Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda bi bilo najbolje da izadjes iz tog tripa da si istoricar, kada ocigledno, i dokumentovano pojma nemas........???......;)

To što ne poznajem dobro srednjovekovnu istoriju, i tačno kad je koji narod pao pod Fridriha Barbarosu ili Habzburge, ne znači ništa....

Nisam u tripu istoričara.....ali me nerviraju jadni i bedni ljudi iz LDP, koji misle da je da bi se ušlo u Evropu treba zgaziti i provući kroz blato svaku nacionalnu i tradicionalnu vrednost.....

Nerviraju me i levičari i liberali i narkomani i oni koji pljuju po crkvi i hrišćanskim vrednostima na kojima počiva Evropa i oni koji su za legalizaciju prostitucije i lakih droga i homoseksualnih brakova...

Eto, ti me nerviraju...a nemam ništa protiv republikanskih konzervativaca ni u Francuskoj ni u Češkoj ni u Slovačkoj ni u Poljskoj, ni protiv kralja Španije, ni protiv kraljice Velike Britanije...;)

Koliko samo blagodeti i olaksica smo dobili zato sto smo uhapsili Karadjica ,napokon je preizborni sporazum sa eu stupio na snagu .Sada je sve lakse .
Ups a to sam misle zutaci ustvari Radovana niko nije ni trazio od Srbije za sporazum o pridruzivanju jos uvek je suspendovan dok se ne uhapsi Maldic .Cvrc izvisili ste .

Koliko samo blagodeti i olaksica smo dobili zato sto smo uhapsili Karadjica ,napokon je preizborni sporazum sa eu stupio na snagu .Sada je sve lakse .
Ups a to sam misle zutaci ustvari Radovana niko nije ni trazio od Srbije za sporazum o pridruzivanju jos uvek je suspendovan dok se ne uhapsi Maldic .Cvrc izvisili ste .

ma necemo mi dobiti nista ni izrucivanjem Mladica,karadzica itditd,zato sto imamo glupog predsednika koji ne ume(mozda i nece)nista da naplati.Ako je vec majmun uhapsio Karadzica treba skuuuuuupppppppppppoooooooooo da mu proda kozu.(zauzvrat da mu obezbedi prodicu)

Vidim pratis vesti i znas kada je sastanak u EU u vezi nas i primene sporazuma....:whistling:
:dash:

Један бели маг, преварант, фалсификатор (злочинац - ако се докаже) мање у овој напаћеној земљи, мало ли је?

Toliko o tvom pokušaju "objektivnosti"...

Još jedan iskompleksirani kroasan...

:bye:

Nema to veze sa kompleksima,napišem svoje mišljenje kada vidim da kolektivno ludilo pojedinaca, tamo na Istoku još nije prestalo.

Sad če Rašo dobiti doživotnu,ako se prije toga ne objesi za kvaku.I naravno stara dobra :"Ceo Svet je protiv nas."

A iskreno J...š i Generala junaka,koji se mora skrivati po podrumima vlastite države.

Najbolje pobiti cijelu Vladu i nastaviti tamo gdje se stalo.Malo je bilo roknuti Kizu.

Žalosno je to stari moj,a ne iskompleksirani Kroasani.

Nema to veze sa kompleksima,napišem svoje mišljenje kada vidim da kolektivno ludilo pojedinaca, tamo na Istoku još nije prestalo.

Sad če Rašo dobiti doživotnu,ako se prije toga ne objesi za kvaku.I naravno stara dobra :"Ceo Svet je protiv nas."

A iskreno J...š i Generala junaka,koji se mora skrivati po podrumima vlastite države.

Najbolje pobiti cijelu Vladu i nastaviti tamo gdje se stalo.Malo je bilo roknuti Kizu.

Žalosno je to stari moj,a ne iskompleksirani Kroasani.

Mi o "Raši pišemo već danima" tako da nam tvoje subjektivno mišljenje ništa ne znači.
Ako si baš hteo da učestvuješ u razgovoru i da ostaviš utisak objektivnog posmatrača sa strane, mogao si nam napisati o "heroju Gotovini" koji se skrivao malo po Hrvatskoj, a malo po Španiji, uživao u skupocenim odelima u najelitnijim restoranima i sl.

