fauler
Elita
- Poruka
- 17.677
Ne mogu Adam i Eva i evolucija zajedno neko tu laže aj pogodi ko tu baroniše i fantazira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu Adam i Eva i evolucija zajedno neko tu laže aj pogodi ko tu baroniše i fantazira
Tema vaskrsenja je besmislena ako se slažemo da bog nije stvorio svet za 6 dana,da bog nije stvorio čoveka po svome obličiju,da svet nije star 6000 godina,da čovečanstvo nije nastalo od Adama i Eve,da je Nojeva barka tj Potop bajka za decu do 6 god.starosti itd itd itd...
Tema vaskrsenja je besmislena ako se slažemo da bog nije stvorio svet za 6 dana,da bog nije stvorio čoveka po svome obličiju,da svet nije star 6000 godina,da čovečanstvo nije nastalo od Adama i Eve,da je Nojeva barka tj Potop bajka za decu do 6 god.starosti itd itd itd...
Papak je jezuit ,arhijeretik to sve govoriČak je i papa Franja pritisnut dokazima pre par godina priznao da je evolucija istina i da ne treba boga zamišljati kao čarobnjaka sa štapićem jer se takav utisak stiče kad se čita kniga postanja tj.biblija. Samo se ovi šišmiši iz nevladine organizacije SPC ne daju i po svaku cenu žele da ostanu u mračnom srednjem veku zatrovani budalaštinama,predrasudama,kletvama i urocima.Neka ih što se mene tiče ali su urnebesni ovako sa strane kad ih gledam.
U kakvim telima ce da vaskrsnu ljudi? Da li u 33 godine ili u uzrastu u kojima su preminuli? Ako je u uzrastu od 33 godine to mi je onda onako malo bez veze da mi otac i majka budu kao vrsnjaci. Ako je u godinama u kojima je covek preminuo onda ja ako dozivim 78 na primer bicu stariji od mog oca.
Isto pitanje vazi i za dusu. Kada dusa napusti telo da li ona ima izgled od 12 ili 33 godine? Da li dusa uzima oblik ljudskog tela?

U carstvu Svevisnjega, bicemo kao andjeli,![]()
Oni sto vaskrsavaju na nebo
a svi koji vaskrsnu na Zemlju imace savrseno ljudsko telo.
Kakvo je to "savršeno ljudsko telo"?
U carstvu Svevisnjega, bicemo kao andjeli,![]()
Mi smo danas nesavrseni i zato starimo oboljevamo i umiremo.
Savrseno telo je ono koje nije podlozno propadljivosti - bolesti, starosti i smrti.
Dakle sa savrsenim telom covek moze da zivi vecno.
Bez bolesti starosti i smrti.
Otkrivenje 21:3,4
Otkrivenje 21
1 I video sam novo nebo i novu zemlju, jer su prethodno nebo i prethodna zemlja nestali,
a ni mora više nije bilo.
2 Video sam i sveti grad, Novi Jerusalim, kako silazi s neba od Boga, pripremljen kao nevesta
ukrašena za svog muža.
3 Tada sam začuo snažan glas sa prestola kako govori: „Evo Božjeg šatora među ljudima!
Bog će prebivati među njima i oni će biti njegov narod i sam Bog biće s njima.
4 On će obrisati svaku suzu s njihovih očiju
i smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni bola više neće biti,
Nestalo je ono što je nekad bilo.
u nikakvim
nasa energija je decija (oni koji zasluze)
kao sto isus kaza da je carstvo bozije puno deca
Je l' to znači da neće više biti ni starenja, a ni rađanja, odnosno razmnožavanja...ljudi će biti kao plastične lutke koje uvek isto izgledaju?
Svi će imati besmrtno telo..nepodložno starenju i biološkom propadanju. To važi i za 144000 hebrejsa i za ostale verne. Samo savršeno telo.
samo 144000 dobijaju besmrtnoist na nebu
a ostali Vaskrsavaju na Zemlji u savrsenom telu.
Postoje dve vrste vakrsenja prema Bibliji.
o tome sam pisala na drugoj temi.
.samo 144000 dobijaju besmrtnoist na nebu
a ostali Vaskrsavaju na Zemlji u savrsenom telu.
Postoje dve vrste vakrsenja prema Bibliji.
o tome sam pisala na drugoj temi.