Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam pravnik, ali ne znam kako je uopšte došlo do toga, da se on povezuje sa Srbijom...

Ima tu neka caka nadležnosti domaćih sudova. Verovatno bi BIH tražila izručenje, otkud znam, a vajlda bi Republika Srpska trebala da mu sudi...:think: Ćuti, yebo te, sigurniji je u Hagu...:neutral:

Ovih dana je ludnica oko njega, tako da nisam više sigurna ni u šta.

PS Je l' on rodjen u Crnoj Gori (Šavnik) ili sam to pobrkala...:?: Ne znam čije državljanstvo ima (mislim stvarno, bez falsifikovanja dokumenata):?:

to reci branku :ok:

A da za granice,pa sta vam je toliko stalo da budete bez granice?
Kad znas dokle je tvoja ograda od dvorista onda znas i gdje mozes parkirati i rostiljati i janjca okrenuti a kad neznas sve moras pitati komsiju!Mozda ipak ti vise volis da radis kod Njemca za 5 EURA sat vremena posao koji Njemac nece da radi ni za 50 EURA!
:dash::dash::dash:
Da si malo mrdnuo iz svog dvorista, zavrsio neke skole i ziveo u inostranstvu ne bi postavljao glupa pitanja i gadjao se sa nekakvim ciframa.
Prosek plate Oracle administratora Engleska - £46,424.

Nema razloga da menjam dioptriju, nego si ti malo pobrkao bracu. Jer

Jesu nam svi Sloveni braca ili samo neki?
:mrgreen::mrgreen:

Svi su nam braca!
1.smo mi
2.Malo se izopacili ali docice sebi
3.Je..ga nikad nisu ni bili nasi ali eto pisu se
4.Malo izopaceni ali nasi su
5.Nasi koji nisu savladali bas najbolje jezik
6.Tu su kad zagusti
7.Ovi nisu nasi niti znam ciji su(vuce na Turke ali eto).

@dikan upravo to ali kako staru strategiju provode na novi nacin tako se i fraze mijenjaju!

Preterao si u svojim poredjenima...

Francuzima i Nemcima (sire gledano zapadnoj Evropi), treba EU i druge drzave i narodi istocne Evrope...da bi imali vecu tezinu na medjunarodnom planu....u poredjenju sa SAD, Kinom...

To ne znaci ni da ce drzave istocne Evrope u EU postati ravnopravne sa njima, ali ne znaci ni da ce biti eksplatisane i malltretirane od strane njih, kao sto su nacisti zeleli...

Clanstvo u EU, ima dosta stete, ali i ogromne koristi,a i moze se dosta nauciti od njih.(mislim na zapad)..

ps:
Za nas cisto sumnjam kakvi smo idioti-barem ove generacije koje sad vode drzavu, stetu cemo dovesti do maksimuma, a nauciti necemo nista....

:dash::dash::dash:
Da si malo mrdnuo iz svog dvorista, zavrsio neke skole i ziveo u inostranstvu ne bi postavljao glupa pitanja i gadjao se sa nekakvim ciframa.
Prosek plate Oracle administratora Engleska - £46,424.
Ozbiljno:?:Nisam znao:confused:A kad ces ti sokole biti Oracle administrator u Engleskoj?Babi milo sto joj se snilo!A sto se tice mog dvorista puno sam ja izbivao iz njega po toj tvojoj Jevropi (okaci je macku o rep).

Preterao si u svojim poredjenima...

Francuzima i Nemcima (sire gledano zapadnoj Evropi), treba EU i druge drzave i narodi istocne Evrope...da bi imali vecu tezinu na medjunarodnom planu....u poredjenju sa SAD, Kinom...

To ne znaci ni da ce drzave istocne Evrope u EU postati ravnopravne sa njima, ali ne znaci ni da ce biti eksplatisane i malltretirane od strane njih, kao sto su nacisti zeleli...

Clanstvo u EU, ima dosta stete, ali i ogromne koristi,a i moze se dosta nauciti od njih.(mislim na zapad)..

ps:
Za nas cisto sumnjam kakvi smo idioti-barem ove generacije koje sad vode drzavu, stetu cemo dovesti do maksimuma, a nauciti necemo nista....
U svemu se slazem izuzev u dijelu:" ali i ogromne koristi,a i moze se dosta nauciti od njih.(mislim na zapad)..".Nema nista od te ljubavi jer oni su namazani a jadni Srbovi(bar vecina) preposteni i onda u tom slucaju dolazi poslije izvjesnog vremena do tihog negodovanja ovih drugih pa to onda postaje sve bucnije i bucnije a naposlijetku i neko od namazanih fasuje(dobije batine) i opet mi nevaljamo!

Znam da nisi znao zato ti i kazem. Ne rade svi nasi preko kao babasere za 3 eura na dan.
Inace, radim ja za Engleze, sta ces, strani placenik.:cool:
¨
Aha i ja sam radio za Svabe i to za dobre pare pa sam prije nekog vremena sve im izredao na kamaru i dao otkaz,otvorio sam svoju firmu malo upregao sam sebe i svatio da mi je ovako bolje 100 puta!Ne strepim da ce mi neki Svapski idiot dati otkaz onako bezveze!