Mogao si nam pisati i o protestima "domoljuba" po Zadru, o plakatima koje su okačili o zadarsku tvrđavu, o parolama "Svi smo mi Gotovina" i sl.

Mogao si štošta drugo da dodaš i zaista da ostaviš utisak demokratskog posmatrača iz susJedne države, ali ovako si (bar za mene) ostavio samo utisak nekog ko stvari posmatra iz istog ugla kao ovi tvoji (uglavnom proustaški) zemljaci ZDS, glagoljica, croatian_force, slavonija, klikk i drugi...

Dakle, na zapadu ništa novo... (B.Đorđević)

To što ne poznajem dobro srednjovekovnu istoriju, i tačno kad je koji narod pao pod Fridriha Barbarosu ili Habzburge, ne znači ništa....

Nisam u tripu istoričara.....ali me nerviraju jadni i bedni ljudi iz LDP, koji misle da je da bi se ušlo u Evropu treba zgaziti i provući kroz blato svaku nacionalnu i tradicionalnu vrednost.....

Nerviraju me i levičari i liberali i narkomani i oni koji pljuju po crkvi i hrišćanskim vrednostima na kojima počiva Evropa i oni koji su za legalizaciju prostitucije i lakih droga i homoseksualnih brakova...

Eto, ti me nerviraju...a nemam ništa protiv republikanskih konzervativaca ni u Francuskoj ni u Češkoj ni u Slovačkoj ni u Poljskoj, ni protiv kralja Španije, ni protiv kraljice Velike Britanije...;)

naravno da ne znaci nista.........samo mi nije jasno sto se onda kurchis sa amaterskim poznavanjem istorije, i potenciras stvari o kojima ne znas ama bas nista???

ali me nerviraju jadni i bedni ljudi iz LDP, koji misle da je da bi se ušlo u Evropu treba zgaziti i provući kroz blato svaku nacionalnu i tradicionalnu vrednost.....

Laki , vidim da si se malo unervozio........:eek:
Koje to nacionalne vrednosti "jadni i bedni " ljudi iz LDPa , vuku kroz blato???.......ajde probaj da das neki smislen odgovor , a da ne ispadnes ponovo glup u drustvu , kao kada mrsis mooda o istoriji...........????

levicari , liberali i narkomani u istom kosu???........:hahaha::hahaha::hahaha:
dovoljno.........za dalje ........no comment:hahaha:

E, sad vidim za koga je ovo pisano::whistling::whistling::whistling:

Namcor (ne volem)

Ne volem..Nikog, lutko..
Takva mi je narav..
Kao odzakstar i garav..
Puno dima je kroz mene proslo..

Ne volem..
Ujne, strine, sogore, komsiluk..
Nataknem ih na civiluk..
Od njih nista dobro nije doslo..

Ne volem..
Semenkare..Cigane trubace..
Burek..Ulicne pisace..
Nek mi moju lepu varos vrate..

Ne volem..
Dzipadzije..Dizel Butikase..
Restoteke..Tamburase..
Svaku pesmu bar za strofu skrate..
Mater im..

Al tebe volem, to je fakat..
Ti si mi ljubav jedina..
Prodacu onu nasu kucerdu "na lakat"..
Pa nek je stoput dedina..
Da kupim cetir konja besna..
Da ih u oblak upregnem..
Pa s tobom di nas niko ne zna uteknem..

Ne volem..
Kad mi gace udu..
Di vec udu..Te sto brinu brigu tudu..
Kosticu u strudli od visanja..

Ne volem..
Zatucane..Gratis..Kravatase..
Hipohondre sto se plase
Da dobiju rak od razmisljanja..

Ne volem..
Krvolocne pse i gospodare..
Nadubrene trotoare..
Maskirne kad navale na pendzer..

Ne volem..
Lopuze sto voze tuda kola..
Znaju azbuku do pola..
Micu usnama dok sricu pejdzer..
(nji` se malko gadim, pravo da ti kazem...)

Da kupim camac na dva vesla..
I onaj sesir rogozan..
Pa tebe di nas niko ne zna
odvozam..

