- Poruka
- 4.933
Da je hteo da ih vidi, video bi ih...nek im kaze gde je sakrio milione, pa ce imati za put u Hag.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://seebiz.eu/hr/politika/bh-dani-karadzica-je-odao-poziv-pijanog-brata-luke,21256.html
Bravo Luka!
Aj se napij opet pa zovi Mladica i Hadzica.
![]()
Moram priznati da si ovaj put bio duhovit. Priznajem da sam se nasmejao.
Laki , vidim da si se malo unervozio........
Koje to nacionalne vrednosti "jadni i bedni " ljudi iz LDPa , vuku kroz blato???.......ajde probaj da das neki smislen odgovor , a da ne ispadnes ponovo glup u drustvu , kao kada mrsis mooda o istoriji...........????
Ja sam nabrajao nisam stavljao u isti koslevicari , liberali i narkomani u istom kosu???........
dovoljno.........za dalje ........no comment![]()
Porodica je u ovom slučaju zaista kolateralna šteta. Ako se za trenutak stavite u njihovu poziciju, realno je reći da im nije bilo lako sve ove godine.
Bez obzira na sve što se desilo i što će biti u postupku pred Haškim tribunalom, za porodicu je on samo muž, otac, brat.
Da sam na mestu Lajčaka, pustila bih da ga posete. Njihov eventualni doprinos u njegovom skrivanju je čin solidarnosti koja postoji u svim porodicama i ne može da odloži niti promeni ono što sledi. Radovan je davno izabrao svoj put, a porodici ostaje samo da i dalje pati.
Malo dobre volje nije na odmet, Miroslave.
A što se tiče Radovana, i pitanja da li je zaslužio da ga porodica podržava, e, to je već njihova stvar.
Porodica je u ovom slučaju zaista kolateralna šteta. Ako se za trenutak stavite u njihovu poziciju, realno je reći da im nije bilo lako sve ove godine.
Bez obzira na sve što se desilo i što će biti u postupku pred Haškim tribunalom, za porodicu je on samo muž, otac, brat.
Da sam na mestu Lajčaka, pustila bih da ga posete. Njihov eventualni doprinos u njegovom skrivanju je čin solidarnosti koja postoji u svim porodicama i ne može da odloži niti promeni ono što sledi. Radovan je davno izabrao svoj put, a porodici ostaje samo da i dalje pati.
Malo dobre volje nije na odmet, Miroslave.
A što se tiče Radovana, i pitanja da li je zaslužio da ga porodica podržava, e, to je već njihova stvar.
A šta ti misliš? Da li je zaslužio da ga porodica podržava?
A šta ti misliš? Da li je zaslužio da ga porodica podržava?![]()
Он је стао на чело српског народа у тренутцима када нам је било најтеже, није поштено да га сада пљујемо и шаљемо у смрт!Nemam takva saznanja da bih mogla izraziti mišljenje u njihovom slučaju.
Jedno je sigurno - žalosno je gledati i teško ostati po strani kada neko koga voliš ide putem bez povratka. Ne znam šta da ti kažem. S druge strane, sve ima granice...
Jadno i bijedno.Idite, bjezite, sikter u tu Jevropu koja vas nece istocni Srbi valjda ce vam nedugo poslije doci u glavu da Germani i Anglo-saksoni nikad nisu voljeli Slovena.Da,uvijek smo bili superiorni u odnosu na njih, pogledajte sta cine braci Slovenima koje su primili u tu Jevropu to su sad njihove sluge i njihovi robovi.Kad vas prime na granicu ce vam postaviti ispis "RAD SPASAVA"!
Он је стао на чело српског народа у тренутцима када нам је било најтеже, није поштено да га сада пљујемо и шаљемо у смрт!![]()
Ali ti znas sta je pisac time hteo da kaze!Rad svakako spasava, ali nije dovoljan....Samo marljiv, uporan i vredan covek moze biti i bogougodan covek....
Ako mislis na nacisticke koncetracione i logore smrti pisalo je nesto malo drukcije
Jadno i bijedno.Idite, bjezite, sikter u tu Jevropu koja vas nece istocni Srbi valjda ce vam nedugo poslije doci u glavu da Germani i Anglo-saksoni nikad nisu voljeli Slovena.Da,uvijek smo bili superiorni u odnosu na njih, pogledajte sta cine braci Slovenima koje su primili u tu Jevropu to su sad njihove sluge i njihovi robovi.Kad vas prime na granicu ce vam postaviti ispis "RAD SPASAVA"!
Ја сам за то да му суде, али у Србији или БиХ (било гдје, гдје би имао поштено суђење за наводне злочине) !Čini ti se da je on bio na čelu. On je iskorišćen za jedan istorijski trenutak, kao i mnogi drugi, da li se ovajdio-ne znam, a zatim odbačen kao neupotrebljiv. Klasika u politici. Valjda je znao u kakvo se kolo uhvatio.
Promjeni dioptriju braca SLOVENI a ne izdajnici SLOVENCI!Istocni Srbi?
Braca Slovenci?
P.S. Kad si u EU, nema granica....
Ја сам за то да му суде, али у Србији или БиХ (било гдје, гдје би имао поштено суђење за наводне злочине) !Зато што сви знамо о каквом се суду ради у Хагу!
![]()
Ali ti znas sta je pisac time hteo da kaze!
Nema razloga da menjam dioptriju, nego si ti malo pobrkao bracu. JerPromjeni dioptriju braca SLOVENI a ne izdajnici SLOVENCI!
Jesu nam svi Sloveni braca ili samo neki?Sloveni se prema regionalnim i jezičkim sličnostima dele na tri velike grupe:
* Južni ili Balkanski Sloveni (u koju spadaju danas izumrli maloazijski Sloveni) (vidi:Južnoslovenski jezici)
o Srbi (vidi:Srpski jezik)
o Hrvati (vidi:Hrvatski jezik)
o Slovenci (vidi:Slovenački jezik)
o Bugari (vidi:Bugarski jezik)
o •Makedonci (vidi:Makedonski jezik)
o •Crnogorci (vidi:Crnogorski jezik)
o •Bošnjaci ili Muslimani (vidi:Bošnjački jezik)
•(ima naučnika koji im osporavaju status naroda)
* Istočni Sloveni (vidi:Istočnoslovenski jezici)
o Rusi (vidi:Ruski jezik)
o Ukrajinci (vidi:Ukrajinski jezik)
o Belorusi (vidi:Beloruski jezik)
* Zapadni Sloveni (sa danas praktično izumrlim Polapskim Slovenima) (vidi:Zapadnoslovenski jezici)
o Slovaci (vidi:Slovački jezik)
o Česi (vidi:Češki jezik)
o Poljaci (vidioljski jezik)
o •Lužički Srbi (vidi:Lužičkosrpski jezik)
Ја сам за то да му суде, али у Србији!Зато што сви знамо о каквом се суду ради у Хагу!
![]()
Arbeit macht frei
http://en.wikipedia.org/wiki/Arbeit_macht_frei
On je sa Pala, a gdje je rođen ne znam.
PS Je l' on rodjen u Crnoj Gori (Šavnik) ili sam to pobrkala...Ne znam čije državljanstvo ima (mislim stvarno, bez falsifikovanja dokumenata)
![]()