The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 82.905
Samo ovoŠta mislite o tome?
ne glumi i budi uvek ono sto jesi
ako je to cini srecnom super
ako ne svako svojim putem bez ruznih recci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ovoŠta mislite o tome?
prihvaćenoДошо на политику па залутао овде.
Ок, извињавам се што сам убацио ту глупу генерализацију.
Jeste. Kao muški siku. Bljak.Ваљда свако за себе уме да буде срећан. Ово ми више личи на неке неодрасле особе које, као да су мала деца, стално траже да их други усрећује.
Mislim da je zenama prvo potrebna paznja da se posveti i razumevanje dok ona nesto prica da se pazljivo saslusa a onda kada shvati da moze sa nekim da razgovara o svemu i da ce neko da je sve razume onda ona to zna da uzvrati na dosta pozitivan nacin.Šta mislite o tome?
sreca je stanje duha,kao i sve ostalo..kada ucinis neku osobu srecnom nisi uzbudjen zbog njene licne srece vec zbog sopstvenog zadovoljstva.Pa znaš, ta recenica sreća ne dolazi od drugih je ipak rabljena. Ne dolazi samo od drugih. Treba da si dobro setovana iznutra. Ali ipak su važne interakcije, zar ne?
Varaš se. Da si pročitala moj post, videla bi da sam baš isključivo uzbuđen zbog njene lične sreće. Žao mi je što ti nisi takva i što to ne osećaš čim možeš tako da misliš i da kažeš. Hehe Ne bi pričala tako da nisi egoista. Znala bi da je drugačije da si drugačija.sreca je stanje duha,kao i sve ostalo..kada ucinis neku osobu srecnom nisi uzbudjen zbog njene licne srece vec zbog sopstvenog zadovoljstva.
Doskočiće ti. HahaA sta ti misis Loptice?
Pa sad...sreca je stanje duha,kao i sve ostalo..kada ucinis neku osobu srecnom nisi uzbudjen zbog njene licne srece vec zbog sopstvenog zadovoljstva.
Šta milovanje? Nedoraslu osobu usrećuje sika, kao da je malo dete. Šta je tu čudno? Gde je razlika? I da je ima, nije drastična.То спада у миловање.![]()
Pa to je iz zezanja doskočica. Imam na umu neki video koji sam slušala. O tome se radi. Elem, u tom videu kažu da ženska predanost i zadovoljstvo usrećuju muskarca. Tako nekako.Doskočiće ti. Haha
Pa ne samo slušanje nego uopšte pažnja, ali iskrena, ne na silu, ne da glumiš, ja volim da kažem i izvini i hvala i volim te i lepa si i da se držimo za ruke, grlimo, ljubimo, igramo, golicamo svaki dan, da se poštujemo, tolerišemo, razumemo, ne osuđujemo, da budemo strpljiivi...ljubav i žena mora da se neguju, održavaju, "zalivaju", vole, poštuju. Ne može bez poljubaca, nežnosti i lepih reči da opstane ljubav. To mora neprekidno. Kao što jedeš, kao što se tuširaš, spavaš...Mislim da je zenama prvo potrebna paznja da se posveti i razumevanje dok ona nesto prica da se pazljivo saslusa a onda kada shvati da moze sa nekim da razgovara o svemu i da ce neko da je sve razume onda ona to zna da uzvrati na dosta pozitivan nacin.
Skafanderu, ti si obećavajući!Pa ne samo slušanje nego uopšte pažnja, ali iskrena, ne na silu, ne da glumiš, ja volim da kažem i izvini i hvala i volim te i lepa si i da se držimo za ruke, grlimo, ljubimo, igramo, golicamo svaki dan, da se poštujemo, tolerišemo, razumemo, ne osuđujemo, da budemo strpljiivi...ljubav i žena mora da se neguju, održavaju, "zalivaju", vole, poštuju. Ne može bez poljubaca, nežnosti i lepih reči da opstane ljubav. To mora neprekidno. Kao što jedeš, kao što se tuširaš, spavaš...
Hvala ti. Hehe Pa samo govorim iskreno iz duše i srca. Nisam licemer, prezirem laž i nepravdu.Skafanderu, ti si obećavajući!
Ja ne citam tvoje postove.Varaš se. Da si pročitala moj post, videla bi da sam baš isključivo uzbuđen zbog njene lične sreće. Žao mi je što ti nisi takva i što to ne osećaš čim možeš tako da misliš i da kažeš. Hehe Ne bi pričala tako da nisi egoista. Znala bi da je drugačije da si drugačija.
Ne samo moje nego svih učesnika teme. Ako već želiš da učestvuješ. Ako ne čitaš, ukazuješ nepoštovanje i govori o tvojoj (ne)kulturi i (ne)vaspitanju.Ja ne citam tvoje postove.
Ti da imas vaspitanja ne bi uznemiravao po temama zene!Ne samo moje nego svih učesnika teme. Ako već želiš da učestvuješ. Ako ne čitaš, ukazuješ nepoštovanje i govori o tvojoj (ne)kulturi i (ne)vaspitanju.
Iz tvojih usta samo "istina" (laž) izvire, i mržnja. Zašto nisi srećna? Ljudi, ne verujte ženi koja laže. Haha. Prvo se opismeni pa piši.Ti da imas vaspitanja ne bi uznemiravao po temama zene!
Ne srce,ti obozavas decake.Iz tvojih usta samo "istina" (laž) izvire, i mržnja. Zašto nisi srećna? Ljudi, ne verujte ženi koja laže. Haha. Prvo se opismeni pa piši.
Bolje da si rekla uznemiravao po ženama teme. Hahaha
Ja obožavam žene ali ne obožavam laž i nepravdu. Za isto ću da "uzmemiravam" oba pola, jednako.
A tanka je linija između ljubavi i mržnje, haha. Ova me mrzi. Možda zato što me voli. U svakom slučaju nešto oseća i ima emocije prema meni. Jer da nema, ignorisala bi me. HahaKo se bije taj se voli!![]()
u ovom slucaju stvarno neKo se bije taj se voli!![]()
Ako dečaci imaju vaginu, onda da. Hahaha Kako ne znaš da sam ja vaginekolog?Ne srce,ti obozavas decake.