E, ne volem
sizove i nervne bolesnike..
Pre ih pustali za vikend..
Sad ih puste pravo pred kamere..

E, ne volem..
Sve te lezibejke, da prostite...
Prorocice...Travestite...
Nek mi gospon-dame ne zamere...

Ne volem..
Teget girtlu na teget mantilu..
Sestu licku..Sedmu silu..
Opa-cupa preko Okucana..

Ne volem..
Izbore..Televizor..Plakate..
Dosta, ako boga znate..
Ludnica je kanda otkljucana sirom ostala..
(provert'e, molim vas?)

Da kupim adicu od peska..
Na njoj sumarak nakrivljen..
Da tebe di nas niko ne zna
sakrijem..

Ne volem..
Uzdrzane..Trezvene..Pa dzoging..
Takve najpre trefi sloging..
Al ni krkanje mi nije blisko..

Ne volem..
Sto odasvud samo cujes daj mi!
Il se prosi il se zajmi..
**** te, ja nikad nisam isko?

Ne volem..
Strebercine... Vecne odlikase..
Crne rolke isektase..
Ne padam na Tibet..Ili Burmu..

Ne volem..
Skrtariju..Intelektuatce..Koji vazno vrte
palce..
Kupis ih za spricer i kavurmu..
(koju ja licno ne volem...)

Al tebe volem to je fakat..
Napuklo srce na dve pole..
Ljubav je teret pregolem..
Bas ni to sto tol'ko volem..
Ne volem...

Shvatam da nema druge nego da ga pitam: "A kako je stvarno otkriven Karadžić?" On se smješka, gleda me, a ja dodajem da i ne mora da mi kaže ako neće, podsjećajući ga da ga nikada nisam prodao kao moj čest izvor informacija koje su se kasnije pokazale tačnim. Pristaje, uz napomenu da i dalje važe pravila "naše suradnje". Potvrđujem. Objašnjava mi da je prije nešto više od mjesec dana uhvaćen i snimljen telefonski poziv pijanog Luke Karadžića, Radovanovog brata, upućen Draganu Davidu Dabiću. To je bio trag koji je otkrio pravi identitet čudnog praktičara alternativne medicine.

Duže od mjesec dana trajale su provjere, sve dok nije sa sigurnošću utvrđeno da se radi o Radovanu.
http://seebiz.eu/hr/politika/bh-dani-karadzica-je-odao-poziv-pijanog-brata-luke,21256.html
:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Bravo Luka!
:super::super::klap::klap:

Aj se napij opet pa zovi Mladica i Hadzica.
:super:

Жестоки, али неписмени уместо срби пише се Срби.
Толико о жестини, лакше је бусати се у груди и викати ''ја сам Србин'' него прочитати неку књигу и научити правопис матерњег језика.

za vikati "ja sam srbin" treba imati srce, a za procitati neku knjigu i nauciti nesto treba imati mozga

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=42544&sectionId=37

NASILJE NAD PORODICOM KARADŽIĆ

Visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak zabranio ženi i deci Radovana Karadžića da dođu u Beograd i obiđu ga u pritvoru! l „Karadžići će imati puno prilika da vide oca, što se ne može reći i za žrtve iz Srebrenice" kaže Lajčak

Haškog optuženika Radovana Karadžića pre odlaska u Hag neće u Beogradu posetiti porodica, jer im visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak ne dozvoljava izlazak iz Republike Srpske!!! Članovi porodice Karadžić zatražili su, odmah po njegovom hapšenju, da im se ukine zabrana izlaska iz BiH i da im se vrate putne isprave koje im je Lajčak oduzeo još 10. januara ove godine, a zbog sumnje da su deo mreže koja je pomagala Radovanovo skrivanje.

