NEzgodan
Elita
- Poruka
- 23.448
Vaše učenje nije od Boga. Nemoj spinovati.Tebe Bog vredja jer ne prihvatas ucenje Boga
Vaše učenje nije od Boga. Nemoj spinovati.Tebe Bog vredja jer ne prihvatas ucenje Boga
Salvador je Dali, pitanje u gramatici je "da li je?"Dali je?
Ja se čitav život borim protiv vlasti. Verujem da je to pisalo i pre 1400 godina, vlast je vlast.odgovor ti je vec dat od Boga prije 1400 godina
Uzvišen je Onaj u čijoj je ruci vlast
Jel i jer lako mozes da se zajebes. Sta retji za bratju Hrvate koji chak i nepravilno govore i meshaju tj i chSalvador je Dali, pitanje u gramatici je "da li je?"
Zavladala epidemija, prvo je bilo ono "JeR si dobro" sad ovo![]()
Sećam se grafita od pre jedno 20 godina: "U raju je lepo ali je ekipa u paklu", tek to nema logike.Znate o čemu sam ja razmišljao
Kako to da duša npr odlazi u raj i kako je uopšte tamo?
Mislim, dočekaš 100 godina, krepaš i podješ u raj. Jesi li ti tamo u tijelu 100godišnjaka?
Znači izgledaš kao odron.
Da li ima sexa u raju? I kako - postoje li neke koorve elitne ili moraš da biraš to što je tamo. Ali opet, imaš 80 godina i ne ličiš ni na što, veći dio je gore otišao u starijim godinama, znači sve raspad.
Imaš super familiju, partnera, ekipu na zemlji, što ako neko od njih završi u pakao, a bzv ti je bez njega.
Taj mi je koncept raja baš nešto čudan, ne znam
Hoćeš da kažeš da podržavaš ove "dali"-je?Jel i jer lako mozes da se zajebes. Sta retji za bratju Hrvate koji chak i nepravilno govore i meshaju tj i ch![]()
Slično kao ja. Nastavi da preispituješ.ništa ne kapiram.
Sad bez zajebancije.
nijesam doktor, ali sam imao prilike da gledam leševe i obdukcije, kad otvore leš pa ga iskidaju da se vide organi.
svaki put kad udjem u mesaru i vidim kako izgledaju one polutke, svinje, goveda što vise - gotovo da nema razlike.
čak sam pročitao nedje da je anatomija svinje najsličnija ljudskoj.
tako da, ne bih se ja nešto zanosio sa dušom, rajevima i carstvima nebeskim.
rodiš se, živiš, krepaš i to je to. ko je ugasio svEtlo...
mada, u poslednjih par godina počeo sam da preispitujem taj moj zaključak, ali to je već duga priča
Ma sve jedno ko kako pise, to je samo bitno u skoli... I can only write proper Engiish with English keyboardHoćeš da kažeš da podržavaš ove "dali"-je?
Amin.
Ne brate, pismenost je deo kulture.Ma sve jedno ko kako pise, to je samo bitno u skoli... I can only write proper Engiish with English keyboard![]()
Kultura ne postoji nigde sem u nekim glavamaNe brate, pismenost je deo kulture.
Ima ce valjda i u raju covek.izbor.Ako si bolestan lek ti je tamo na drvetu tako pise u bibliji a ako necu lek. naravno da cu umreti.Raj je savrseno mjesto , i vjecan zivot, bez smrti, starosti i bolesti, ni tuge ni depresije vise.
Ja sam kulturan čovek 😂Kultura ne postoji nigde sem u nekim glavama![]()
Ja sam zamislio raj bez bolesti. Bestelesni entiteti.Ima ce valjda i u raju covek.izbor.Ako si bolestan lek ti je tamo na drvetu tako pise u bibliji a ako necu lek. naravno da cu umreti.
Po bibliji ne.I na pocetku raj nije bio savrsen.Morali da jedu i u raju je pojedena jabuka a cim.jedes i s.Nisi bio savrsen kako tumace raznorazni.Jedan step visi nivo nego li sad.taj nivo i jeste dovoljan da covek.byde zadovoljan.Ima bolesti al.ima i.leka.Ja sam zamislio raj bez bolesti. Bestelesni entiteti.
Osim kad napravi grešku, pa mora da obećava da će je ispraviti.To su svojstva Boga da je savrsen i sve sto stvara je savrseno.
nema bolesti u Raju, inace to nije rajIma ce valjda i u raju covek.izbor.Ako si bolestan lek ti je tamo na drvetu tako pise u bibliji a ako necu lek. naravno da cu umreti.
Ja se čitav život borim protiv vlasti. Verujem da je to pisalo i pre 1400 godina, vlast je vlast.
Bog (svejedno da li govorimo o tvom Kuranu ili bilo kojoj drugoj strani) treba da je Bog Otac a NE Bog Vlast.
Otac znaci um koji začima misao.Bog nije Otac jer ne radja i ne razmnozava se bioloski.
On je Vladar svega, zato i kaze vlast, jer ima moc nad cijelom univerzumom, a kamoli nad zemljom i ljudima.
Ti spinujes vase ucenje nije od BogaVaše učenje nije od Boga. Nemoj spinovati.
Bog ne gresi.Osim kad napravi grešku, pa mora da obećava da će je ispraviti.
moze i to. Sto god da kazemo ne mozemo dokazatisavrsenstvo je pocetak, vecnost
danas na svetu imamo citavu paletu nivoa razvoja civilizacije. Sto je zemlja zaostalija, siromasnija, to je zivotni vek kraci i obrnuto...........sto implicira da je zivotni vek UGLAVNOM povezan sa standardom................a zna se kakav standard bio pre par hiljada godina.Нисам сигуран да је животни век пре две хиљаде година био 40 година, барем код оних који су умирали природном смрћу, а не насилно, у ратовима и сукобима. Ево ти пример познатих грчких филозофа, скоро сви одреда су живели по 80-90 година (наводим њих само као пример јер постоје записи о њима и њиховом животном веку). Тако да, није се продужио људски век, већ се мање убијамо![]()
Ne, naše je biblijsko od Boga jer je Isus ustanovio Crkvu na temelju apostola.Ti spinujes vase ucenje nije od Boga
nase je Biblijsko od Boga
Retko ko danas dozivi neku starost a byde kolko tolko zdrav.Na jedvite jade s mukom uspe jos koju godinu da ulovi.Kao doziveo 90 ali kako s pelenu medju noge.I to kao yspeh.moze i to. Sto god da kazemo ne mozemo dokazati
danas na svetu imamo citavu paletu nivoa razvoja civilizacije. Sto je zemlja zaostalija, siromasnija, to je zivotni vek kraci i obrnuto...........sto implicira da je zivotni vek UGLAVNOM povezan sa standardom................a zna se kakav standard bio pre par hiljada godina.
Pa nije onakav kakav zamisljate.nema bolesti u Raju, inace to nije raj