Učini je srećnom da bi bio srećan

Pitam se zašto si razveden ako si tako normalan? 🙂
Jesi li se zapitala, da li je i druga strana bila normalna? Kad su dvoje u vezi, i solidno funkcionišu, nikad, ali nikad, ne trebaju da dozvole, da im se umeša, treće ili više lica u život. To je možda i glavna stavka, zašto brakovi pucaju. Nikad ne dozvoliti, mamama i tatama..., da se mešaju. A o prevari, neću ni da pričam. Prevara je već, dno nezahvalnosti, od strane partnera.

Jesi li se zapitala, da li je i druga strana bila normalna? Kad su dvoje u vezi, i solidno funkcionišu, nikad, ali nikad, ne trebaju da dozvole, da im se umeša, treće ili više lica u život. To je možda i glavna stavka, zašto brakovi pucaju. Nikad ne dozvoliti, mamama i tatama..., da se mešaju. A o prevari, neću ni da pričam. Prevara je već, dno nezahvalnosti, od strane partnera.
Dakle svekrva 🤔 da da, jezovito
Prevara je izdaja.

1000037594.jpg

Šta mislite o tome?

sreća podrazumeva opšte zadovoljstvo životom a opšte zadovoljstvo dolazi valjda iz mudrih izbora
i vrlo je jednokratna ako se oslonimo na to da nam neko pruža sreću svojim postupcima ili čime god.

frizer na primer ako ništa ne mogu da promenim a osećam se zarobljeno ja njemu i makazama
dajem veliku šansu da me kratkotrajno usrećuju

ali, sutra ću biti opet ta ista ja zarobljena u teskobi samo čupava i bez frizure

sreća podrazumeva opšte zadovoljstvo životom a opšte zadovoljstvo dolazi valjda iz mudrih izbora
i vrlo je jednokratna ako se oslonimo na to da nam neko pruža sreću svojim postupcima ili čime god.

frizer na primer ako ništa ne mogu da promenim a osećam se zarobljeno ja njemu i makazama
dajem veliku šansu da me kratkotrajno usrećuju

ali, sutra ću biti opet ta ista ja zarobljena u teskobi samo čupava i bez frizure
A ako si srećna, briga te i za frizera i za čupavu kosu.

Pa da. To je to. U suštini. Ali da li je muškarac srećan ako je ona srećna? I koliko je to važno?
ne mora uopšte da znači
mogu njih dvoje imati jak strastven odnos i dobar sex ali nezavisno na ostalim poljima razne probleme što ih ne može uvrstiti u srećan par već u par zadovoljan jednim segmentom svog života.
ako nam je malo potrebno kao što kažu trebalo bi da je to dovoljno
međutim nije ...

Poslednja izmena:
ne mora uopšte da znači
mogu njih dvoje imati jak strastven odnos i dobar sex ali nezavisno na ostalim poljima razne probleme što ih ne može uvrstiti u srećan par već u par zadovoljan jednim segmentom svog života.
ako nam je malo potrebno kao što kažu trebalo bi da je to dovoljno
međutim nije ...
Odnos je uvek dvosmerna ulica. Čak i kad ima ljubavi, veza ne opstane uvek.

Ovo prvo je druga strana, ovog drugog. :lol:

Zavisi do muškarca. Ako je iskren u njihovoj vezi i oseća se lepo pored nje, znaće da prepozna sve vrline i mane. Da bi se ostvarila međusobna interakcija i zadovoljstvo, mora da postoji poštovanje i poverenje. Kad je to uspostavljeno, onda muškarac oseća pozitivnu žensku energiju i treba da je srećan. Zašto da ne? Intima između dvoje u vezi, ne odnosi se samo na seks. Intima je široka lepeza njihovog odnosa, u kojoj je seks, samo jedna od stavki. Mnogo je bitnije uvažavanje,kroz ceo njihov odnos, počev od najmanje sitnice, a to može da bude i najobičniji blagi poljubac, čisto da se zna, da je on tu, prisutan i otvoren. Seks, dođe posle svega, u suprotnom je samo sirovo parenje, kao i kod životinja. A, mora se priznati, da je ljudsko biće ipak neki stepen iznad životinjskog sveta. Dakle, može muškarac da bude i treba da je srećan, ako je i lepša polovina, to isto.
Ali ako nauči da prepoznaje sve njene energije i onu kada nije srećna onda on oseća i negativnu žensku energiju
čita lice, oči i pokrete i da li će i dalje biti srećan ako otkrije da nju nešto muči.

sve se salžem šta si napisao imala sam u životu partnera koji je čitao između redova i znao šta osećam i mislim kad uđem u kuću.
toliko smo duboko živeli ovo o čemu pišeš.
možda zato što smo bili potpuno sami izvan uticaja familije i prijatelja.

Poslednja izmena:
Pa znaš, ta recenica sreća ne dolazi od drugih je ipak rabljena. Ne dolazi samo od drugih. Treba da si dobro setovana iznutra. Ali ipak su važne interakcije, zar ne?
važne su kako ne bi bile ali sreća stvarno dolazi iz opšteg stanja zadovoljstva
u mladosti ljudi jure za svačim pa ne stignu da misle o tome koliko su srećni ili zadovoljni
kada sazru i kada obaveze postanu stabilno jednostavne onda se život umiri i onda možeš da misliš da li si zadovoljna i šta bi te moglo usrećivati iz dana u dan.

dok misliš na karijeru decu škole ili stambeno pitanje nema sreće samo odgovornost rad i odricanje.

Back