Lajčak je juče izjavio će odluku o oduzimanju ličnih dokumenata članovima porodice Radovana Karadžića promeniti kada bude siguran da to neće pomoći mreži podrške haških begunaca. On je još dodao da će Karadžićeva deca - Sonja i Saša, „imati još puno godina priliku da vide svog oca, što se ne može reći i za žrtve iz Srebrenice i mnogih drugih mesta".
Fila: Bruka, skandal!
- Treba da gledamo tu sliku onako kakva ona jeste, a ne da se kao glavni humanitarni problem ove zemlje i ovog regiona ističe to kada će oni dobiti putne isprave - rekao je Lajčak za sarajevsku TV OBN.
U istoj emisiji je premijer RS Milorad Dodik zamolio Lajčaka da ukine zabranu članovima porodice Radovana Karadžića, kako bi ga posetili u Beogradu.
- Mislim da je sasvim prirodno da sada, kada je Karadžić uhapšen, prestaju razlozi za oduzimanje dokumenata i mislim da je važno da oni odu u Beograd i vide svoga oca i muža i da to sada ima veze s njihovim ljudskim pravima - rekao je premijer Dodik, koji se telefonom uključio u program OBN-a.
Sonja Liht: Neljudska odluka

Predsednica Fonda za političku izuzetnost Sonja Liht tvrdi da je visoki predstavnik EU za BIH doneo potpuno pogrešnu odluku.
- Ne znam razloge njegove odluke, ali mislim da je trebalo dozvoliti supruzi Ljiljani i ćerki Sonji da dođu i vide svog oca. To je potpuno ljudski. Ne bi trebalo da niko kažnjava porodice haških optuženika, niti da im se sveti na ovaj način. Ovo je velika greška - smatra Liht.

Karadžićeva porodica juče nije htela da komentariše odluku Lajčaka.
- Mi ne želimo da komentarišemo izjavu visokog predstavnika u BiH, kao ni sredstvo ni način na koji je on to saopštio - rekla je Radovanova ćerka Sonja Karadžić-Jovićević.
Advokat Toma Fila kaže da je ovakav postupak nekoga ko predstavlja Evropu i ko se zaklinje u demokratiju više nego skandalozan!
- Sramota, bruka, skandal! Ovo je nečuveno! Kažnjavati suprugu i decu da ne mogu da vide muža i oca je van svakog ljudskog dostojanstva i morala! I da vam kažem, to je lična odluka ne toliko Lajčaka, koliko glavnog haškog tužioca Serža Bramerca! U svojoj dugogodišnjoj praksi, a prošao sam mnogo toga, za ovako nešto nisam čuo. To samo govori o tome šta je zapravo Haški tribunal! - ogorčen je Fila.
Bivši ministar pravde Zoran Stojković tvrdi da Karadžićeva porodica posle ovakve odluke može da tuži Lajčaka Međunarodnom sudu pravde u Strazburu.
- Ovo je samo dalji nastavak primene gole sile. Njegova porodica s pravom može da potraži pomoć, ali i da ih tuži sudu u Strazburu, jer prema svim međunarodnim propisima njihova ljudska prava su ovim pogažena - priča Stojković.
Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović ubeđen je da je ovo još jedna osveta koja je sa Zapada uperena protiv srpskog naroda.
- Ovo nesumnjivo pokazuje koliko SAD i EU „lično" žele da nanesu najveći mogući bol najpre porodici Karadžić, ali i celom srpskom narodu! Radi se o bezdušnom zločinačkom poretku koji sve one koji im se suprotstave ne samo da žele fizički da slome, već i da ih psihički potuku do kraja - komentariše Todorović.
Lider Nove Srbije Velimir Ilić ovakav potez Lajčaka ocenjuje kao „najprimitivniji i najprljaviji".
- Sramota je da Evropa u svojim redovima ima jednog takvog čoveka, prljavog, ljigavog i bez trunke morala i ljudskosti - komentariše Ilić.
Biserko opravdava
S druge strane, predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava Sonja Biserko smatra da je odluka Lajčaka opravdana!?!
- Mislim da je odluka potpuno u redu! I veoma mi smeta prašina koju su digli mediji u Srbiji da porodici ratnog zločinca treba dozvoliti da dođe u Srbiju i da ga poseti. Za njih ima vremena da ga vide u Hagu, za razliku od porodica ubijenih muslimana u Srebrenici koji više nikada neće videti svoje sinove ili očeve - komentariše Biserko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back