Učini je srećnom da bi bio srećan

sreca je stanje duha,kao i sve ostalo..kada ucinis neku osobu srecnom nisi uzbudjen zbog njene licne srece vec zbog sopstvenog zadovoljstva.
Varaš se. Da si pročitala moj post, videla bi da sam baš isključivo uzbuđen zbog njene lične sreće. Žao mi je što ti nisi takva i što to ne osećaš čim možeš tako da misliš i da kažeš. Hehe Ne bi pričala tako da nisi egoista. Znala bi da je drugačije da si drugačija.

Poslednja izmena:
Mislim da je zenama prvo potrebna paznja da se posveti i razumevanje dok ona nesto prica da se pazljivo saslusa a onda kada shvati da moze sa nekim da razgovara o svemu i da ce neko da je sve razume onda ona to zna da uzvrati na dosta pozitivan nacin.
Pa ne samo slušanje nego uopšte pažnja, ali iskrena, ne na silu, ne da glumiš, ja volim da kažem i izvini i hvala i volim te i lepa si i da se držimo za ruke, grlimo, ljubimo, igramo, golicamo svaki dan, da se poštujemo, tolerišemo, razumemo, ne osuđujemo, da budemo strpljiivi...ljubav i žena mora da se neguju, održavaju, "zalivaju", vole, poštuju. Ne može bez poljubaca, nežnosti i lepih reči da opstane ljubav. To mora neprekidno. Kao što jedeš, kao što se tuširaš, spavaš...

Pa ne samo slušanje nego uopšte pažnja, ali iskrena, ne na silu, ne da glumiš, ja volim da kažem i izvini i hvala i volim te i lepa si i da se držimo za ruke, grlimo, ljubimo, igramo, golicamo svaki dan, da se poštujemo, tolerišemo, razumemo, ne osuđujemo, da budemo strpljiivi...ljubav i žena mora da se neguju, održavaju, "zalivaju", vole, poštuju. Ne može bez poljubaca, nežnosti i lepih reči da opstane ljubav. To mora neprekidno. Kao što jedeš, kao što se tuširaš, spavaš...
Skafanderu, ti si obećavajući!

Ti da imas vaspitanja ne bi uznemiravao po temama zene!
Iz tvojih usta samo "istina" (laž) izvire, i mržnja. Zašto nisi srećna? Ljudi, ne verujte ženi koja laže. Haha. Prvo se opismeni pa piši.
Bolje da si rekla uznemiravao po ženama teme. Hahaha :hahaha:
Ja obožavam žene ali ne obožavam laž i nepravdu. Za isto ću da "uzmemiravam" oba pola, jednako.

Back