Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.717
Ali kad bi me videla, zaljubila bi se, pošto već znaš da sam prelep, i ljubomorna si što sam lepši od tebe čak i kad šminku staviš. Hahahau ovom slucaju stvarno ne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kad bi me videla, zaljubila bi se, pošto već znaš da sam prelep, i ljubomorna si što sam lepši od tebe čak i kad šminku staviš. Hahahau ovom slucaju stvarno ne![]()
da ali nemas dobru guzu kao ja,a za tebe je to najbitnijeAli kad bi me videla, zaljubila bi se, pošto već znaš da sam prelep, i ljubomorna si što sam lepši od tebe čak i kad šminku staviš. Hahaha
Meni je važno da čovek odnosno žena ima obraz(e), e sad da li su guzni ili obični, ne sitničarim, nije bitno, svejedno mi je, zaista. Hahahada ali nemas dobru guzu kao ja,a za tebe je to najbitnije
to je kao ona narodna ako je meni dobro i drugima jeŠta mislite o tome?
Misliš kao što je zlatno pravilo morala?a ovo važi i obrnuto..učini ga srećnim da bi bila srećna
Mislim baš onako kako sam napisalaMisliš kao što je zlatno pravilo morala?
Šta milovanje? Nedoraslu osobu usrećuje sika, kao da je malo dete. Šta je tu čudno? Gde je razlika? I da je ima, nije drastična.
Nikada ne sedim pravo. Ja sam krivo nasađena i ime mi takvo. Genetika.Можда право седиш, али криво збориш.
I to posle 10 dana, a bilo u davna vremena. Napredovalo.se...jao, pa kolena, da to najviše volimo na svetu
a posle tražimo auto i ključ od stana jesi vido ti to
haha pa jesteI to posle 10 dana, a bilo u davna vremena. Napredovalo.se...
Pa jeste, veće usne, gu.ica, veći zahtevi. Zar nije to sve normal?haha pa jeste
sad se zahtevi kreću od
nazovi jahtu mojim imenom...
kupi mi stan Njujorku ...
i da najvažnije zaboravih
finansiraj moju želju iz detinjstva da postanem pevačica to je karijera o kojoj maštam![]()
Neki vremešni gospodin starog kova. Dobrodrzeći, sportista, duhovit?šta bi mene danas učinilo srećnom mislim se
sada kad sve ovo znam i razumem bolje nego ikada
![]()
?Čekaj, imaš narukvicu i ispod nje na domalom prstu prsten ?
Šta zezaš forumaše.
kačila si sliku na fotografije forumaša i forumašica sto posto i
Nemoj da me plašiš! Znaš kad ću sl.put da kačim bilo štakačila si sliku na fotografije forumaša i forumašica sto posto i
ušla si u diksijevu kartoteku
svi detalji sa fotke su dobro prostudirani
nema drugo haha
ne plašim te dragaNemoj da me plašiš! Znaš kad ću sl.put da kačim bilo šta
Sad treba da objašnjavam zašto imam prsten na levoj ruci? Da ne bi zezala nekoga?Nemoj da me plašiš! Znaš kad ću sl.put da kačim bilo šta
zabole te mojati da objašnjavaš bilo šta nekom radoznalom virtuelnom sagovornikuSad treba da objašnjavam zašto imam prsten na levoj ruci? Da ne bi zezala nekoga?
Ali taj virtuelni kaže da lažem?! Sad još forumaši treba da mu veruju. Al šta se stresiram? Ovde smo svi pod nekim maskama.zabole te mojati da objašnjavaš bilo šta nekom radoznalom virtuelnom sagovorniku