Učini je srećnom da bi bio srećan

Skup poklon obaveže na neki čudan način
Pa to a i nekako mi nije poenta poklona u tom materijalnom segmentu nego u pažnji, u deljenju. Ne umem da opisem, ali nadam se da kapiras sta mislim.

Npr, kad vidim neku sitnicu, onako usput, i asocira me na neku dragu osobu, i bukvalno osetim da bi to islo uz tu osobu, moram da stanem i da to kupim i poklonim. Bez povoda, cisto jer osetim.

Čitam. Malo psihologiziraš. Čini mi se? Zašto misliš da je sebično?
То сам написала за себе.
Одговорила дам да је двосмерна улица, дакле...обоје би требало да желе срећу оном другом.
Сору што сам ти залутала на тему.
Ок?

Хмм, ово је јакоо дискутабилно.
Да ли је твоја потреба да друге учиниш срећним условљена емоцијом, љубављу према тој особи или је условљена твојом потребом да учиниш неког срећним?
Pa ako je moja potreba to je onda opet ego ali rafiniran. Nema uslova, bezuslovno. Jednostavno čista ljubav. Srećan sam kad je neko srećan, odnosno kad nekoga učinim srećnim, nije bitna moja sreća nego njihova. To mi je važnije. Ne treba mi zahvalnost i zasluga. To je altruizam. Ako se slažeš.

Nema šta da mračim, uvek sam isti, veseo i optimista bez obzira na tugu.
Muškarci inače imaju manje hormonskih skokova pa ne menjaju raspoloženje tako često...
I ja se trudim, da budem u nekom balansu, ali nisu svi isti. Znam ljude, danas je super, a sutra kao da je nakrivo nasađen. Skroz druga osoba. To ne razumem nikako. Ja bre i kad imam problem, dođem na posao sa osmehom, i ljudi ne mogu da provale da sam u bedaku. A, dešava se, ebiga. Ljudi smo.

Двосмерна улица је у питању.

Да ли вас више испуни задовољством кад добијете поклон или када дајете...
Kad dajem, suština života je u davanju. Onda će neko i meni dati. Hehe ali ne mora, ne tražim, ne očekujem...bitno je da ja nešto podelim sa nekim.

I ja se trudim, da budem u nekom balansu, ali nisu svi isti. Znam ljude, danas je super, a sutra kao da je nakrivo nasađen. Skroz druga osoba. To ne razumem nikako. Ja bre i kad imam problem, dođem na posao sa osmehom, i ljudi ne mogu da provale da sam u bedaku. A, dešava se, ebiga. Ljudi smo.
Ili je labilan ili alkos...treće nema, haha. Šalim se. Svašta može da te iznervira ali nikako ne prenositi negativnu energiju na druge. Samo pozitivnu. Smej se i kad goriš. Hehe kao šibica.

Za prvu ne znam?! Druga je poznata
Ovo prvo je druga strana, ovog drugog. :lol:
Pa jeste. Nego šta misliš o ovoj rečenici? Da li je muškarac srećan ako je žena srećna? Razmisli, stavi se u tu ulogu. Da li se odnosi samo na intimni odnos? Ili ni tada?
Zavisi do muškarca. Ako je iskren u njihovoj vezi i oseća se lepo pored nje, znaće da prepozna sve vrline i mane. Da bi se ostvarila međusobna interakcija i zadovoljstvo, mora da postoji poštovanje i poverenje. Kad je to uspostavljeno, onda muškarac oseća pozitivnu žensku energiju i treba da je srećan. Zašto da ne? Intima između dvoje u vezi, ne odnosi se samo na seks. Intima je široka lepeza njihovog odnosa, u kojoj je seks, samo jedna od stavki. Mnogo je bitnije uvažavanje,kroz ceo njihov odnos, počev od najmanje sitnice, a to može da bude i najobičniji blagi poljubac, čisto da se zna, da je on tu, prisutan i otvoren. Seks, dođe posle svega, u suprotnom je samo sirovo parenje, kao i kod životinja. A, mora se priznati, da je ljudsko biće ipak neki stepen iznad životinjskog sveta. Dakle, može muškarac da bude i treba da je srećan, ako je i lepša polovina, to isto.

Ovo prvo je druga strana, ovog drugog. :lol:

Zavisi do muškarca. Ako je iskren u njihovoj vezi i oseća se lepo pored nje, znaće da prepozna sve vrline i mane. Da bi se ostvarila međusobna interakcija i zadovoljstvo, mora da postoji poštovanje i poverenje. Kad je to uspostavljeno, onda muškarac oseća pozitivnu žensku energiju i treba da je srećan. Zašto da ne? Intima između dvoje u vezi, ne odnosi se samo na seks. Intima je široka lepeza njihovog odnosa, u kojoj je seks, samo jedna od stavki. Mnogo je bitnije uvažavanje,kroz ceo njihov odnos, počev od najmanje sitnice, a to može da bude i najobičniji blagi poljubac, čisto da se zna, da je on tu, prisutan i otvoren. Seks, dođe posle svega, u suprotnom je samo sirovo parenje, kao i kod životinja. A, mora se priznati, da je ljudsko biće ipak neki stepen iznad životinjskog sveta. Dakle, može muškarac da bude i treba da je srećan, ako je i lepša polovina, to isto.
Jesi li oženjen? 🙂

Back