сви знамо о каквом се суду ради у Хагу!:thumbdown:

Nisam pravnik, ali ne znam kako je uopšte došlo do toga, da se on povezuje sa Srbijom...

Ima tu neka caka nadležnosti domaćih sudova. Verovatno bi BIH tražila izručenje, otkud znam, a vajlda bi Republika Srpska trebala da mu sudi...:think: Ćuti, yebo te, sigurniji je u Hagu...:neutral:

Ovih dana je ludnica oko njega, tako da nisam više sigurna ni u šta.

PS Je l' on rodjen u Crnoj Gori (Šavnik) ili sam to pobrkala...:?: Ne znam čije državljanstvo ima (mislim stvarno, bez falsifikovanja dokumenata):?:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back