U svemu se slazem izuzev u dijelu:" ali i ogromne koristi,a i moze se dosta nauciti od njih.(mislim na zapad)..".Nema nista od te ljubavi jer oni su namazani a jadni Srbovi(bar vecina) preposteni i onda u tom slucaju dolazi poslije izvjesnog vremena do tihog negodovanja ovih drugih pa to onda postaje sve bucnije i bucnije a naposlijetku i neko od namazanih fasuje(dobije batine) i opet mi nevaljamo!

U kom to filmu?:whistling:

Ti izgleda imas neki strah od EU. Opusti se, nece niko da te pojede kad tu udjemo.

Da bi se izmenio nas trenutni izdajnicko-patriotski-sponzorski-neradnicki-kukajuci-kompleksaski mentalitet, treba da prodje bar 50 godina.

Sistematski smo unistavani od idiota od 41, a mozda i od ranije.

U kom to filmu?:whistling:

Ti izgleda imas neki strah od EU. Opusti se, nece niko da te pojede kad tu udjemo.

Da bi se izmenio nas trenutni izdajnicko-patriotski-sponzorski-neradnicki-kukajuci-kompleksaski mentalitet, treba da prodje bar 50 godina.

Sistematski smo unistavani od idiota od 41, a mozda i od ranije.
Niko nas nije unistavao do sami sebe!Ko su bili u Brozovo vrijeme najveci komunisti?Srbi naravno!Ko su bili najopasniji likovi obavijestajnih sluzbi u to vrijeme?Srbi naravno! I tako u nedogled i opet drugi krivi nismo mi!Srbin Srbina cinkario kao sto je i sad slucaj!

Stvaranje velikog slobodnog i dinamicnog trzista, moze dovesti do stvaranja prilagodljive ekonomije i privrede koja moze da konkurise, americkoj ili kineskoj...

''Srbovi'' u Srbiji su daleko od prepostenog, vec su lenji, neracionalni, nestrpljivi, vulgarni, nedisciplinovani, ne kontrolisu se, bahati, ne znaju da cene zivotnu sredinu, od onih bez ikakvog samopostovanja do onih mitomana koji misle da su naj, naj......

Kad nas ovako opisem, EU moze blagotvorno da deluje na nas...., pa da sledeci put da ne ''fasujemo'' batine kao sada...

Poslednja izmena:
Da se vratimo temi,lika organski ne podnosim ali posto je opsta hajka svijeta na njega a Srbin je podrzacu ga!4 X S u protivnom nosicemo fes!

Naravno, da je Srbija normalna drzava imala bi normalan odnos prema haskim optuzenicima, imala bi i advokatski tim koji stiti njene interese na Haskom tribunalu....ma koliko ''putera'' joj natovarili na glavu, i ma koliko morala da pojede onoga sto se ne jede, i sto nije samo njeno delo...

Nasuprot tome, ona sama sebe valja u blato kao nijedna drzava do sada ...i ne verujem da postoji slican primer ikada u ljudskoj istoriji....

A blato je za svinje, a ne za ljude......

I sto bi nas iko postovao, ako ne postujemo sami sebe....Nastavimo igru magarca i sargarepe...izmedju Srbije i sveta

Poslednja izmena:
Zna se koji ljudi su izdali Radovana Karadzica oni sada sede u cvetkovicevoj vladi! kako su mogli da uhapse ratnog heroja radovana karadzica! pa vi niste normalni izdadoste i ovo malo srbije sto je ostalo na prstu! djavoli poteram vam majci po sestri! radovan karadzic koji je branio srbe po bosni i postao heroj srbije i bosne i ercegovine! ljudi dajte molim vas sami sebe izdajemo! sve to radi ovaj tadic i dacic mali ficfirici koji ne znaju sta ce od para! treba smaknuti taj rezim do nogu i pokositi ih nacisto!

Da ga OSLOBIMO?
To ima veze sa Slobom Milosevicem?
Greska u Tekstu autora-treba Oslobodite..

Rule, My God

My God, rule through me
And direct my steps:
Changelessly, invariably
Let Your words be heard.

Let Your words be heard
Through my feeble mouth;
Let acts stand by words,
Let Your acts be seen.

Let Your acts be seen
In the acts of my hands
So that the whole earth could
Sing in Your glory.

Sing and trumpet:
Lo, how son loves the Father!
Trumpet and proclaim:
The Father is celebrated through son!

Saint vl. Nikolaj Velimirović (1880-1956)

Freedom For Radovan Karadzic

СЛОБОДА ЗА РАДОВАНА
ОН НИЈЕ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ

ОН ЈЕ ДОКТОР И ИСЦЕЛИТЕЉ

У ИМЕ БОГА ОСЛОБИТЕ РАДОВАНА

Radovan Karadzic was captured near Belgrade, he was working as a doctor of alternative medicine.
he's not a war criminal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back