MORNAR SA PUČINE
Aktivan član
- Poruka
- 1.685
Dobro, i kako me doživljavaš, i sa ovom zadnjom spoznajom, onako u kompletu?Razveden!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, i kako me doživljavaš, i sa ovom zadnjom spoznajom, onako u kompletu?Razveden!![]()
Pitam se zašto si razveden ako si tako normalan?Dobro, i kako me doživljavaš, i sa ovom zadnjom spoznajom, onako u kompletu?
Jesi li se zapitala, da li je i druga strana bila normalna? Kad su dvoje u vezi, i solidno funkcionišu, nikad, ali nikad, ne trebaju da dozvole, da im se umeša, treće ili više lica u život. To je možda i glavna stavka, zašto brakovi pucaju. Nikad ne dozvoliti, mamama i tatama..., da se mešaju. A o prevari, neću ni da pričam. Prevara je već, dno nezahvalnosti, od strane partnera.Pitam se zašto si razveden ako si tako normalan?![]()
Dakle svekrvaJesi li se zapitala, da li je i druga strana bila normalna? Kad su dvoje u vezi, i solidno funkcionišu, nikad, ali nikad, ne trebaju da dozvole, da im se umeša, treće ili više lica u život. To je možda i glavna stavka, zašto brakovi pucaju. Nikad ne dozvoliti, mamama i tatama..., da se mešaju. A o prevari, neću ni da pričam. Prevara je već, dno nezahvalnosti, od strane partnera.
Nije bitno da li je svekar ili svekrva, tast ili tašta. Ili možda neko drugi u porodici. Poenta je ne dozvoliti da ti se neko meša u život. Ali dobro,to je prošlo vreme. Idemo dalje,ali sad veoma oprezno.Dakle svekrvada da, jezovito
Prevara je izdaja.

Šta mislite o tome?
A ako si srećna, briga te i za frizera i za čupavu kosu.sreća podrazumeva opšte zadovoljstvo životom a opšte zadovoljstvo dolazi valjda iz mudrih izbora
i vrlo je jednokratna ako se oslonimo na to da nam neko pruža sreću svojim postupcima ili čime god.
frizer na primer ako ništa ne mogu da promenim a osećam se zarobljeno ja njemu i makazama
dajem veliku šansu da me kratkotrajno usrećuju
ali, sutra ću biti opet ta ista ja zarobljena u teskobi samo čupava i bez frizure
pa baš tako. mom frizeru propao bi posao kad bi mene čekao da dođem na šišanjeA ako si srećna, briga te i za frizera i za čupavu kosu.
Znači da si ipak dobra mušterija.pa baš tako. mom frizeru propao bi posao kad bi mene čekao da dođem na šišanje
ne mora uopšte da značiPa da. To je to. U suštini. Ali da li je muškarac srećan ako je ona srećna? I koliko je to važno?
frizura jednom u šes meseci.Znači da si ipak dobra mušterija.
Srećna, ali sa frizurom.
Odnos je uvek dvosmerna ulica. Čak i kad ima ljubavi, veza ne opstane uvek.ne mora uopšte da znači
mogu njih dvoje imati jak strastven odnos i dobar sex ali nezavisno na ostalim poljima razne probleme što ih ne može uvrstiti u srećan par već u par zadovoljan jednim segmentom svog života.
ako nam je malo potrebno kao što kažu trebalo bi da je to dovoljno
međutim nije ...
Jasna sifrizura jednom u šes meseci.
ja sam mušterija koju niko ne zapamti.
shvatila sam da frizura ne čini srećnu ženu da ne objašnjavam sad opet to o čemu sam već pisala
Pa znaš, ta recenica sreća ne dolazi od drugih je ipak rabljena. Ne dolazi samo od drugih. Treba da si dobro setovana iznutra. Ali ipak su važne interakcije, zar ne?sreca ne dolazi od drugih.
šta ti tražiš ovde sa trulimaНаивно. Прво мораш да видиш какву јабуку си убрао, а и да ти ниси трула јабука. Што је на овом форуму чест случај.
Ali ako nauči da prepoznaje sve njene energije i onu kada nije srećna onda on oseća i negativnu žensku energijuOvo prvo je druga strana, ovog drugog.
Zavisi do muškarca. Ako je iskren u njihovoj vezi i oseća se lepo pored nje, znaće da prepozna sve vrline i mane. Da bi se ostvarila međusobna interakcija i zadovoljstvo, mora da postoji poštovanje i poverenje. Kad je to uspostavljeno, onda muškarac oseća pozitivnu žensku energiju i treba da je srećan. Zašto da ne? Intima između dvoje u vezi, ne odnosi se samo na seks. Intima je široka lepeza njihovog odnosa, u kojoj je seks, samo jedna od stavki. Mnogo je bitnije uvažavanje,kroz ceo njihov odnos, počev od najmanje sitnice, a to može da bude i najobičniji blagi poljubac, čisto da se zna, da je on tu, prisutan i otvoren. Seks, dođe posle svega, u suprotnom je samo sirovo parenje, kao i kod životinja. A, mora se priznati, da je ljudsko biće ipak neki stepen iznad životinjskog sveta. Dakle, može muškarac da bude i treba da je srećan, ako je i lepša polovina, to isto.
isto se pitam i ja. haha al smo navalile na čoveka...Pitam se zašto si razveden ako si tako normalan?![]()
važne su kako ne bi bile ali sreća stvarno dolazi iz opšteg stanja zadovoljstvaPa znaš, ta recenica sreća ne dolazi od drugih je ipak rabljena. Ne dolazi samo od drugih. Treba da si dobro setovana iznutra. Ali ipak su važne interakcije, zar ne?
Srecna treba da bude ako sam je srecan, tako i obrnuto.Šta mislite o tome?
Šta mislite o tome?
Дошо на политику па залутао овде.šta ti tražiš ovde sa trulima
Logično...Šta mislite o tome?